simona-halep
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
aioani
Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal European

Video Simona Halep a adus trofeul de la Wimbledon în România: "Este o primire deosebită, călduroasă!"

15.07.2019, 17:30

Simona Halep a revenit astăzi în România, după câștigarea trofeului la Wimbledon. Marea campioană a aterizat la ora 17:10, cu o cursă de la Londra şi a fost primită primită la Salonul oficial de la Aeroportul Henri Coandă, la fel cum s-a întâmplat anul trecut, după triumful de la Roland Garros.

simona halep trofeu
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

UPDATE 17:45: Ceremonia primirii Simonei Halep s-a încheiat, nu înaintea ca marea noastră campioană să răspundă tuturor întrebărilor. 

UPDATE 17:30: Simona Halep a vorbit despre persoanele care au ajutat-o în carieră. "Doamna Virginia Ruzici m-a ajutat încă de acum 10 ani. A crezut în mine de atunci şi a fost convinsă că pot ajunge în top. Domnul Cahill m-a ajutat să am încredere în mine şi să joc pe cele mai mari arene ale lumii. Domnului Ţiriac, care e prezent, îi mulţumesc de asemenea. Toate sfaturile date, uneori dure, m-au ajutat. M-a ajutat să câştig în faţa Serenei Williams prin ce mi-a spus", a mai spus Simona Halep. 

UPDATE 17:30: Simona Halep a vorbit pentru prima dată, după ce a ajuns în România. "Mulţumesc foarte mult că aţi venit. Este o primire deosebită, una călduroasă, ca de fiecare dată. Aş vrea să îi mulţumesc familiei, tuturor antrenorilor mei, echipei mele - care e una foarte bună, cu nişte oameni deosebiţi. Bineînţeles, Federaţiei şi tuturor oamenilor care mă susţin", a spus Halep, la sosirea pe Otopeni.


UPDATE 17:25: Simona Halep a rostit primele cuvinte în România, cu trofeul câștigat la Wimbledon. Întrebată de reporteri cât de grea a fost munca, aceasta a răspuns: "Destul de grea!". 

UPDATE 17:20: Simona Halep a ajuns cu trofeul de la Wimbledon în România. Simona Halep a fost întâmpinată de Ilie Năstase, Ion Țiriac, Mihai Covaliu și ministrul Bogdan Matei. 

UPDATE 17:15: Simona Halep este așteptată la scara avionului de președintele Federației Eomâne de Tenis, Ion Țiriac, de ministrul Sportului, Bogdan Matei, de președintele Comitetului Olimpic Român, Mihai Covaliu și de Ilie Năstase. 

UPDATE 17:10: Avionul în care se află Simona Halep a aterizat. 

UPDATE 17:05: Simona Halep va avea parte și de o ceremonie pe Arena Națională. Evenimentul va avea loc miercuri, de la ora 19:00, iar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va lua parte la această ceremonie, așa cum a făcut în 2018, când marea noastră campioană a câștigat trofeul de la Roland Garros. 

UPDATE 16:40 La aeroport a ajuns şi Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis. El este unul dintre mentorii Simonei Halep. De asemenea, la aeroport este şi Ilie Năstase, cel mai bun tenisman român din toate timpurile.

UPDATE 16:30 La Otopeni vremea s-a înrăutăţit brusc. Bate vântul foarte tare, iar temperatura a scăzut cu 5 grade în 10 minute. Organizatorii caută solutii pentru fixarea covorului roşu, luat de vânt la un moment dat.

UPDATE 15:55 În Salonul Oficial, cu mai mult de o oră înainte de sosirea avionului, erau montate deja 22 de camere de luat vederi

UPDATE 15:45 Simona Halep va fi decorată şi de Patriarhia Română. "Apreciind realizările sale în domeniul tenisului feminin de performanţă şi, totodată, credinţa sa creştin-ortodoxă, pe care o mărturiseşte public prin semnul Sfintei Cruci, Patriarhia Română îi acordă campioanei Simona Halep Ordinul Crucea Patriarhală” pentru mireni, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române", anunţă basilica.ro, agenţia de presă a Patriarhiei Române.

UPDATE 15:40 Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că Municipalitatea va organiza la Arena Naţională, miercuri, un eveniment pentru Simona Halep, care a câștigat turneul de la Wimbledon. Edilul a precizat însă că nu va participa la acest eveniment. Anul trecut, publicul a primit rău prezenţa Gabrielei Firea alături de câştigătoarea de la Roland Garros.

simona halep gabriela firea
Simona Halep şi Gabriela Firea la Arena Naţională, în 2018

UPDATE 15:30 Pentru performanţele extraordinare obţinute de jucătoarea noastră, administraţia prezidenţială a decis să-i acorde Simonei cea mai importantă distincţie a statului român. ”Ca urmare a performanţei extraordinare obţinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum şi în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincţii a statului român, Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Update 14:30 Zeci de maşini ale siteurilor, televiziunilor şi ziarelor aşteaptă să intre în parcarea de la Aeroportul Henri Coandă. Coada este până în aproapiere de DN1 Bucureşti-Ploieşti. Accesul e permis începând cu ora 15:00


Stirea iniţială

În 2018, Simona Halep a prezentat o replică a trofeului de la Roland Garros, pe Arena Națională din Capitală, unde a fost aclamată de zeci de mii de oameni.

Simona Halep a câștigat la Wimbledon cel mai mare premiu din carieră

Simona Halep a câştigat după triumful de la Wimbledon, după finala contra Serenei Williams, cel mai mare premiu în bani din întreaga carieră.

2,6 milioane de euro va primi românca pentru câştigarea Grand Slam-ului londonez, cu 400.000 de euro în plus faţă de suma primită pentru cucerirea trofeului de la Roland Garros, de anul trecut.

Românca se apropie vertiginos de 30 de milioane de euro adunaţi numai din tenis în întreaga carieră. Avea 26,7 milioane de euro (30,1 milioane de dolari) înainte de Wimbledon, iar premiul pentru trofeul de la Londra i-a sporit averea din tenis la 29,3 milioane de euro, adică în jur de 33 de milioane de dolari.

Simona Halep este pe locul 5 în clasamentul all-time al câştigurilor din tenisul feminin. Adversara sa din finala Wimbledon 2019, Serena Williams, conduce detaşat topul, cu 88,8 milioane de dolari, mai mult decât dublu faţă de a doua clasată, sora sa, Venus Williams.

Simona Halep este aproape calificată la Turneul Campioanelor

Simona Halep are aproape asigurată, după triumful din finala de la Wimbledon, cu Serena Williams, şi prezenţa la ediţia din acest an a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen.

Halep va urca de pe locul 7 direct pe 2 în WTA Race to Shenzhen, ierarhia din care se vor alege cele opt participante la Turneul Campioanelor.

Etichete: wimbledon , campioana , simona halep , aeroport , primire oficiala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”
ioan-andone
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
Recomandările redacției
aioani
Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.05.2023)
Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace
Tennis: US OPEN
Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
434246427_2185802548435269_2409367581077214101_n
Citește și
Gigi Becali a numit jucătorul cu care FCSB ar fi devenit campioană după etapa a șasea
gigi
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cine a fost principele Transilvaniei ce a vrut să unească Țările Române? Ce era„planul dacic”?
Cine a fost principele Transilvaniei ce a vrut să unească Țările Române? Ce era„planul dacic”?
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale