HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-METZ HANDBALL, LIGA CAMPIONILOR (28.04.2024)
Video Cristina Neagu sună adunarea înainte de duelul cu Metz din sferturile Ligii Campionilor: ”Să fim realiști!”
CSM Bucharest v Buducnost BEMAX - EHF Champions League, Romania - 07 Jan 2024
Video CSM București se pregătește de ”meciul sezonului”! Adi Vasile a tras semnalul de alarmă înainte de partida cu Metz
8
Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Video Kristiansand - SCM Craiova 26-22. Avem șanse! Oltencele pot câștiga Cupa EHF în returul de la Craiova, la Digi Sport 1

05.05.2018, 19:39

SCM Craiova va juca returul finalei Cupei EHF cu trofeul pe masă. Handbalistele din Bănie au șansa să cucerească trofeul peste mai puțin de o săptămână, chiar daca au pierdut, 22-26 prima manșă cu Kristiansand Vipers.

captura craiova handbal
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Cu exceptia ultimelor 10 minute, jucătoarele lui Bogdan Burcea nu au fost cu nimic mai prejos față de nordice, chiar dacă gazdele au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, 12-10. După pauză, formația scandinava a încercat să se desprindă decisiv și a reușit acest lucru pe final când a avut 5 goluri avans. Oltencele au avut o răbufnire și elanul gazdelor a fost domolit, iar Valentina Ardean Elisei a marcat golul care menține suspansul pentru retur. Cristina Florianu a reușit un meci mare cu 9 reușite, în timp ce de la norvegience s-a remarcat Lina Sulland, autoare a 8 goluri.

Returul este programat vinerea viitoare, 11 mai, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 19:30.

VIDEO cu rezumatul partidei



UPDATE FINAL! Kristiansand - SCM Craiova 26-22! Fetele noastre au fost aproape de încă un gol, dar nici Elisei și nici Trifunovic nu au reușit să puncteze. Acesta a fost scorul primei manșe a finalei EHF. Câștigătoarea se va decide la Craiova, vineri, 11 mai, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. 

UPDATE Min. 60 - Kristiansand - SCM Craiova 26-22. Elisei a marcat și din nou ne-am apropiat la patru goluri, cu 35 de secunde înainte de final.

UPDATE Min. 59 - Kristiansand - SCM Craiova 25-21. Kilkovac a reușit, din nou, rapid, să puncteze și să mențină diferența la patru goluri, după ce nordicele punctaseră iar.

UPDATE Min. 58 - Kristiansand - SCM Craiova 24-20. Trifunovic a redus rapid din diferență, după un 7 metri, obținut rapid după o fază excelentă de atac a fetelor noastre.

UPDATE Min. 58 - Kristiansand - SCM Craiova 24-19. Sulland a punctat iar de la 7 metri și în acest moment nordicele s-au distanțat la cinci goluri.

UPDATE Min. 57 - Kristiansand - SCM Craiova 23-19. Din păcate, sportivele gazdă s-au distanțat iar la patru goluri diferență. Borgdan Burcea a solicitat un nou time-out.

UPDATE Min. 56 - Kristiansand - SCM Craiova 22-19! Gol superb marcat de nordice. Cea mai frumoasă fază a partidei.

UPDATE Min. 55 - Kristiansand - SCM Craiova 21-19! Țicu a marcat de la 7 metri, după ce a păcălită din fentă pe Haugie.

UPDATE Min. 54 - Kristiansand - SCM Craiova 21-18! Nordicele au punctat iar de la 7 metri iar finalul de meci este tensionat

UPDATE Min. 50 - Kristiansand - SCM Craiova 19-17! Pricopi, pe pătrundere, a marcat printre picioarele lui Lunde. 

UPDATE Min. 49 - Kristiansand - SCM Craiova 19-16! EMOȚII PENTRU SCM CRAIOVA! Cristina Florianu s-a accidentat și are nevoie de îngrijirea medicală. Au intervenit și doctorii de la ambulanță, pentru că sportiva noastră acuze probleme la umărul stâng. Florianu este ușor amețită și a fost scoasă pe margine, în aplauzele unei săli întregi.

UPDATE Min. 49- Kristiansand - SCM Craiova 19-16! Kristensen a punctat pe contraatac din nou.

UPDATE Min. 48- Kristiansand - SCM Craiova 18-16! Din păcate, nordicele au reușit iar să se distanțeze, prin golul marcat de Sulland.

