• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Rapidul poate primi un sprijin neaşteptat din partea Primăriei Sectorului 1 al Capitalei. Edilul Dan Tudorache a înaintat Consiliului Local un proiect de hotărâre care îşi propune renaşterea Rapidului, cu ajutorul administraţiei locale.

Propunerea primarului va fi dezbătută vineri într-o şedinţă ordinară.
Administraţiile locale au posibilitatea de a finanţa activităţile sportive ale cluburilor de drept public, conform unei Ordonanţe de Urgenţă a Guvernului.

Rapidul s-a înfiinţat în 1923 şi şi-a întrerupt activitatea în 2016, când societatea comercială care administra gruparea giuleşteană a intrat în faliment.

Imediat după dispariţia trupei din Giuleşti s-au înfiinţat AFC Rapid şi Mişcarea CFR, care se doresc a fi continuatoarele Rapidului. Ambele au fost înscrise în Liga a V-a şi au promovat în divizia a patra.

FC Voluntari a anunţat şi ea că va participa la licitaţia pentru marca Rapid, caz în care ilfovenii îşi vor schimba numele.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT