simona-halep
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
gigi becali cruce
”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
Play-off

Video Halep - Barty 6-4, 6-1. Sloane Stephens, adversara Simonei din finala Rogers Cup

11.08.2018, 21:20

UPDATE 02:50: Simona Halep și-a aflat adversara din finala Rogers Cup. Într-o reeditare a ultimului act de la Roland Garros, numărul unu mondial o va întâlni pe Sloane Stephens. Sportiva din Statele Unite a învins-o în semifinale pe Elina Svitolina, cu 6-3, 6-3.

halep finala montreal
Getty Images
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Partida dintre Simona Halep și Sloane Stephens se va disputa duminică, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.


Simona Halep s-a calificat spectaculos şi entuziasmant în finala turneului de la Montreal, după ce a trecut în ceva mai mult de o oră de Ashleigh Barty, scor 6-4, 6-1.

Australianca de pe locul 16 WTA a rezistat doar un set în faţa liderului mondial. Deşi a condus şi cu 4-1, Halep s-a impus în cele din urmă cu 6-4, dar în actul secund nu i-a mai lăsat vreo şansă adversarei sale.

S-a terminat 6-1 în favoarea Simonei, care a făcut nu mai puţin de cinci break-uri în meciul în care a avut un singur moment de dificultate, la mijlocul primului set, când a şi cerut intervenţia lui Darren Cahill.


Românca de 26 de ani a obţinut astfel a doua victorie în mai puţin de 24 de ore, după cea din sferturile de finală, în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia.


UPDATE 21:22, Halep - Barty 6-4, 6-1. BREAK, SET şi MECI, Simona! Românca va juca pentru a doua oară finala la Montreal, după succesul din 2016. După un alt meci entuziasmant, liderul mondial s-a impus în ceva mai mult de oră în faţa australiencei Ashleigh Barty, căreia nu i-a lăsat vreo şansă. În ultimul act, românca o va întâlni pe învingătoarea dintre Elina Svitolina, campioana de anul trecut de la Rogers Cup, şi Sloane Stephens.

UPDATE 21:17, Halep - Barty 6-4, 5-1. Simona a salvat alte două mingi de break şi păstrează avantajul din secul secund. E la un singur game de victorie şi de calificarea în finală.

UPDATE 21:11, Halep - Barty 6-4, 4-1. Australianca a reuşit să pună capăt seriei de cinci game-uri consecutive ale Simonei, dar românca e într-o situaie excelentă pentru a încheia rapid meciul.

UPDATE 21:09, Halep - Barty 6-4, 4-0. După un game foarte dificil, în care a salvat patru mingi de break, Simona a reuşit să-şi facă serviciul şi e tot mai aproape de calificarea în finală.

UPDATE 21:01, Halep - Barty 6-4, 3-0. BREAK, Simona! Românca pare hotărâtă să nu-i mai lase vreo şansă australiencei. Campioana noastră a reuşit un alt punct senzaţional şi a fructificat apoi prima şansă de a câştiga împotriva serviciului.

UPDATE 20:58, Halep - Barty 6-4, 2-0. Pare dezlănţuită Simona, în aceste momente. Al treilea game la rând câştigat la 0 pe propriul serviciu de jucătoarea noastră, care a consolidat astfel break-ul din startul celui de-al doilea set.

Statistica primului set

UPDATE 20:55, Halep - Barty 6-4, 1-0. BREAK, Simona! Românca începe setul al doilea la fel ca pe primul: cu un game câştigat pe serviciul lui Barty.

UPDATE 20:50, Halep - Barty 6-4. SET, Simona! Campioana de la Roland Garros nu i-a lăsat speranţe adversarei sale şi a închis primul set cu un game la 0, al doilea consecutiv.

UPDATE 20:46, Halep - Barty 5-4. Este evident că australianca a intrat cu adevărat în meci, însă Simona va urma la serviciu şi va avea şansa de a închide primul set.

UPDATE 20:43, Halep - Barty 5-3. Simona a răspuns seriei pozitive a adversarei sale cu un game la 0 pe propriul serviciu şi este la un pas de câştigarea primului set.

UPDATE 20:40, Halep - Barty 4-3. Australianca a confirmat momentul bun şi şi-a făcut serviciul. Ultimul punct al game-ului i-a făcut pe spectatori să reacţioneze şi să aplaude în picioare. În pauză, Simona a cerut intervenţia lui Darren Cahill. 