INFO: Peste 20.000 de cereri de bilete au fost pentru meciul retur, care se va disputa vineri, 11 mai, de la ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar vor fi numai 4.500 de norocoși care vor intra în sală și câteva mii de fani pe lângă sală, care vor urmări meciul pe niște monitoare promise de organizatori.

UPDATE Min. 47- Kristiansand - SCM Craiova 17-16!

UPDATE Min. 46- Kristiansand - SCM Craiova 16-16! Fetele noastre au reușit egalarea prin Florianu. Evoluția oltencelor, mult mai bună după pauză. 

UPDATE Min. 44Kristiansand - SCM Craiova 16-15. Handbalistele noastre au ratat șansa de a egala, astfel că Bogdan Burcea a simțit nevoia unui time-out.

UPDATE Min. 42Kristiansand - SCM Craiova 16-15. Gol înscris de Zamfir și fetele noastre au șansa de a egala. Dacă ar risca mai mult, ar fi și mai bine pentru noi.

INFO: Kristiansans este un oraș mic din vestul Norvegiei, cu 80.000 de locuitori, atestat documentar din 1684. Vineri seară, la Kristiansand, se înregistrau 7 grade, astfel că handbalistele de la Craiova au avut de înfruntat și această schimbare bruscă de temperatură, față de căldura de vară din România. 

UPDATE Min. 38 - Kristiansand - SCM Craiova 16-14. Revenire excelentă a fetelor noastre. Sulland a încercat o aruncare de la distanță, a greșit, fetele noastre au profitat, mingea a ajuns la apipie, care nu a ratat. Ne-am apropiat la două goluri de norvegience.

UPDATE Min. 36 - Kristiansand - SCM Craiova 16-13. Norvegiencele grăbesc ritmul și încearcă să mărească diferența, dar fetele noastre se țin tare.

UPDATE Min. 36 - Kristiansand - SCM Craiova 15-12. Andreea Pricopi și-a păcălit adversara pe fentă, a intrat pe culoar și a marcat.

UPDATE Min. 34Kristiansand - SCM Craiova 15-11. Pricopi a reușit să reducă din diferență, dar, imediat, pe contraatac, pe o neatenție, Skaug a marcat iar pentru gazde.

UPDATE Min. 31Kristiansand - SCM Craiova 12-10. A început repriza a doua! Hai, SCM Craiova!!!

UPDATE Min. 30 - Kristiansand - SCM Craiova 12-10. Pauză în Norvegia! După primele 30 de minute, handbalistele de la Kristiansand conduc cu 12-10, dar elevele lui Bogdan Burcea au demonstrat că sunt capabile nu numai să țină ritmul, dar și să revină în meci.

UPDATE Min. 30 - Kristiansand - SCM Craiova 12-10. Florianu a scos un 7 metri și eliminare în favoarea celor de la SCM. A fost o fază la care au mai colaborat Elisei, Zamfir și Apipie. Țicu a aruncat, Haugie a respins, dar sportiva noastră a urmărit mingea și a doua oară nu a mai ratat. A fost a doua oară în această repriză când portarul nordicelor Haugie a scos de la 7 metri.

UPDATE Min. 29 - Kristiansand - SCM Craiova 12-9.

UPDATE Min. 29 - Kristiansand - SCM Craiova 11-9.

UPDATE Min. 28 - Kristiansand - SCM Craiova 11-8.

INFO. Sunt mulți români în sală, mai exact aproximativ 200 de fani ai oltencelor. 150 dintre suporteri au venit cu charterul, alături de jucătoare, dar fiecare și-a plătit biletul în valoare de 400 de euro, alți 10 au venit cu mașinile personale și aproximativ 40-50 de suporteri sunt din scandinavia, din Norvegia și Danemarca. 

UPDATE Min. 27 - Kristiansand - SCM Craiova 11-7. Din păcate pentru noi, nordicele au reușit al treilea gol pe contraatac prin aceeași jucătoare, Kristensen.

UPDATE Min. 26 - Kristiansand - SCM Craiova 10-7. Oltencele au mai redus din diferență prin Zamfir, care a marcat cu siguranță în dreapta portarului.

UPDATE Min. 25 - Kristiansand - SCM Craiova 10-6. Din păcate, fetele noastre au ratat un atac pozițional, mingea a fost recuperată de gazde, care nu au ratat și s-au desprins la patru goluri.

UPDATE Min. 24Kristiansand - SCM Craiova 9-6. Nordicele au punctat de la 7 metri și reușesc să obțină cea mai mare diferență de până acum.

UPDATE Min. 23Kristiansand - SCM Craiova 8-6. Elevele lui Bogdan Burcea au din nou probleme cu norvegiencele. Nordicele au din nou un avans de două goluri pe tabelă.

