giani kirita
După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat
florin bratu
Exclusiv Florin Bratu a văzut situația de la Dinamo și a reacționat. Care este singura speranță a ”Câinilor”
Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League
Digi Sport 1 Live
Acum
Euro Fotbal

Cluburile şi jucătorii din Liga 1 şi-au exprimat regretul, în urma decesului lui Ekeng

07.05.2016, 09:06

Aproape toate cluburile din Liga 1 au transmis, prin intermediul reţelelor de socializare sau al site-urilor oficiale, mesaje de condoleanţe după decesul mijlocaşului camerunez Patrick Ekeng, de la Dinamo, survenit vineri seara.

ekeng-1
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

"Dumnezeu să te odihnească, Patrick Ekeng! FC Steaua Bucureşti îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea în nefiinţă a jucătorului celor de la FC Dinamo Bucureşti, Patrick Claude Ekeng, la vârsta de doar 26 de ani. Clubul nostru îşi manifestă în mod public sprijinul moral pentru familia lui Patrick, precum şi pentru colegii şi antrenorii acestuia, care au fost martorii acestui eveniment şocant, petrecut pe terenul de fotbal! Dumnezeu să îl odihnească în pace!", se arată în mesajul marii rivale a lui Dinamo, Steaua Bucureşti.

Singurul gol marcat de Ekeng în România a fost contra Stelei, în semifinalele Cupei României.

"Suntem, din păcate, din nou martori ai unui eveniment tragic în sportul românesc. Din nefericire, încă un fotbalist îşi pierde viaţa pe teren, într-un mediu care prin definiţie promovează sănătatea. Este absolut nefiresc ce s-a întâmplat! Odihneşte-te în pace Patrick Ekeng!", este mesajul clubului Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Napoca.

Dinamo şi CFR Cluj ar fi trebuit să joace marţi 10 mai finala Cupei României, dar FRF a amânat meciul în urma decesului fotbalistului camerunez.


"Odihneşte-te în pace, Patrick Ekeng! Fotbal Club Voluntari îşi exprima regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea în nefiinţă a jucătorului celor de la FC Dinamo Bucureşti, Patrick Claude Ekeng, la vârsta de doar 26 de ani. Clubul nostru îşi manifestă în mod public sprijinul moral pentru familia lui Patrick, precum şi pentru colegii şi antrenorii acestuia, care au fost martorii acestui eveniment şocant, petrecut pe terenul de fotbal! Dumnezeu să îl odihnească în pace!", se arată în mesajul celor de la FC Voluntari, echipă care şi-a disputat cea mai mare parte a meciurilor din acest sezon pe stadionul Dinamo.

"Academia de Fotbal 'Gheorghe Hagi' şi clubul FC Viitorul transmit un mesaj de compasiune clubului Dinamo Bucureşti şi familiei fostului fotbalist Patrick Ekeng, decedat prematur la doar 26 de ani. Pentru cei care l-au cunoscut şi apreciat pe Patrick Ekeng adresăm sincere condoleanţe. Odihneşte-te în pace, Patrick Ekeng!", sună un alt mesaj, venit chiar din partea echipei care a jucat cu Dinamo vineri seara în Şoseaua Ştefan cel Mare, FC Viitorul.

Un mesaj scurt a transmis şi Ianis Hagi, care a fost prezent pe gazon în meciul de vineri seara în acelaşi timp cu Ekeng, fiind înlocuit la scurt timp după ce camerunezul s-a prăbuşit la pe teren: "Condoleante familiei Ekeng. R.I.P Patrick Ekeng".

"Fotbal Club Botoşani regretă dispariţia fulgerătoare a fotbalistului Patrick Ekeng, într-o seară tristă a fotbalului românesc şi transmite sincere condoleanţe familiei şi clubului Dinamo Bucureşti!", este un alt mesaj transmis de o echipă din Liga 1.

"Dumnezeu să-l ierte! Este un moment trist pentru noi toţi, pentru fotbal. Suntem profund marcaţi de ce s-a întâmplat cu Patrick Ekeng. În aceste clipe dureroase, transmitem întreaga compasiune şi solidaritate faţă de familie, coechipieri şi faţă de clubul Dinamo Bucureşti", se arată în mesajul clubului CS Universitatea Craiova.

"Clubul Pandurii Târgu Jiu deplânge momentele triste pentru fotbalul românesc prilejuite de decesul fotbalistului Patrick Ekeng. Profund marcaţi de ceea ce s-a întâmplat pe teren în timpul unui meci de fotbal, în aceste clipe de durere pentru familia jucătorului şi pentru fotbalul românesc, clubul Pandurii transmite public întreaga compasiune şi sincere condoleanţe familiei fotbalistului Patrick Ekeng şi clubului Dinamo! Dumnezeu să-l odihnească în pace!".

