featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
Alexandru Băluță îl înțeapă pe Mihai Rotaru, în ziua meciului Universitatea Craiova - FCSB. De ce este dezamăgit
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) Cele mai interesante meciuri de fotbal în ultimul weekend din august

28.08.2020, 17:20

Fără doar și poate, weekend-ul 28-30 august este dominat, din punct de vedere fotbalistic, de super duelul dintre Arsenal și Liverpool în FA Community Shield 2020, programat sâmbătă de la ora 18:30. Avem însă multe partide interesante și în Liga 1, competiție care continuă cu Runda a 2-a din noul sezon, toate în transmisiune directă la Digi Sport.

featured-3
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Arsenal vs. Liverpool, sâmbătă, 29 august, ora 18:30

FA Community Shield este trofeul britanic echivalent supercupelor în alte țări, iar protagonistele acestui sezon sunt Liverpool și Arsenal. „Cormoranii” au câștigat Premier League pentru prima oară după 30 de ani, iar „Tunarii” au reușit să pună mâna pe FA Cup, trecând de Manchester City în semifinale (2-0) și de Chelsea în finală (2-1).

Pe site-ul Unibet.ro, Liverpool are cota 1.67 la victorie în timp regulamentar, iar Arsenal o cotă incredibilă pentru un succes în 90 de minute, 4.85.

Arsenal vs. Liverpool se joacă pe Stadionul Wembley, sâmbătă, 29 august, începând cu ora 18:30 și poate fi urmărit în direct la Unibet TV, serviciul de live streaming al agenției de pariuri online Unibet (Licența nr. L1160657W000330 ONJN).

Acest trofeu are o istorie de peste 100 de ani, fiind unul emblematic pentru fotbalul britanic.


CFR vs. Sepsi Sf. Gheorghe, sâmbătă, 29 august, ora 21:00

La puțin timp după finalul FA Community Shield, ne îndreptăm atenția către Liga 1, competiție în care CFR Cluj primește vizita lui Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci în care cei mai mulți așteaptă o victorie a campioanei și destul de puține goluri. Asta deoarece ardelenii au câștigat 8 din cele 9 meciuri directe cu Sepsi și în 7 din ele s-au înscris maxim 2 goluri.

Dacă folosești funcția Creare Pariu la Unibet, poți paria pe „victorie CFR Cluj & sub 2.5 goluri în meci la o cotă excelentă, 3.35.

U Craiova vs. Astra Giurgiu, duminică, 30 august, ora 18:00

Vicecampioana României a început cu dreptul noul sezon, reușind să câștige „in extremis” pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, 1-0, gol marcat de Elvir Koljic în minutul 88. În runda secundă, oltenii primesc vizita Astrei Giurgiu, formație aflată pe ultimul loc în clasament, după ce a suferit cea mai drastică înfrângere în prima etapă, 0-3 în fața lui FCSB. Craiova a câștigat fiecare din ultimele 3 partide jucate acasă cu Astra, însă niciodată la mai mult de un gol diferență.

Interesant este faptul că, în afara „finalei” cu CFR Cluj care a decis soarta campionatului trecut, oltenii au câștigat ultimele 4 meciuri jucate acasă cu același scor, 2-1. Astfel, unul din cele mai populare pariuri pentru meciul de duminică este Victorie Craiova & Peste 1.5 goluri. Poți miza pe această selecție pe unibet.ro, folosind funcția Creare Pariu, la o cotă de 1.93.

FCSB vs. Viitorul Constanța, duminică, 30 august, ora 21:00

Hotărâtă să nu mai rateze titlul în 2021, FCSB a început perfect noul sezon din Liga 1, câștigând cu 3-0 la Giurgiu. De partea cealaltă, Viitorul a remizat, 1-1, pe propriul teren cu UTA Arad. „Roș-albaștrii” au câștigat ultimele două meciuri directe cu Viitorul, iar în partida de duminică seara pornesc din nou cu prima șansă, la o cotă foarte atractivă propusă de bookmakerii agenției de pariuri Unibet. 1.94 este cota pentru victorie FCSB, egalul este cotat cu 3.40, iar pe un eventual succes al constănțenilor poți paria la cota 3.90.

Amatorilor de pariuri le reamintim că sunt ultimele zile în care mai pot obține tichete pentru campania „Câștigă un BMW X4 și alte 2.200 premii extraordinare”. Orice bilet de minim 25 RON plasat la Unibet până luni, 30 august 2020, ora 01:59, înseamnă o șansă în plus la tragerea la sorți.

Etichete: liverpool arsenal , unibet , fcsb viitorul , cote liga 1 , cote supercupa angliei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Sony Pictures' "Spider-Man: No Way Home" Los Angeles Premiere - Red Carpet
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model
miami
45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB
gigi
S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham
Tottenham Hotspur v Brighton and Hove Albion - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool
dragu
Recomandările redacției
Alexandru Băluță îl înțeapă pe Mihai Rotaru, în ziua meciului Universitatea Craiova - FCSB. De ce este dezamăgit

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare după aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
vr
Video Primul meci, prima criză de nervi! Dan Petrescu, ieșire incontrolabilă în CFR - Rapid și declarația serii după meci
dan petrescu nervos
”Cuplul anului din sport” e istorie!
badosa

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media