vizual digi
(P) Spiritul nemților sau banii francezilor? SuperOfertă pentru Dortmund - PSG
featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
ovidiu-popescu-digisport
Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 8 Superliga: UTA Arad-FCU 1948 Craiova
Play-out

(P) TOP 3 CELE MAI FRUMOASE STADIOANE DIN ASIA PE CARE SE JOACĂ FOTBAL ACUM!

24.04.2020, 17:00

Într-o perioadă în care pe Maracana, Wembley, Camp Nou, Santiago Bernabeu, San Siro, Olimpico și alte stadioane legendare ale lumii nu se joacă fotbal, în Asia, arene SuperFrumoase găzduiesc meciuri în campionatele aflate în desfășurare.

img_bun
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

În Turkmenistan și Taiwan găsim stadioanele cele mai spectaculoase pe care în aceste zile se dau SuperGoluri, se reușesc SuperPase și SuperFaze. Localizate în Kaoshiung, Ashgabat și Balkanabat, cele trei stadioane poate că nu vor ajunge niciodată “Teatre ale viselor fanilor de fotbal”, dar impresionează prin arhitectura lor și cu siguranță, fiecare meci jucat pe ele, respectiv fiecare meci trăit în tribunele lor devin amintiri de neuitat pentru jucători și microbiști. Pentru noi pariorii, ele pot deveni stadioane pe care prindem SuperPariuri! Deschide cont la Superbet și vezi meciuri de pe stadioane pe care nu le-ai mai văzut poate niciodată până acum!

Cel mai mare dintre stadioanele din acest top este stadionul din Taiwan, chiar principala arenă a acestei țări cu o suprafață de aproximativ 7 ori mai mică decât a României, dar cu o populație de 23.000.000 locuitori. Un stadion pe care trupa taiwaneză Mayday a adus 200.000 de spectatori la un concert din 1 martie 2019! Acest stadion deține și un record Mondial: e primul din lume care folosește exclusiv energia solară! Arena găzduiește meciurile de acasă ale echipei Taipower, formația cea mai titrată din Taiwan. O echipă care în ultimii 3 ani a încheiat de fiecare dată pe locul 2, în spatele lui Tatung. Dar acest sezon a pornit ca din tun, câștigând cu 3-2 în chiar prima etapă pe terenul rivalei eterne Tatung. Vezi Superoferta pe meciul din weekend al lui Taipower, precum și toată oferta pe campionatul din Taiwan aici:

Singurul stadion din acest top pe care recordul de asistență e deținut de un meci de fotbal și nu de un concert este Ashgabat Stadium din Turkmenistan, arena lui Altyn Asyr, campioana ultimilor 6 ani în această țară! Totuși, recordul de asistență e deținut de un meci jucat de … marea rivală de la Ahal în urmă cu 5 ani, contra kuweitienilor de la Al Quadsia. Arena e singura cu gazon sintetic, dintre cele trei stadioane. Cele două echipe se vor întâlni pe 30 aprilie într-o restanță Superimportantă în economia luptei pentru titlu în campionatul turkmen. Până atunci, amândouă joacă meciuri tari în acest weekend, partide pe care poți paria la Superbet. Găsești aici cea mai bună ofertă pe meciurile lui Altyn Asyr și FC Ahal!

Cel mai exotic dintre ele este Sport Toplumy Stadion, o arenă construită în 2009 și care a costat 20.000.000 de dolari. În același an 2009 a fost construit și stadionul ultramodern din Kaohsiung. Revenind la arena din Balkanabat, ea a purat noroc echipei locale în sezoanele 2010, 2011, 2012 când a câștigat de 3 ori la rând campionatul național. Instalează aplicația Superbet pentru streaming din camponate aflate în desfășurare, cele mai bune cote, pariuri rapide și Cash Out!


Pasiunea pentru fotbal și pariuri sportive ne ajută să ne îmbogățim cultura de iubitori ai sportului rege dar și cea de pariori. Cele două campionate menționate sunt în extreme. Taiwan e liga GG-ului și 3+-ului, Turkmenistanul are un campionat cu o medie uluitor de mica de goluri marcate pe meci, 1.47 după primele 4 etape, NGG fiind pariul cel mai prins!

Până revin marile campionate pe DigiSport, te invităm să desoperi și aceste campionate exotice în oferta Superbet și pontul prietenesc e să pariezi mereu informat și responsabil!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Alex Molico, pentru Superbet

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Sony Pictures' "Spider-Man: No Way Home" Los Angeles Premiere - Red Carpet
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model
miami
45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB
gigi
S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham
Tottenham Hotspur v Brighton and Hove Albion - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool
dragu
Recomandările redacției
ovidiu-popescu-digisport
Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare
FOTBAL: UTA ARAD - FCU 1948 CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (06.05.2024)
Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"
FC Barcelona Training Session
Interzis de tribune: și-a dat acordul să semneze, dar fanii au făcut petiție să nu fie pus antrenor!
Wolverhampton Wanderers v Leeds United, Premier League, Football, Molineux, Wolverhampton, UK - 18 Mar 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media