• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Președintele Federației Române de Fotbal, zvan Burleanu, a făcut un anunț îmbucurător pentru fanii Rapidului. Acesta a spus că este nevoie de revenirea clubului giuleștean în fotbalul românesc și nu ar spune nu nici măcar unei fuziuni între FC Voluntari și ”alb-vișinii”.

Indiferent de fuziuni, avem nevoie de Rapid în fotbalul românesc. O echipă de tradiție trebuie susținută de foarte mulți suporteri”, a precizat Răzvan Burleanu, conform Pro TV.

În urmă cu aproximativ o lună, Primăria Voluntari și-a exprimat intenția de a participa la licitația pentru brand-ul și palmaresul Rapidului, iar directorul general al clubului ilfovean, Dan Leasă, a spus că echipa pe care o conduce își dorește să evolueze în Giulești:

Între timp, primarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a înaintat în Consiliu un proiect de hotărâre prin care își propune renașterea Rapidului cu ajutorul administrației locale. După ce respingerea proiectului de către consilieri, edilul nu s-a resemnat și a anunțat că va înființa comisia prin dispoziție de primar.

După ce FC Rapid a intrat în faliment și nu a fost acceptat în Liga 1, în Liga 5 au fost înscrise două cluburi care și-au propus să continue tradiția ”alb-vișinie”, AFC Rapid (deținut de un fost fost director de marketing al Rapidului, Horia Manoliu) și Mișcarea CFR (iniţiat de Clubul Aristocratic Rapid). Ambele echipe au obținut promovarea în Liga 4.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT