SIMONA HALEP - DIGISPORT-9
Ce meserie are asigurată Simona Halep și ce studii are sportiva din Constanța
Screenshot 2024-05-14 095821
Simona Halep pleacă în Maroc de la Paris
the sun
The Sun anunță salariul uriaș pe care Neil Lennon îl va primi la Rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
live LIGA DE TINERET Cupa României (Finala): Universitatea Cluj - Farul Constanţa.

"Halep, pusă pe jar!" Ce scrie presa internațională despre primul meci al Simonei după suspendare

articol scris de Digi Sport
18.03.2024, 09:04

Simona Halep (32 de ani) o va întâlni pe Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA) în primul tur al turneului WTA de la Miami.

MIAMI GARDENS FL - MARCH 15: Simona Halep is seen on the practice court during the 2024 Miami Open at Hard Rock Stadium
Simona Halep, la Miami Open 2024 / Foto: Profimedia
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

  • Turneul WTA de la Miami va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport în perioada 19-31 martie

Simona Halep - Paula Badosa, în primul tur la Miami Open. Urmează Aryna Sabalenka

Galerie Foto

Campioana noastră a primit un wild card din partea organizatorilor întrecerii din SUA și va juca astfel primul său meci oficial după o pauză de peste un an și jumătate.

Presa internațională a reacționat, după tragerea la sorți a tabloului principal de la Miami Open, în urma căreia Simona Halep și-a aflat adversara.

"După ce a primit un wild card, Simona Halep joacă primul ei meci de la US Open 2022 încoace. Recordul său în directele cu Badosa este spectaculos: 2-0 la meciuri, fără să piardă mai mult de 3 game-uri într-un set în fața jucătoarei din Spania. În turul 2, Aryna Sabalenka va întâlni învingătoarea dintre fostul număr 2 mondial, Paula Badosa, și fostul lider mondial, Simona Halep. În turul 3, învingătoarea ar putea să o întânească pe Caroline Wozniacki, un alt fost număr 1 WTA, care a revenit după concediul de maternitate de 3 ani.", scrie site-ul oficial al WTA.


"Paula Badosa debutează la Miami Open împotriva Simonei Halep. Românca revine în competiție, după testul pozitiv care a ținut-o departe de tenis din august 2022. Morbiditatea a fost servită în primul tur de la Miami Open. Iar Simona Halep își va face revenirea oficială în circuit împotriva Paulei Badosa. Ambele meciuri dintre cele două au fost câștigate de Halep, în 2022. Acum, trebuie să o vedem pe Badosa la treabă în fața unei adversare însetată să revină acolo unde a fost odată și să-și demonstreze nevinovăția cu victorii.", au scris spaniolii de la Marca.

"Simona Halep va reveni pentru prima dată în circuit din august 2022, iar dubla campioană de Grand Slam reprezintă unul dintre principalele puncte de atracție ale turneului de la Miami. Halep, care a fost testată pozitiv pentru substanța Roxudustat, a avut o interdicție de patru ani redusă la 9 luni de TAS, iar asta le-a transmis fanilor mesaje mixte, unii fiind foarte bucuroși de revenirea ei, iar alții simțind că se creează un precedent periculos. Având în vedere numele ei mare, Simona a primit imediat un wildcard de la directorul turneului, James Blake, pentru Miami Open. Ca urmare, ea s-a întors imediat în circuit, deși mulți așteaptaau o revenire abia în sezonul de zgură. Simona Halep va avea un tablou greu la Miami, cu Paula Badosa, care țintește o revenire la nivelul optim după accidentările recente, adversară în primul tur. Dar dacă trece peste asta, urmează "o anume" Aryna Sabalenka și apoi ar putea fi Caroline Wozniacki, în turul 3, dacă Simona produce surpriza. Halep a fost așadar 'pusă pe jar', încă de la primul turneu de după revenire", notează TennisUpToDate.

"Tragere la sorți explozivă la WTA 1000 Miami pentru Paula Badosa, care va încerca să joace din nou, după ce a lipsit de la Indian Wells. Badosa nu a mai jucat din 19 februarie, de la Dubai, când a fost nevoită să abandoneze din cauza problemelor la spate. Nu a reușit să revină la Indian Wells, unul dintre turneele ei preferate, acolo unde a obținut cel mai mare succes din carieră - titlul, în 2021. Va încerca să revină la Miami, deși tragerea la sorți a fost explozivă pentru ea: o va întâlni pe Simona Halep, fost lider mondial, cu două titluri de Grand Slam în palmares, Wimbledon 2018 și Roland Garros 2019.", au notat și cei de la Mundo Deportivo.

"Paula Badosa ajunge la Miami Open 2024 după ce a părăsit Indian Wells din cauza unor probleme la spate. Sportiva din Spania nu va avea deloc o misiune ușoară la acest turneu, în care debutează împotriva Simonei Halep, care revine în circuit după o perioadă de suspendare pentru dopaj. Dacă o va învinge pe româncă, lucrurile nu vor sta nici pe departe ideal pentru Paula, întrucât prietena ei, Aryna Sabalenka, ar fi adversara din turul următor. În aceeași parte de tablou sunt și alte adversare la fel de complicate, precum Victoria Azarenka sau Elena Rybakina", au scris și spaniolii de la Punto de Break.