În mesajul clubului FC Petrolul Ploieşti se arată: "Odihneşte-te în pace, Patrick Ekeng! Fotbalul şi-a mai cerut o jertfă, dinamovistul Patrick Ekeng plecând dintre noi mult prea devreme. Condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!".

"Clubul Sportiv Municipal Studenţesc Iaşi regretă decesul fotbalistului Patrick Ekeng şi transmite condoleanţe familiei, suporterilor şi clubului Dinamo Bucureşti. Odihnească-se în pace!".

Clubul ACS Poli Timişoara transmite următoarele: "Gândurile noastre se îndreaptă spre familia, colegii şi prietenii lui Patrick Ekeng, jucătorul lui Dinamo Bucureşti. Fotbalul şi-a mai cerut o jertfă. Odihneşte-te în pace, ne rugăm pentru sufletul tău!".

De asemenea, echipa de handbal Dinamo Bucureşti, a transmis un mesaj pe Facebook: "O nouă tragedie loveşte fotbalul dinamovist. Vineri seara, în minutul 70 al meciului Dinamo vs Viitorul, Patrick Ekeng a căzut ca secerat pe teren. A fost transportat de urgenţă la spitalul Floreasca, acolo unde s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 90 de minute, dar fără rezultat. Odihneşte-te în pace, Patrick Ekeng! Condoleanţe familiei, colegilor şi suporterilor dinamovişti, suntem alături de voi!".

Şi Clubul Sportiv Dinamo s-a alăturat acestor mesaje emoţionante: "O drama teribila loveşte #FamiliaDinamo! Fotbalistul Patrick Claude Ekeng a decedat în această seară, după ce s-a prăbuşit inconştient în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul Constanţa. Transportat la spital, jucătorul în vârstă de numai 26 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti transmite condoleanţe familiei, colegilor şi suporterilor dinamovişti! Odihneşte-te în pace, Patrick Ekeng!".

Foşti şi actuali fotbalişti au transmis şi ei mesaje pe reţelele de socializare după tragicul eveniment de vineri seara.

Atacantul Ciprian Marica (Steaua), fost jucător la Dinamo, a scris simplu: "RIP Patrick Ekeng!".

Fostul atacant dinamovist Claudiu Niculescu a fost şi el concis: "Dumnezeu să te ierte, Patrick!"

Gabriel Torje, fost jucător la Dinamo, în prezent evoluând în Turcia, la Osmanlispor, a scris pe Facebook: "Dumnezeu să-l odihnească în pace!!! Patrick Ekeng.... Vei rămâne mereu în inimile noastre!!!"

Fostul jucător rapidist Ovidiu Herea a scris următoarele: "Te-ai retras în lumea celor drepţi şi buni la suflet... Dumnezeu să îţi vegheze somnul de veci, Patrick Ekeng!"

Fostul internaţional stelist George Ogăraru a transmis prin intermediul reţelei de socializare: "Gândurile noastre se îndreaptă către Patrick Ekeng, jucătorul de fotbal decedat în această seară. Ştim foarte bine care poate fi diferenţa dintre viaţă şi moarte atunci când este vorba despre accidente grave pe terenul de fotbal... Dumnezeu să îl odihnească în pacea Sa! Condoleanţe familiei! Le dorim multă putere, sunt alături de ei şi îi îmbrăţişez cu tot sufletul!
Să fim mai buni, mai blânzi, mai atenţi, mai responsabili....împreună!".

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seară după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo şi FC Viitorul Constanţa (3-3).

În urmă cu 16 ani, Cătălin Hîldan, căpitanul lui Dinamo, deceda pe teren la vârsta de 24 de ani, în timpul unui meci amical desfăşurat la Olteniţa.

Etichete: liga 1 , dinamo , patrick ekeng


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gracie1
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor
FOTBAL:ROMANIA-MUNTENEGRU, LIGA NATIUNILOR (14.06.2022)
Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2
Lovitura primită de Petrolul Ploiești
petrolul
Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
Recomandările redacției
Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7
Al Hilal v Al Nassr - Saudi Super Cup
Citește și
Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj
Screenshot 2024-04-09 at 20.17.35
Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”
hanca
Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"
Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"
Ștefan Baiaram, out tot restul sezonului la Craiova! Pierdere mare pentru Costel Gâlcă
Ștefan Baiaram, out tot restul sezonului la Craiova! Pierdere mare pentru Costel Gâlcă
Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...”
Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Nadal, ultimul meci la Madrid cu lacrimi în tribune: imaginile fac înconjurul lumii Video
Nadal, ultimul meci la Madrid cu lacrimi în tribune: imaginile fac înconjurul lumii Video
Povestea singurei echipe românești de fotbal care a câștigat titlul în Ungaria. Campioană și în țară
Povestea singurei echipe românești de fotbal care a câștigat titlul în Ungaria. Campioană și în țară
Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc
Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Video Skjern - Dinamo 34-38. Calificare de răsunet a ”Dulăilor” în Final Four-ul EHF European League
handbak

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț.
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă