SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
simona-halep
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
hagibecali
Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Video Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-6, în semifinale la Birmingham

articol scris de Digi Sport
19.06.2022, 15:24

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a fost învinsă de către brazilianca Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 32 WTA), scor 3-6, 6-2, 4-6, în semifinalele turneului pe iarbă de la Birmingham, în direct pe Digi Sport 2.

15th June 2022; Edgbaston Priory Club, Edgbaston, Birmingham, United Kingdom; Birmingham Classic Lawn Tennis tournament; Simona Halep (ROU) in her match against Harriet Dart (GBR)
Simona Halep, în turneul de la Birmingham / Foto: Profimedia
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Simona Halep a primit îngrijiri medicale la finalul primului set

Meciul a durat două ore și 14 minute. Chiar dacă a pierdut, Simona Halep a câștigat mai multe puncte decât adversara (88 vs 87).

Ambele jucătoare au reușit câte șase break-uri, dar brazilianca a părut mai sigură în momentele în care a servit.

La finalul primul set, câștigat de către Beatriz Haddad Maia cu 6-3, Simona Halep a cerut o pauză medicală, pentru a primi îngrijiri la coapsa piciorului drept.

În cele din urmă, după cele trei minute de îngrijiri medicale, Simona Halep a concluzionat că poate continua jocul.


În primul set, românca a căzut de mai multe ori pe gazon, după ce a alunecat pe iarba umedă de la Birmingham. Atât în game-ul trei, cât și în game-ul cinci, Simona a întrebat arbitrul de scaun dacă suprafața de joc este potrivită, având în vedere că alunecă foarte mult.

Norvegianca Julie Kjendlie a întrerupt temporar meciul, apoi a decis că jocul poate continua în condiții optime, spre nemulțumirea Simonei Halep.

Beatriz Haddad Maia, parcurs perfect pe iarbă în 2022

În setul decisiv, Simona Halep a condus cu 3-1, apoi Beatriz Haddad Maia a revenit și a condus cu 4-3. Românca a egalat la patru, dar n-a reușit să concretizeze cu serviciul.

Este prima victorie pentru Beatriz Haddad Maia în confruntările cu Simona Halep, în cea de-a treia încercare.

Beatriz Haddad Maia are un parcurs perfect pe iarbă în acest an: nouă victorii la rând, cu turneu câștigat la Nottingham.

În finala turneului de la Birmingham, Beatriz Haddad Maia va juca împotriva chinezoaicei Shuai Zhang (33 de ani, locul 54 WTA), care a învins-o pe Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 36 WTA), scor 4-6, 6-1, 7-6 (5).

Pentru calificarea în semifinale la Birmingham, Simona Halep va 110 puncte în clasamentul WTA și 11.000 de dolari.

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-6, pe Digi Sport 2, în semifinale la Birmingham

UPDATE 15:23 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-6. După un game maraton pe serviciu, brazilianca se impune și obține calificarea în ultimul act la Birmingham.

UPDATE 15:14 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 4-5. Românca își pierde serviciul, după un punct foarte lung, iar brazilianca va servi pentru câștigarea meciului și calificarea în finală.

UPDATE 14:58 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 3-3. Brazilianca revine, după mai multe lovituri câștigătoare. De această dată, tactica agresivă a dat roade.

UPDATE 14:45 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 3-1. Românca reușește primul break din setul decisiv!

UPDATE 14:35 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2, 1-1. Ambele jucătoare și-au făcut serviciul în debutul setului trei.

UPDATE 14:29 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 6-2. Simona are o serie excelentă, de patru game-uri la rând, și trimite meciul în decisiv!

UPDATE 14:21 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 4-2. Românca reușește break-ul, după un punct spectaculos care a încântat spectatorii. Este unul dintre cele mai frumoase lovituri ale turneului!

UPDATE 14:13 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 2-2. Ambele jucătoare au avut game-uri dificile cu serviciul, câștigate după egalitate (40-40).

UPDATE 14:00 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6, 1-0. Românca își face serviciul, fără emoții.

UPDATE 13:57 Simona Halep poate să continue, iar meciul va fi reluat!

UPDATE 13:53 Simona Halep primește îngrijiri medicale, după ce a căzut de mai multe ori pe durata primului set.

UPDATE 13:51 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-6. Revenire spectaculoasă pentru sportiva din Brazilia, care câștigă patru game-uri la rând și se impune în primul set, după 43 de minute de joc.

*Beatriz Haddad Maia are opt victorii la rând pe iarbă în acest sezon, câștigând trofeul la Nottingham.

UPDATE 13:43 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-4. Sportiva din Brazilia preia conducerea pentru prima dată în acest meci.

UPDATE 13:36 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 3-2. Românca reușește break-ul după un game maraton.

UPDATE 13:24 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 2-2. Jucătoarea din Brazilia reușește primul break și echilibrează confruntarea.

UPDATE 13:17 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 2-0. Românca salvează o minge de break, apoi își face serviciul și confirmă debutul bun.

UPDATE 13:12 Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 1-0. Break pentru româncă, după ce brazilianca a condus cu 30-0!

UPDATE 13:08 Începe meciul, cu Beatriz Haddad Maia la serviciu!