Simona Halep a evoluat ultima dată pe 29 august 2022, în primul tur la US Open, unde a fost învinsă de Daria Snigur, în două seturi.

Dacă va reuși să o învingă pe Paula Badosa, Simona Halep va avea o misiune și mai grea în turul 2: ar da peste Aryna Sabalenka, nimeni alta decât ocupanta poziției a doua din clasamentul WTA, dublă campioană de Grand Slam, US Open 2019 și Australian Open 2021.

Pe tabloul principal la Miami Open mai sunt trei românce. Sorana Cîrstea, favorită 19, va juca direct în turul doi, cu învingătoarea din meciul Sloane Stephens (SUA) – Angelique Kerber (Germania). Ana Bogdan o va întâlni în primul tur pe Katerina Siniakova. Jaqueline Cristian va juca împotriva sportivei Diane Parry.

Paula Badosa a fost supranumită ”noua Sharapova” și nu a învins-o niciodată pe Simona Halep

Galerie Foto

Halep și Badosa s-au întâlnit de două ori în circuitul WTA, iar românca s-a impus fără drept de apel în ambele jocuri: în turul al doilea la Madrid, cu 6-3, 6-1, apoi a câştigat la Wimbledon, în optimi, cu 6-1, 6-2.

Fost număr 2 mondial în 2022, iberica are în palmares 3 titluri WTA și a câștigat peste 6 milioane de dolari din tenis. Aceasta are o relație cu jucătorul grec Stefanos Tsitsipas, iar la începutul carierei a fost supranumită ”noua Sharapova”, nu doar datorită asemănării fizice cu celebra rusoaică, dar și pentru că jocul său se apropie de cel cu care ”MaSha” impresiona în urmă cu câțiva ani.

În cazul în care va trece de Badosa, Halep va juca în turul secund cu belarusa Aryna Sabalenka, numărul doi mondial, care nu va evolua în prima rundă.

Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la Miami Open este atingerea semifinalelor în două rânduri, 2015 şi 2019. În 2015 a fost învinsă în penultimul act de americanca Serena Williams, cu 2-6, 6-4, 5-7, iar în 2019 de Karolina Pliskova, cu 5-7, 1-6. Ultima sa participare la turneul din Florida datează din 2021, când pierdea în turul al treilea.

Etichete: simona halep , wta miami , paula badosa , miami open 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tottenham Hotspur v Manchester City, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 14 May 2024
Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!
Radu Dragusin la meciul amical de fotbal dintre Romania si Irlanda de Nord, desfasurat pe Arena Nationala, vineri 22 mar
Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni
tanase-sotie
OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB
Screenshot 2024-05-14 083442
8.300.000€ vrea Gigi Becali: trei echipe din Franța sunt interesate de fotbalistul adus cu 600.000€ la început de sezon
Recomandările redacției
the sun
The Sun anunță salariul uriaș pe care Neil Lennon îl va primi la Rapid

Când va lua Real Madrid decizia finală în privința lui Toni Kroos și Luka Modric
modric kross
Simona Halep vrea să renunțe la antrenorul Carlos Martinez, după doar 7 săptămâni de colaborare
SIMONA HALEP - DIGISPORT-118 (1)
Familia lui Schumacher a strâns 4.000.000 €. Bani pentru ”tratamente pe care nicio ființă umană nu le-a primit”
Formula 2 Grand Prix of Hungary
Citește și
Simona Halep - McCartney Kessler, Live Video 16:00 Digi Sport 2, în turul 1 la Trophee Clarins
Miami Open Presented by Itau, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, USA - 19 Mar 2024
Video Jucătoarea din Franța, încântată că s-a antrenat cu Simona Halep. ”Lista dorințelor pe final de carieră”
simona-halep
Mădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii
Mădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii
A venit motivarea deciziei! Lovitură dură primită de FCSB și Gigi Becali: nu poate emite drepturi asupra palmaresului
A venit motivarea deciziei! Lovitură dură primită de FCSB și Gigi Becali: nu poate emite drepturi asupra palmaresului
Fostul milionar din fotbalul românesc e sărac lipit. Acum a ajuns să ”discute cu extratereștrii”
Fostul milionar din fotbalul românesc e sărac lipit. Acum a ajuns să ”discute cu extratereștrii”
Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit
Orlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit
Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate
Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate
Corvinul Hunedoara, opera unui antrenor despre care se vorbește prea puțin
Corvinul Hunedoara, opera unui antrenor despre care se vorbește prea puțin
Amenzi de până la 4.000 lei pentru românii care fac acest lucru. Dacă recidivează, suma se dublează
Amenzi de până la 4.000 lei pentru românii care fac acest lucru. Dacă recidivează, suma se dublează
Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe
Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe
Ora de start a meciului Simonei Halep. Românca joacă la Paris, dar visul numit Roland Garros s-a spulberat
Ora de start a meciului Simonei Halep. Românca joacă la Paris, dar visul numit Roland Garros s-a spulberat
News Alert E oficial: Simona Halep nu va juca la Roland Garros!
Tennis: US OPEN

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate
Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate
Digi World
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat