Ladislau Boloni trăiește ”periculos” în Ligue 1. Pe ce loc se află Metz, după înfrângerea cu Lille
CSM Bucharest v Buducnost BEMAX - EHF Champions League, Romania - 07 Jan 2024
Video CSM București se pregătește de ”meciul sezonului”! Adi Vasile a tras semnalul de alarmă înainte de partida cu Metz
Rencontre de football en ligue 1 Uber Eats - Paris Saint-Germain (PSG) contre Nice ŕ Paris
Ce lovitură! A antrenat în Ligue 1 și a fost convins să vină în SuperLigă
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Video Metz - CSM Bucureşti 27-20. Campioana României a avut emoții neașteptate, dar s-a calificat în Final Four

15.04.2018, 19:34

CSM București a pierdut returul cu Metz, dar s-a calificat în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Pentru echipa din Capitală, emoțiile au fost mult mai mari decât se aștepta oricine, după ce în turul de săptămâna trecută campioana României câștigase la diferență de 13 goluri, în urma unui joc entuziasmant. În returul din Franța, CSM a fost de nerecunoscut - Metz a câștigat cu 27-20, însă elevele lui Per Johansson sunt cele care merg în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, pentru a treia oară din tot atâtea participări.

csm calificare
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Cu orgoliul rănit după înfrângerea la 13 goluri din România, franţuzoaicele sperau la o revenire de senzaţie, mai ales după scorul de la pauză, 14-9. Momentul bun al gazdelor a continuat şi în partea secundă, în care CSM a marcat prima dată după 7 minute de "secetă", prin Isabelle Gullden.

Portarul Jelena Grubisic a tăiat din avântul celor de la Metz prin paradele sale. Cristina Neagu, cu 8 reuşite, a fost principala marcatoare a partidei. Pe locul al doilea a fost Gullden, cu 7 reușite, la fel ca cea mai bună marcatoare de la Metz, Houette.

S-a încheiat 27-20 pentru Metz, iar "tigroaicele" au obținut biletele pentru Final Four-ul Champions League, acolo unde s-au calificat încă de sâmbătă Gyor (Ungaria), Vardar (Macedonia) și Rostov (Rusia).


Turneul Final Four de la Budapesta (26-27 mai) va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

CSM București nu este singura echipă din România care a reușit o performanță răsunătoare în acest sezon al competițiilor europene. Sâmbătă, SCM Craiova s-a calificat în finala Cupei EHF, după un meci plin de emoții cu turcoaicele de la Kastamonu. Finala se va disputa în dublă manșă (turul pe 5/6 mai, iar returul pe 12/13 mai, în funcție de cum programarea finală a organizatorilor) și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.


LIVE VIDEO&TEXT

Min. 60: Fluier final: Metz - CSM București 27-20. CSM BUCUREȘTI S-A CALIFICAT ÎN FINAL FOUR-UL CHAMPIONS LEAGUE

Min. 60: GOOOL CSM! Cristina Neagu încheie meciul cu un gol marcat cu o aruncare puternică, după o frumoasă schimbare de direcție. Metz - CSM București 27-20.

Min. 60: Gol Metz, care are din nou 8 goluri avantaj. Metz - CSM București 27-19.

Min. 58: GOOOL CSM! Gullden marchează din nou de la 7 metri. Metz - CSM București 26-19.

Min. 57: Gol Metz, care are în acest moment 8 goluri în față. Metz - CSM București 26-18.

  • Time-out cerut de antrenorul lui Metz, care speră la o minune pentru echipa lui pe acest final de joc. Diferența din acest meci este de 7 goluri în favoarea campioanei Franței, după ce CSM București a câștigat la 13 goluri în tur.

Min. 57: GOOOL CSM! Cristina Neagu a înscris după o pătrundere pe stânga, printre două adversare. Metz - CSM București 25-18.

Min. 56: Aruncare pe lângă poartă a Anei Gros, care îi dă CSM-ului șansa să respire pe acest final de meci.

Min. 50: GOOOL CSM! Cristina Neagu a marcat cu o aruncare puternică! Metz - CSM București 25-17.

Min. 54: Gol Metz, cu o aruncare din propria jumătate în poarta goală. Metz - CSM București 25-16.

Min. 53: Gol frumos marcat de Metz, care ajunge din nou la 8 goluri avantaj. Metz - CSM București 24-16.

Min. 53: GOOOL CSM! Metz - CSM București 23-16.

Min. 52: Gol Metz. Metz - CSM București 23-15.

Min. 50: Bară pentru Metz! Zaadi a nimerit bara cu o aruncare de la mijlocul terenului, nereușind să profite de un moment în care poarta campioanei României era goală, pentru că Per Johansson scosese portarul pentru a avea superioritate în atac.

VIDEO Golul lui Neagu și bara gazdelor

Min. 50: GOOOL CSM! Cristina Neagu a înscris cu o aruncare năprasnică, de la șold! Metz - CSM București 22-15.