UPDATE 20:37, Halep - Barty 4-2. BREAK, Barty! Primul moment de slăbiciune al liderului mondial. Australianca a profitat şi a recuperat unul dintre break-uri, iar acum are şansa de a se apropia la un singur game.

UPDATE 20:31, Halep - Barty 4-1. BREAK, Simona! Condusă cu 40-15, constănţeanca a luat patru puncte la rând, unul dintre ele cu adevărat senzaţional: rever în lung de linie, exact în colţul terenului. O minge care a lăsat-o fără replică pe adversara ei.

UPDATE 20:26, Halep - Barty 3-1. Simona controlează în continuare ostilităţile şi se desprinde din nou în primul set al meciului care o poate duce în finala de la Montreal.

UPDATE 20:22, Halep - Barty 2-1. Australianca ia primul game, după ce a servit foarte bine şi a reuşit să clatine apărarea foarte bună a Simonei.

UPDATE 20:19, Halep - Barty 2-0. Simona consolidează break-ul cu un game solid pe propriul serviciu şi se desprinde încă din start. Românca are în mod evident iniţiativa.

UPDATE 20:16, Halep - Barty 1-0. BREAK, Simona! Liderul mondial deschide meciul cu un break, la capătul unui game lung, în care jucătoarea noastră a revenit după ce a fost condusă şi a încheiat cu un punct splendid.

UPDATE 20:12 - A început meciul, cu Ashleigh Barty la serviciu.

UPDATE 20:05 - Jucătoarele sunt deja pe teren şi se încălzesc pentru meciul care va decide prima finalistă de la Rogers Cup. 


ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari americani, după o victorie cu 7-5, 6-1 în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia.  Pentru un loc în ultimul act, sportiva noastră o va întâlni diseară, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 2, pe australianca Ashleigh Barty (22 ani, 16 WTA), cap de serie numărul 15, victorioasă în sferturi cu 6-3, 6-1 în faţa olandezei Kiki Bertens (26 ani, 18 WTA). 

Halep (26 ani) s-a impus în fața lui Caroline Garcia într-o oră şi 29 de minute în disputa cu numărul şase mondial (24 ani) şi va juca a patra sa semifinală consecutivă la Rogers Cup. În 2015 (Toronto) a abandonat în finala cu elveţianca Belinda Bencic, în 2016 (Montreal) a învins-o în finală pe americanca Madison Keys, iar în 2017 (Toronto) s-a înclinat în semifinala cu ucraineanca Elina Svitolina, după ce în sferturi trecuse chiar de Garcia, cu 6-4, 6-2. 

Halep şi-a asigurat un cec de 126.450 dolari şi 350 de puncte WTA.

WTA Montreal (ziua 6/semifinale), în direct pe Digi Sport 2:

Simona HALEP (ROU) vs. Ashleigh BARTY (AUS) - 20:00
Sloane STEPHENS (USA) vs. Elina SVITOLINA (UKR) - nu înainte de 01:00

ATP Toronto (ziua 6/semifinale), în direct pe Digi Sport 2:

Kevin ANDERSON (RSA) vs. Stefanos TSITSIPAS (GRE) - 22:00
Rafael NADAL (ESP) vs. Karen KHACHANOV (RUS) - nu inainte de 03:00

Meciul Simona Halep - Ashleigh Barty va fi LIVE VIDEO și TEXT pe digisport.ro, de la ora 20:00.

Etichete: simona halep , ashleigh barty , montreal 2018 , hakep barty live video , halep barty montreal 2018 , video halep barty


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
man
S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
mm-stoica2
Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului
promovare
Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
Recomandările redacției
gigi becali cruce
”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"
gigica
Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
gigi
Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - SC OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (02.03.2024)
Citește și
Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace
Tennis: US OPEN
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Salma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele
Salma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele
Cu cine joacă FCSB în prima partidă din sezonul 2024-2025. Adversară din Olanda pentru campioni
Cu cine joacă FCSB în prima partidă din sezonul 2024-2025. Adversară din Olanda pentru campioni
S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro”
S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro”
Nicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete
Nicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
De câte ori a invadat Rusia teritoriul României? Ecaterina cea Mare, prima care a intrat în Moldova
De câte ori a invadat Rusia teritoriul României? Ecaterina cea Mare, prima care a intrat în Moldova
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”