vizual digi
(P) Spiritul nemților sau banii francezilor? SuperOfertă pentru Dortmund - PSG
(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
muji
Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Începe Liga Stelelor! Bucură-te de SuperFotbalul din Spania!

12.08.2022, 13:30

Așteptarea s-a încheiat! Începe o nouă ediție din LaLiga, iar sezonul 2022/23 are toate șansele să fie cu adevărat special. Barcelona a mutat spectaculos pe piața transferurilor și promite să fie un adversar redutabil pentru „galacticii” lui Ancelotti. Noua ediție a campionatului Spaniei începe în această seară, de la ora 22:00, cu meciul dintre Osasuna și Sevilla.

  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Oriunde te-ai afla, poți urmări LiveStream toate partidele din acest sezon pe site-ul și în aplicația Superbet, unde beneficiezi de SuperAvantaj, SuperPariuri și pariuri Speciale. Descoperă oferta completă pentru prima etapă din LaLiga și prinde cele mai bune cote!

Campioana transferurilor

Barça a „spart” banca în această vară și a reușit o campanie impresionantă de transferuri. După o adevărată telenovelă, pe Camp Nou a ajuns „Gheata de Aur” a Europei în ultimele două sezoane, Robert Lewandowski. În schimbul polonezului, catalanii i-au plătit lui Bayern Munchen 45 de milioane de euro, la care se pot adăuga și bonusuri de performanță.

Alte 58 de milioane de euro au ajuns la Leeds United pentru brazilianul Raphinha, dar catalanii s-au întărit și în defensivă. Sevilla a primit 50 de milioane de euro în schimbul lui Jules Kounde, iar Barcelona negociază ultimele detalii pentru aducerea lui Marcos Alonso, de la Chelsea. În plus, liberi de contract au venit danezul Andreas Christensen și Franck Kessie.

Mult mai „liniștită” a fost Real Madrid în această perioadă. „Galacticii” au cheltuit însă 80 de milioane de euro pentru un mijlocaș defensiv, Aurelien Tchouameni, de la Monaco. Ancelotti și-a betonat apărarea cu Antonio Rudiger, adus gratis de la Chelsea. Cei doi au debutat oficial miercuri, intrând pe teren în ultimele minute ale meciului cu Eintracht Frankfurt, din Supercupa Europei, câștigat cu 2-0 de spanioli.


La Superbet, poți paria de pe acum pe echipa care va câștiga noul sezon din LaLiga. Chiar și după super transferurile făcute de rivalii din Catalonia, Real Madrid rămâne principala favorită la titlu și are cotă 2.15 să-și pastreze trofeul din sezonul trecut. Barcelona a primit 2.30, în timp ce Atletico Madrid, cu 7.00, încheie top 3 al cotelor.

Situația se inversează la capitolul posibilului golgheter al sezonului. Cu 3.00, Lewandowski e cotat mai bine decât cel mai bun marcator al ediției trecute din La Liga, Benzema (3.20). Raphinha și Vinicius Jr. completează careul de ași, având amândoi cotă 15.00 pentru cucerirea trofeului Pichichi, acordat fotbalistului care înscrie cele mai multe goluri într-un sezon.

Verifică oferta completă de cote Antepost pentru LaLiga 2022/23 și alege-ți favoriții!

Grande” Craioveanu pariază pe Barcelona

Cel mai iubit român din Spania, Gică Craioveanu, a fost impresionat de mutările făcute de Barcelona. Ambasadorul Superbet este convins că Xavi are șanse mari să-și treacă în cont și primul titlu în LaLiga, din postura de antrenor, după cele 8 cucerite ca jucător.

Va fi anul Barcelonei, pentru că a făcut transferuri foarte bune, mult mai importante decât cele ale Realului! Lewandowski se va adapta fără probleme și va fi fotbalistul care va face diferența!, spune „Grande”, care ne mai dă un super pont pentru noul sezon, după ce ediția trecută a oferit mai mult pragmatism ca de obicei.

Anul trecut, au fost echipe foarte modeste, care au marcat foarte puțin. Cred însă că acest sezon va fi altfel, mai ales gândindu-mă ce valoare au fotbaliștii care au venit în LaLiga și, în special, la Barcelona. Cred că vom vedea o medie de cel puțin 3 goluri/meci!”, e pronosticul fostului atacant român, care a jucat timp de 11 sezoane în Spania, la Real Sociedad, Villarreal și Getafe.

Barcelona începe noul sezon din LaLiga pe Camp Nou, sâmbătă, de la ora 22:00, împotriva celor de la Villarreal. „Galacticii” lui Ancelotti debutează în ediția 2022/23 pe terenul nou-promovatei Almeria, duminică, de la ora 23:00.

Meciurile din LaLiga se joacă și în SuperSocial. Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Nu uita, pe canalul de YouTube Superbet România, cu prilejul fiecărei etape, poți vedea în exclusivitate câte un episod din „Hola, LaLiga!”, show-ul în care ambasadorii Superbet, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea, împreună cu expertul Superbet Andrei Niculescu, discută despre cele mai importante momente din istoria recentă a campionatului Spaniei.

Etichete: osasuna sevilla , laliga , advertorial superbet , prima etapa laliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gigi
45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham
Tottenham Hotspur v Brighton and Hove Albion - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool
dragu
Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu
Manchester City v Liverpool, Premier League, Football, Etihad Stadium, Manchester, UK - 25 Nov 2023
Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat
Tottenham Hotspur Men's Team Press Conference, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 12 Apr 2024
Recomandările redacției
muji
Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"
avrm2
Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB
Screenshot 2024-04-26 001230

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media