Min. 49: Paradă superbă reușită de Grubisic!

Min. 49: GOOOL CSM! Metz - CSM București 22-14.

Min. 48: CSM se apără mai bine în aceste momente, dar nu reușește să scape fără gol primit după acest atac al campioanei Franței. Metz - CSM București 22-13.

Min. 47: GOOOL CSM! Mehmedovic înscrie după o acțiune frumoasă și CSM pare să își revină. Metz - CSM București 21-13.

Min. 45: Gol Metz, care are din nou 9 goluri în față. Metz - CSM București 21-12.

Min. 44: GOOOL CSM! Cristina Neagu marchează, în sfârșit! Metz - CSM București 20-12.

Min. 44: Ratare după ratare pentru CSM, care e din nou în efectiv complet. Cristina Neagu a fost din nou blocată, dar apar greșelile și în jocul gazdelor.

Min. 42: Gol Metz, care profită de superioritatea numerică și ajunge din nou la 9 goluri avantaj. Metz - CSM București 20-11.

Min. 40: Hagman (CSM) primește o eliminare de două minute, din cauza unei schimbări greșite.

Min. 40: Paradă frumoasă reușită de Grubisic, într-un moment foarte important! Apărarea este în continuare lipsită de agresivitate.

Min. 39: GOOOL CSM! Gullden marchează din nou din aruncare de la 7 metri. Metz - CSM București 19-11.

* Antrenorul CSM-ului, Per Johansson, a cerut primul time-out al reprizei secunde.

Min. 39: Gol Metz! Franțuzoaicele ajung la 9 goluri avantaj și CSM este de nerecunoscut, cu un singur gol marcat în repriza secundă. Metz - CSM București 19-10.

Min. 38: Eliminare de două minute pentru Cristina Neagu, pentru o împingere asupra Anei Gros.

Min. 38: Gol Metz, după o fază frumoasă de atac. Metz - CSM București 18-10.

Min. 37: GOOOOL CSM! Gullden a marcat din nou de la 7 metri și a ajuns la 5 goluri în această seară. Metz - CSM București 17-10.

Min. 36: Gol Metz, dintr-o aruncare de la 7 metri. CSM nu a marcat deloc în această repriză și campioana Franței mărește cel mai clar avantaj pe care l-a avut. Metz - CSM București 17-9.

Min. 35: Încă o ratare pentru CSM! Aruncarea lui Udriștioiu a lovit bara.

 
Min. 35: Gol Metz, care conduce pentru prima dată la 7 goluri în fața CSM-ului. Metz - CSM București 16-9.

Min. 34: Aruncare puternică a Cristinei Neagu, blocată de apărătoarele campioanei Franței. La faza imediat următoare, aruncarea Anetei Udriștioiu, de pe dreapta, a fost blocată de portarul advers.

Min. 31: Gol Metz, care marchează prima și în repriza secundă. Franțuzoaicle au înscris dintr-o aruncare de la 7 metri. Metz - CSM București 15-9.

Min. 31: Laura Flippes cade fără să fie atinsă de cineva și pare să aibă probleme la un genunchi. Optarul celor de la Metz a fost scoasă de pe teren.

Min. 31: Începutul reprizei secunde. Metz - CSM București 14-9.

Min. 30: Pauză în Franța, acolo unde Metz conduce cu 14-9 după prima repriză a returului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. CSM mai are 8 goluri avantaj din victoria la 13 goluri din manșa întâi.

Min. 30: GOOOL CSM! Metz - CSM București 14-9.

Min. 30: Gol Metz. Metz - CSM București 14-8.

Min. 29: GOOOL CSM! Gullden marchează dintr-o nouă aruncare se la 7 metri și campioana României se apropie la 5 goluri. Metz - CSM București 13-8.

Min. 29: Bară pentru CSM și gol pe contraatac marcat de gazde. Metz conduce acum la 6 goluri, cea mai mare diferență de până acum în această seară. Metz - CSM București 13-7.

Min. 28: Gol Metz, din aruncare de la 7 metri. 5 goluri, cel mai mare avantaj al franțuzoaicelor în această seară. Metz - CSM București 12-7.

Min. 26: Gol Metz, Luciano înscrie din nou de pe partea dreaptă și se reface cea mai mare diferență din acest meci, în favoarea campioanei Franței. Metz - CSM București 11-7.

Min. 23: Metz marchează din nou și se distanțează la 3 goluri. Metz - CSM București 10-7.

Min. 22: Gol Metz, care conduce din nou la două goluri. Metz - CSM București 9-7.

Min. 22: Încă o super paradă reușită de Paula Ungureanu, care limitează proporțiile scorului, Prestații bune ale portarilor celor două echipe.

Min 19: GOOOL CSM! Gullden a marcat dintr-o nouă aruncare de la 7 metri și CSM s-a apropiat la un singur gol de gazde, care au condus în permanență în acest meci. Metz - CSM București 8-7.