UPDATE 13:00 Cele două jucătoare au ieșit pe teren! Meciul va începe în aproximativ zece minute.


UPDATE 20:25: Partida dintre cele două se va disputa duminică de la ora 13:00 și va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 2, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS. 

UPDATE 20:25: Finala se dispută tot duminică, nu mai devreme de ora 15:30, în direct la Digi Sport.

Update 16:20 - Organizatorii au decis să anuleze programul de meciuri pentru ziua de sâmbătă, din cauza ploii. Ambele semifinale, cât și finala, vor avea loc duminică, 19 iunie. Se ia în calcul ca cele trei partide să se dispute în sală.

Update 16:00 - Partida a fost amânată din nou din cauza ploii!

Update 14:48 - Partida a fost amânată pentru ora 16:00. La fel și cea a Soranei Cîrstea.

Update 14:32 - Meciul Simonei este programat să se dispute de la ora 15:00, în același timp cu partida disputată de Sorana Cîrstea cu Shuai Zhang, care se va putea vedea pe Digi Sport 3. Ambele meciuri ar urma să se dispute în sală.

Update 13:00 - Meciul dintre cele două jucătoare ar putea fi amânat de organizatori din cauza condițiilor meteo nefavorabile.


Sportiva noastră s-a impus în primul set, după o luptă destul de dură cu 6-4, dar Simona s-a detașat abia spre final. Un moment important al partidei, în care Halep părea a nu fi cu moralul foarte bun, s-a întâmplat la scorul de 4-4, când românca a reușit breakul și a început să facă diferența.

Sportiva din Brazilia, care traversează o formă bună după primul ei titlu din carieră cucerit, tot pe iarbă, la Nottingham, are un palmares negativ în fața sportivei din Constanța.

Simona Halep și Beatriz Haddad Maia s-au mai întâlnit până acum de două ori. Simona s-a impus îmsă de fiecare dată, fără să cedeze set. A fost 7-5, 6-3 la Wimbledon 2017 și 6-2, 6-0 la Australian Open 2022.

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia LIVE VIDEO, 15:00, Digi Sport 2 | Reacția Simonei după calificarea în semifinale

Simona Halep a mărturisit că a fost un meci foarte complicat în fața britanicei Katie Boulter, însă a reușit să lupte până la capăt și să se califice în penultimul act al turneului de la Birmingham.

Chiar dacă Wimbledon se apropie, jucătoarea română a transmis că nu se gândește încă la turneul pe care l-a câștigat în 2019 și se concentrează să dea tot ce are mai bun pe iarba de la Birmingham.

În semifinală, românca se va duela cu câștigătoarea partidei dintre Beatriz Haddad Maia și Camila Giorgi, iar campioana de la Roland Garros și Wimbledon a transmis că va urmări cu interes duelul dintre cele două jucătoare.

A fost un meci foarte dificil. nu m-am simțit prea bine pe teren, dar am luptat până la capăt. Știam că este un adversar greu pe iarbă pentru că are un serviciu puternic. Este o jucătoare solidă. Nu știam cum va veni mingea de la ea. Joacă agresiv, nu este ușor pe iarbă.

Mă gândesc doar la această săptămână, m-am chinuit până să vin aici. Nu mă gândesc încă la Wimbledon, este încă departe. Vreau să termin bine turneul, sa dau tot ce am mai bun. Am un public nemaipomenit aici.

Am văzut un pic la meci, ambele sunt foarte periculoase pe iarbă. Mai întâi mă voi uita și apoi mă voi gândi la meci”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Etichete: simona halep , wta birmingham , beatriz haddad maia , simona halep turnee wta , simona halep beatriz haddad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ilie3
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
andreea-prisacariu2
Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB
Screenshot 2024-04-28 at 16.43.12
Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar
Screenshot 2024-04-28 at 20.00.07
Recomandările redacției
hagibecali
Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

Liverpool s-a săturat! L-a scos la vânzare pe Mohamed Salah și i-a setat prețul
West Ham United v Liverpool, Premier League - 27 Apr 2024
Gabi Tamaș a spus ce îi lipsește lui Radu Drăgușin: ”De asta stă mai jos”
BeFunky-collage (1)
A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene
Ligue 1 Uber Eats - Stade Rennais v Stade Brestois 28-04-2024
Citește și
A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis
Melbourne, Australia. 24th Jan, 2022. Australia, January 24, 2022, Alize Cornet of France & Simona Halep of Romania in action during the fourth round at the 2022 Australian Open, WTA Grand Slam tennis tournament on January 24, 2022 at Melbourne Park in Me
Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace
Tennis: US OPEN
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant
Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant
Sofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger
Sofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi
România, la ani-lumină de un trend global: Londra tocmai a realizat un record la care nici nu putem visa
România, la ani-lumină de un trend global: Londra tocmai a realizat un record la care nici nu putem visa
România ia din SUA, la suprapreț, tancuri Abrams ce nu pot fi transportate pe drumurile țării
România ia din SUA, la suprapreț, tancuri Abrams ce nu pot fi transportate pe drumurile țării
Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București
Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București
Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ”
Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ”
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”