UPDATE Ora 18:20. Min. 20Kristiansand - SCM Craiova 6-6. S-a rezolvat problema legată de semnal. Problemele de până acum nu au fost din cauza Digi Sport! Reamintim, nicio televiziune din Norvegia nu produce acest meci. Tocmai din acest motiv, nu există nici semnal HD.

UPDATE Ora 18:15. Din păcate, nicio televiziune din Norvegia nu produce acest meci. Este un semnal streaming care pleacă din Norvegia și care este ridicat mai apoi la satelit de un SNG din Germania. Din păcate, sunt probleme acolo și din acest motiv nu s-a putut vedea în România prima parte a partidei.

UPDATE Min. 15Kristiansand - SCM Craiova 4-4. Sportivele noastre se țin foarte bine

UPDATE Min. 12Kristiansand - SCM Craiova 4-4. Fetele noastre nu se lasă. Oltencele au echilibrat din nou partida și demonstrează că stau foarte bine din punct de vedere psihic.

UPDATE Min. 10 - Kristiansand - SCM Craiova 4-2. Norvegiencele au reușit să se desprindă la două goluri diferență, după un start de meci destul de echilibrat.


Handbalistele de la SCM Craiova merg la victorie pe terenul lui Kristiansand Vipers, în prima manşă a finalei Cupei EHF. Formaţiei oltene, care a reuşit surpriză după surpriză în competiţie, îi convine statutul de outsider. Partida din Norvegia va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 18:00.

SCM Craiova poate fi prima echipă de handbal din România care cucereşte un trofeu european în 2018. Oltencele joacă în deplasare cu Vipers Kristiansand, în turul finalei Cupei EHF, o echipă redutabila pe teren propriu. Norvegiencele au pierdut o singură dată acasă în faza grupelor, cu Issy Paris, şi au reuşit victorii la scor cu Buducnost şi Brest. Handbalistele din Bănie au demonstrat însă că joacă fenomenal în deplasare.

"Le-am vizionat destul de mult, am văzut că sunt o echipă bună cu anumite nume, valori. Ştim foarte bine - surorile Lunde sunt nişte nume care au trecut pe la naţionala Norvegiei, care au făcut ceva în cariera lor. Nu sunt de neglijat, dar cred că noi suntem o echipă puternică şi putem să batem anumite nume care sunt acolo", a spus Andreea Pricopi, completată de Florentina Stanciu: "Au şi puncte slabe...au şi nu au. Trebuie să jucăm bine, perfect, sa nu avem niciun moment slab, de relaxare".

Etichete: finala cupei ehf , handbal , handbal digisport , handbal ehf , craiova finala ehf , handbal finala cupa ehf , ehf craiova , handbal online , live handbal , live cupa ehf


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
sabalenka
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”
ryan-garcia
Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Irina Shayk / Foto: Instagram@irinashayk
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Recomandările redacției
8
Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Postecoglou nici nu vrea să audă de Drăgușin! Varianta surpriză pregătită pentru apărarea lui Spurs
Tottenham Hotspur First Team Training, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 01 Feb 2024
500.000€ nu l-au ținut pe loc pe Victor Pițurcă! Antrenorul a spus totul acum: ”Puteam să-mi cer salariul pe trei ani”
victor-piturca
Nota primită de Nicolae Stanciu, după meciul în care echipa sa a primit 4 goluri în 25 de minute
(SP)CHINA HANGZHOU FOOTBALL CFA SUPER CUP WUHAN VS SHANDONG (CN)
Citește și
Video Skjern - Dinamo 34-38. Calificare de răsunet a ”Dulăilor” în Final Four-ul EHF European League
handbak
Video CSM București - Metz 24-27. ”Tigroaicele” nu le-au făcut față franțuzoaicelor! Vor încerca ”remontada” în retur
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-TEAM ESBJERG, LIGA CAMPIONILOR (7.05.2023)
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie
Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului
Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Alec Baldwin, adevărul despre dependența de cocaină: „O consumam la fel de des cum beam cafea”
Alec Baldwin, adevărul despre dependența de cocaină: „O consumam la fel de des cum beam cafea”
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
De ce n-a mâncat Mihai Viteazul cartofi? Când a fost cultivată leguma în Europa, prima oară?
De ce n-a mâncat Mihai Viteazul cartofi? Când a fost cultivată leguma în Europa, prima oară?
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA
Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA
România, neînvinsă în preliminariile EHF EURO 2024: succes clar în meciul cu Grecia!
profimedia-0826420920

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”