Min. 19: Două parade frumoase ale Paulei Ungureanu, care păstrează scorul neschimbat, 8-6 pentru Metz.

Min. 17: GOOOL CSM! Niombla a pătruns în forță și a ajuns liberă, față în față cu portarul, pe care l-a executat cu o aruncare puternică și bine plasată. CSM. Metz - CSM București 8-6.

Min. 17: Două parade consecutive ale portarului de la Metz și aruncare în bară a gazdelor. CSM. Metz - CSM București 8-5.

Min. 14: Gol Metz, care continuă să profite de lipsa de agresivitate a apărării celor de la CSM. Metz - CSM București 8-5.

Min. 13: GOOOL CSM! Isabelle Gullden înscrie dintr-o aruncare de la 7 metri și diferența sew strânge la două goluri. Metz - CSM București 7-5.

Min. 13: GOOOL CSM! Cristina Neagu înscrie al treilea său gol în această seară cu o aruncare la colțul scurt, după o acțiune superbă. Metz - CSM București 7-4.

Min. 12: Tot campioana Franței înscrie și duce diferența la 4 goluri în primele 12 minute ale meciului. Metz - CSM București 7-3.

* Antrenorul CSM-ului, Per Johansson, cere primul time-out al partidei, în minutul 12 al partidei. În poarta campioanei României a intrat Paula Ungureanu.

Min. 11: Gol Metz, care se desprinde la 3 goluri pentru prima dată în această seară. Metz - CSM București 6-3.

Min. 10: Ana Gros înscrie din nou pentru Metz, care se desprinde din nou la două goluri. Metz - CSM București 5-3.

Min 9: GOOOL CSM! Cristina Neagu a aruncat din nou foarte puternic, iar mingea a intrat în poartă după ce a lovit portarul în cap. Metz - CSM București 4-3.

Min. 9: Franțuzoaicele înscriu din nou, după o o recuperare și un atac rapid. Metz - CSM București 4-2.

Min. 8: Gol Metz. Metz - CSM București 3-2.

Min. 8: GOOOL CSM! Cristina Neagu înscrie cu o aruncare puternică. Metz - CSM București 2-2.

Min. 7: Metz ratează o aruncare de la 7 metri! 

Min. 5: Metz a marcat prima, are un start bun și 2-1 în minutul 5.

Min. 1: A început partida.

 

Etichete: liga campionilor handbal , handbal liga campionilor , champions league handbal , metz , csm bucuresti metz , metz - csm bucuresti , metz - csm bucuresti champions league , metz csm bucuresti live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
sabalenka
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”
ryan-garcia
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Irina Shayk / Foto: Instagram@irinashayk
Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali
tricou-chiriches
Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric
Munich, Germany, April 30th 2024: Portrait (headshot/close up) of Luka Modric (10 Real Madrid)during the UEFA Champions
Recomandările redacției
Rencontre de football en ligue 1 Uber Eats - Paris Saint-Germain (PSG) contre Nice ŕ Paris
Ce lovitură! A antrenat în Ligue 1 și a fost convins să vină în SuperLigă

Total surprinzător! A renunțat la fotbal la 24 de ani și a devenit călugăr budist: ”A fost dificil”
kevin-lidin
Dinamo și-a aflat adversara din Final Four-ul EHF European League
HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-SPORTING LISABONA, EHF EUROPEAN LEAGUE (5.03.2024)
Cum a numit-o Talpan pe FCSB, după ce campioana României a făcut demersurile pentru a juca în Ghencea în preliminariile UCL
talpan
Citește și
Video Cristina Neagu sună adunarea înainte de duelul cu Metz din sferturile Ligii Campionilor: ”Să fim realiști!”
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)
Boloni trimite ”săgeți” către PSG după titlul cucerit de parizieni: ”E a doua oară când se întâmplă asta!”
Mădălina Ghenea, examen în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"
Mădălina Ghenea, examen în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"
„Meme-ul și Argăseală îngheață în fața lui Gigi Becali!". Cum se face respectat patronul FCSB în fața angajaților
„Meme-ul și Argăseală îngheață în fața lui Gigi Becali!". Cum se face respectat patronul FCSB în fața angajaților
Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere
Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere
"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"
"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Pește uriaș prins pe o baltă din Vestul României. De patru ani pescarii încearcă să-l captureze Foto & video
Pește uriaș prins pe o baltă din Vestul României. De patru ani pescarii încearcă să-l captureze Foto & video
De ce n-a mâncat Mihai Viteazul cartofi? Când a fost cultivată leguma în Europa, prima oară?
De ce n-a mâncat Mihai Viteazul cartofi? Când a fost cultivată leguma în Europa, prima oară?
Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună
Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună
Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA
Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA
Video CSM București - Metz 24-27. ”Tigroaicele” nu le-au făcut față franțuzoaicelor! Vor încerca ”remontada” în retur
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-TEAM ESBJERG, LIGA CAMPIONILOR (7.05.2023)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Digi World
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Digi Animal World
Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună
Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună