Fulham v Cardiff City, Sky Bet Championship, Football, Craven Cottage, London, UK - 27 Apr 2019
Cer 120.000.000 € despăgubiri, după ce fotbalistul care a murit în 2019 nu a mai apucat să joace pentru ei: ”Ar fi înscris”
Lionel Messi napkin sale
Un șervețel tocmai a fost cumpărat cu 890.000 de euro! Toate cuvintele care apar pe el
laca
Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

"Un pilot excelent" sau "Un instalator mai bun decât era ca pilot"? Cât era de pregătit cel care a condus avionul dispărut

25.01.2019, 13:57

Dispariția avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost unul dintre cele mai mediatizate subiecte în presa internațională. După câteva zile de căutări, Poliția nu a găsit aeronava, a anunțat că a oprit operațiunea și în continuare există multe semne de întrebare privind întreaga situație.

pilot sala
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Au fost multe voci care au catalogat drept inconștientă decizia de a traversa Canalul Mânecii cu un avion de mici dimensiuni, mai ales pe o asemenea vreme. S-a discutat mult despre experienţa lui Dave Ibbotson (59 de ani), iar înainte de a pleca de la Nantes a scris pe Facebook că e puțin ruginit. Presa engleză a contactat mai mulți prieteni ai pilotului și părerile acestora au fost împărțite.

"Dave este un pilot excelent, cu mii de ore de zbor și o mare experiență. Dacă a spus că e puțin ruginit, a făcut-o în glumă, cu siguranță" a spus unul din prietenii pilotului, conform celor de la The Sun. "Nu s-ar fi urcat niciodată la manșa unui avion dacă nu ar fi fost în stare să-l controleze" a adăugat un altul.

Declarația acestuia pare contrazisă totuși de cele ale altor persoane care l-au cunoscut. "Era un mod bun de a câștiga un ban în plus", "Întotdeauna am crezut că este un instalator mai bun decât era ca pilot" sau "Nu l-am considerat niciodată un pilot, ci doar pe cineva care era la manșa unui avion atunci parașutiștii mergeau să sară" au fost declarațiile care au ridicat gradul de confuzie.

Avionul în care se afla Emiliano Sala a dispărut de pe radar luni

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Anterior, pilotul le ceruse acestora permisiunea să coboare la o altitudine de 700 de metri, din cauza condițiilor meteo.


De atunci, nu se mai știe nimic despre cei doi pasageri din avionul Piper Malibu, atacantul Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson.

Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, fosta sa echipă, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Pentru transferul lui Sala, Cardiff a plătit 17 milioane de euro celor de la Nantes, cea mai mare sumă din istoria clubului galez.

Etichete: emiliano sala , avion emiliano sala , avion disparut , dave ibbotson


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Radu Draguin of Tottenham Hotspur during the Premier League match Tottenham Hotspur vs Manchester City at Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom, 14th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)
Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an
DENNIS MAN, ALESSANDRO CIRCATI, ANGE YOAN BONNY, Serie B, 2023-24, Parma vs Cremonese 1-1, 05-05-2024, Esultanza, Celebr
A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"
albanoo
Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic
Real Madrid Celebrate 36th League Title - Madrid
Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez
Screenshot 2024-05-17 at 18.33.57
Recomandările redacției
laca
Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul
denis-alibec
Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”
louis-munteanu
Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media