• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Continuă războiul dintre FCSB și Dinamo. Nici nu a început bine Liga 1 și cele două mari rivale din campionatul românesc au început atacurile una asupra celeilalte. Totul a început în timpul partidei dintre Juventus și Dinamo, încheiată cu scorul de 0-3, când directorul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a atacat arbitrajul, considerând că echipa din șoseaua Ștefan cel Mare a fost avantajată. Răspunsul dinamoviștilor nu a întârziat să apară, iar aseară, în timpul meciului dintre FCSB și Voluntari, încheiat cu scorul de 2-1, directorul general al ”câinilor”, Adrian Mutu, a acuzat și el faptul că echipa antrenată de Dică a fost avantajată.

Replica celor de la FCSB nu s-a lăsat așteptată. După partida câștigată în minutul 92, MM i-a replicat lui Mutu. Directorul sportiv al celor de la FCSB l-a ironizat pe directorul general al celor de la Dinamo și susține că echipa dezavantajată a fost formația finanțată de Gigi Becali.

”Are dreptate Adrian Mutu. Găman a făcut două greșeli majore. Prima, când n-a dat lovitură pe 16 metri când Maftei îl ține pe Budescu. A doua, la faultul în careu asupra aceluiași Fotbalist.

Scuze, când scriu Fotbalist în dreptul lui Budescu, telefonul meu scrie automat cu F mare. Cică așa e la BlackBerry Priv. Am încercat și la Alibec. La fel. Și la Pinti... Pff, mă las :)”, a scris MM, pe contul său de Facebook.

”Cred că noi, Dinamo, am avea câteva motive importante să vorbim despre arbitrajul din seara asta. Voi ce ziceți?”, a scris Mutu, pe contul personal de Facebook, în timpul meciului roș-albaștrilor, după ce inițial MM a atacat arbitrul de la meciul alb-roșiilor ”Abia aștept să văd motivul pentru care a rămas Juventus în 10. Nu Torino, ci Colentina”, a postat MM, pe contul său de Facebook.

Ambele echipe a încheiat au început cu dreptul sezonul cu numărul 100 din Liga 1. FCSB a învins Voluntari cu 2-1, în timp ce Dinamo a trecut de Juventus Colentina cu 3-0, astfel că se anunță o luptă extrem de încinsă până la finalul sezonului.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT