superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!
ianis
Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Bergodi vrea ”vittoria”, "Strâmbul" e în linie dreaptă spre play-off. SuperOfertă pentru Rapid - UTA, meciul în care Rednic își înfruntă trecutul

28.02.2024, 15:10

Rapid - UTA Arad, derby-ul de tradiție programat în etapa a 28-a a SuperLigii 2023/2024, se joacă pe Superbet Arena Giulești miercuri, de la ora 21:00. În timp ce Bergodi e practic obligat să obțină victoria pentru a rămâne în siajul rivalilor de la FCSB, fanii giuleșteni vor avea parte de o revedere cu Mircea Rednic, omul care a marcat istoria modernă a clubului din Grant și care a adus ultimul titlu de campioană în urmă cu fix două decenii. Rapid - UTA are o miză mare pentru ambele combatante și se joacă live pe Superbet alături de Streaming Exclusiv, SuperCote, Bet Builder, SuperPariuri, SuperAvantaj, Combinabile și Pariuri Speciale!

vizual rapid - uta digi
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Rednic, relație de love and hate cu Rapidul

Ca suporter al vișiniilor, numele lui Mircea Rednic trebuie să-ți spună multe. "Puriul" e parte a echipei care a câștigat titlul din 1999, primul după 32 de ani, apoi i-a urmat pe banca tehnică lui Anghel Iordănescu și a adus Cupa României din 2001. Marea performanță a venit în 2003, când Rednic s-a încununat campion al României alături de Rapid, aducând ultima coroană din vitrina feroviarilor. Debarcat după o jumătate de sezon odată cu venirea lui Giovanni Becali și a lui Dan Petrescu, fostul fundaș stânga a purtat mult timp resentimente față de decizia conducerii. Iar când a revenit în România ca antrenor al Universității Craiova și-a adus aminte de George Copos și hotărârea sa și a rostit acel refren "Ce bine îmi pare că ai luat țeapă, ce bine îmi pare că ai pierdut!" intrat în folclorul fotbalului românesc după o victorie cu 3-1 contra giuleștenilor.

Hai în SuperSocial și vezi ce pariuri au plasat Influencerii Superbet pe Rapid – UTA!

A mai urmat un mandat scurt, de 17 meciuri în sezonul 2007-2008, dar momentul petrecut cu patru ani înainte a făcut ca relația Rednic-Rapid să nu mai fie la fel. Iar azi fostul internațional are șansa unei noi revanșe, Rednic având, oricum, un palmares pozitiv contra Rapidului: cinci victorii, cinci rezultate de egalitate și doar două înfrângeri.

Ce duel tactic va fi în Giulești!

Urcat pe valul de entuziasm provocat de cele patru victorii din ultimele cinci etape și apropierea de play-off, Rednic dă peste o trupă a Rapidului care a impresionat în start de 2024, dar care a sucombat în Copou (1-3, de la 1-0, cu Politehnica Iași). De partea cealaltă a calculelor hârtiei se va afla un Cristiano Bergodi pus în situația în care trebuie să găsească o soluție tactică pentru înlocuirea lui Andrei Borza, trimis la echipa a doua, cu un fotbalist ofensiv eligibil pentru regula Under 21: fie Omar El Sawy în una dintre benzi, fie Cătălin Cârjan pe post de playmaker. Rămâne de văzut cum se va exprima linia de atac a Rapidului în fața unei apărări care a permis doar 26 de goluri (a doua cea mai eficientă din campionat, după liderul FCSB). La fel cum rămâne de văzut cine va câștiga SuperDuelul tactic între un antrenor format în școala italiană și un strateg desăvârșit în Belgia.

Iar "run-ul" excelent al arădenilor din ultima perioadă îi aduce pe Rednic și ai lui într-o poziție bună pentru a stopa o serie negativă în fața giuleștenilor. Din 2019 încoace, an în care s-au revăzut după o pauză de 11 ani, Rapid și UTA au stat față în față de opt ori, cu patru victorii ale gazdelor de miercuri și patru X-uri. Mai mult, ultimul succes al arădenilor în fața vișiniilor datează din 2008, un 3-2 spectaculos pe vechiul Giulești.

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar
Orașul cu cei mai mulți bogați din lume. 1 din 24 de locuitori este milionar

Averea totală combinată a locuitorilor orașului este mai mare de 3 trilioane de dolari.

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”
Screenshot 2024-05-10 092035
Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: "5 titluri și 4 cupe!"
rapid
Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!
Chelsea v Norwich City - Premier League
Bogdan Stelea s-a convins, după ce negocierile pentru Florinel Coman s-au încheiat: ”Credeți că ei nu știu?”
charalambous fcsb
Recomandările redacției
profimedia-0857762456
Anunț direct de la Paris: s-au încheiat negocierile dintre Kylian Mbappe și Real Madrid!

Exclusiv Marius Lăcătuș a tras o concluzie clară, după ce a auzit discursul lui Bogdan Lobonț
lacatus
Peste Neymar și Mbappe! Transferul care ar scrie istorie în fotbal: 300 de milioane de euro!
4men
Cui i-a transmis Bernd Storck ”un mare compliment”, după Sepsi - Rapid 3-2
stork

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media