vizual digi
(P) Pentru istorie, pentru Europa! SuperOfertă pentru Corvinul - Oțelul, marea finală a Cupei
superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
gica
L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

(P) Spiritul nemților sau banii francezilor? SuperOfertă pentru Dortmund - PSG

30.04.2024, 22:00

Borussia Dortmund și Paris Saint-Germain își dispută prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor 2023/2024 miercuri, de la ora 22:00, într-un prim meci care propune o confruntare a modurilor de a construi și manageria un club. Va triumfa spiritul nemților sau dream team-ul construit cu sute de milioane de euro se va ridica deasupra?

vizual digi
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Aflăm live pe Superbet, alături de SuperCote, SuperPariuri, Combinabile și multe altele!

Ultima șansă a lui Mbappe

Borussia și PSG trăiesc, de ani buni, pe coordonate diferite. Prima își propune să găsească în permanență afaceri de succes precum Sancho sau Bellingham, a doua investește masiv cu unicul scop măreț de a ridica deasupra capului Cupa cu Urechi. O diferență de viziune, de abordare a fotbalului, evidențiată cel mai bine de sumele cheltuite în vară: 65 de milioane de euro de către BVB, în comparație cu nu mai puțin de 454 de milioane de euro de către formația de pe Parc des Princes.

În timp ce nemții au fost depășiți clar în Bundesliga atât de Leverkusen, cât și de Bayern, PSG a câștigat un nou titlu în Ligue 1, iar Kylian Mbappe și colegii se pot concentra exclusiv pe marele vis. Transferat de la AS Monaco pentru 180 de milioane de euro pe vremea când se anunța noua senzație a fotbalului mondial, Mbappe va încerca, în acest an, să lase pe Parc des Princes o moștenire numită trofeul Ligii Campionilor, după ce Bayern i-a interzis reușita în pandemie.

Lider al lui PSG, aproape îmbarcat în aeronava cu direcția Madrid, Kylian e favoritul Cotelor Antepost Superbet la câștigarea titlului de golgheter!

PSG e favorită la calificarea în finală


Drumul european al Borussiei a avut nevoie de o victorie surprinzătoare în returul sferturilor de finală cu Atletico Madrid, 4-2 pe teren propriu, propulsându-i pe Reus și Sancho spre careul de ași. În schimb, PSG a înfruntat tot o echipă din Spania, pe FC Barcelona, iar Luis Enrique a trecut un test important, reușind un 4-1 de excepție chiar pe Camp Nou, în meciul decisiv pentru semifinale.

Cu moralul ridicat de obținerea titlului, echipa din capitala Franței se gândește doar la Liga Campionilor, iar Cotele Superbet o indică drept favorită la calificarea în finală: pe platforma noastră găsești o cotă de 1.40 pentru un succes al francezilor în dubla manșă din semifinale, în timp ce BVB joacă rolul outsider-ului, cu o cotă de 2.75.

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Radu Draguin of Tottenham Hotspur during the Premier League match Tottenham Hotspur vs Manchester City at Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom, 14th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)
Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”
FOTBAL:CORVINUL HUNEDOARA-OTELUL GALATI, FINALA CUPEI ROMANIEI BETANO (15.05.2024)
Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"
UEFA Fußball Conference League, Playoff Round Saison 2023-2023 Toumba Stadion Thessaloniki, 31.08.2023 PAOK Thessaloniki
A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"
albanoo
Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
DENNIS MAN, ALESSANDRO CIRCATI, ANGE YOAN BONNY, Serie B, 2023-24, Parma vs Cremonese 1-1, 05-05-2024, Esultanza, Celebr
Recomandările redacției
gica
L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”

Oficial Allegri, OUT de la Juventus! ”Comportament incompatibil cu valorile clubului”. Cine o va antrena pe ”Bătrâna Doamnă”
Atalanta BC v Juventus FC - Coppa Italia 2023/2024 Final, Rome, Italy - 15 May 2024
Video Gigi Becali s-a chinuit să scape de el, dar acum face spectacol. Andrea Compagno, ”triplă” la echipa din China
FOTBAL:OTELUL GALATI-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (29.07.2023)
Adio, EURO! Și-a rupt piciorul cu o lună înainte de turneul final
isco

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media