• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FC Voluntari a pierdut meciul de debut în noul sezon în Liga 1, scor 1-2, cu FCSB, dar acuză arbitrajul lui George Găman. Antrenorul ilfovenilor, Claudiu Niculescu, consideră că centralul întâlnirii i-a dezavantajat și susține că mijlocașul roș-albaștrilor, Ovidiu Popescu, ar fi trebuit eliminat în prima repriză a meciului.

În minutul 29, jucătorul de 23 de ani a încercat să oprească un contraatac al celor de la Voluntari și și l-a faultat dur pe Marinescu, acesta din urmă rămânând fără gheată. Centralul întâlnirii i-a acordat cartonașul galben.

”Cred că a fost cartonaș roșu la Ovidiu Popescu în prima repriză, era chiar în fața băncii de rezerve, s-a dus cu piciorul în față, pe piciorul lui Marinescu”, a declarat Claudiu Niculescu la finalul meciului.

VIDEO cu faultul făcut de Ovidiu Popescu

Pe lângă faultul lui Popescu, cei de la Voluntari au mai reclamat și acordarea penalty-ului, la o intrare a lui Balauru asupra lui Tănase. Echipa lui Dică a deschis scorul din acea lovitură de la 11 metri, prin Budescu.

”M-au nemulțumit multe. Am înțeles că penalty-ul a fost acordat foarte ușor”, a mai spus Niculescu.

VIDEO cu penalty-ul acordat FCSB

De altfel, și directorul general de la Dinamo, Adrian Mutu, consideră că ilfovenii au fost dezavantajați în meciul cu FCSB și a început un ”război” cu MM, directorul sportiv al echipei finanțate de Becali, pe rețelele de socializare.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT