iacob
”Marea împăcare”. Paul Iacob s-a ținut de promisiune, după ce a fost la un pas de bătaie cu un suporter
Collage Maker-01-Jul-2023-11-42-PM-8810
După ce au fost ”la cuțite”, Răzvan Burleanu l-a lăudat pe eternul ”dușman” Gigi Becali
Tottenham Hotspur First Team Training, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 20 Feb 2024
Veste uriașă pentru Radu Drăgușin: Postecoglou l-a băgat titular cu Manchester City!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal European

VIDEO Prodan: ”A început de la Chivorchian. A venit să-și marcheze teritoriul, ca un leu”

08.04.2014, 21:19

Didi Prodan a explicat, ÎN DIRECT, la emisiunea Digi Sport Special, de la ce a pornit conflictul cu Răzvan Burleanu, noul președinte al FRF, și care sunt cauzele pentru care este dat afară de la Federație.

captura prodan emisiune
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

„Baiul la FRF îl pot rezuma printr-o vorbă: „Voie bună și armonie nici n-a fost, nici n-o să fie”. Să vă spun de unde a început: Imediat după alegeri, la mine în birou, la câteva zile, eram cu Stelică, Fane Iovan, cred că era și Gâlcă... A venit domnul Chivorchian și zice: „Băieți, aveți grijă cu selecția la copii și juniori”. Exact ca un leu care vine să-și marcheze teritoriul. Atunci i-am zis: ”Domnule Chivorchian, e adevărat că nu suntem din aceeași generație, avem gândiri diferite, dar vă respect pentru că ați putea să-mi fiți tată. Dar eu bag mâna în foc pentru selecția pe care o face Bogdan Stelea la tineret și pentru selecția lui Costel Gâlcă la U17. Nu știm nimic, domnu Chivorchian, nu am făcut parte din aceeași Cooperativă”. Și cu asta am încheiat. De aceea, noua conducere s-a simțit probabil inflamată”, a declarat fostul fundaș al „Generației de Aur”.

„Mi-au înapoiat banii, dar cu 44 de euro mai puțin. Îmi mai datorează o apă minerală”

Directorul sportiv al Federației a explicat apoi, în amănunt, episodul cu diurnele plătite din buzunarul său jucătorilor din naționala U17 a României.

„Eu nu știam că actuala conducere le-a promis jucătorilor de la U17 diurne pentru deplasarea din Scoția. Deși eram șeful delegației. M-am dus vineri - am și actele la îndemână -, se poate vedea: zero, zero, zero la juTotcători. Am ridicat vineri după masa diurnele pentru antrenori și sâmbătă dimineața am decolat. Pe avion, m-a întrebat Costel Gâlcă: „Băi, Didi, primele jucătorilor le-ai luat?”. „Ce prime, măi, Costele?”. ”Păi, noua conducere le-a promis așa și pe dincolo...”. Am convenit cu Gâlcă, pentru că am fost și noi fotbaliști și știm cum e să ți se promită prime și să nu le primești, să le dăm de la noi banii promiși, pentru a nu îi băga în degringoladă, să fie liniștiți, să se gândească numai la fotbal.

Pentru că Didi Prodan este un om curat, cinstit și corect. Am chemat echipa, cu întreg staff-ul, la masă, și le-am zis: Federația nu v-a dat diurnă, uite aici foaia. Eu și antrenorul Costel Gâlcă am pus bani de la noi, vă dăm noi diurna. Le-am dat banii la copii, totul a fost ok. Apoi am plecat la antrenament. La cinci după-amiaza am primit un telefon de la un ziar: E adevărat că ați dat dumneavoastră primă jucătorilor din buzunarul dumneavoastră? Am răspuns că da, ce era să fac, să mint? După aceea s-a inflamat lumea. Sunt convins că s-a aflat de la băieți, care au vorbit acasă, cu părinții, și așa s-a aflat”, a mai spus Didi Prodan.


Fostul component al „Generației de Aur” a recunoscut că, ulterior, la doar câteva zile distanță, FRF i-a virat banii plătiți din buzunarul său.

„Mi-am recuperat banii, eram încă acolo, mi-au virat băieții banii. Ca o glumă, mi-au dat cu 44 de euro mai puțin, îmi este Federația datoare o apă minerală.

Mi s-a reproșat că nu am știut să gestionez situația. Cu președintele Burleanu de pe 5 martie și până ieri m-am întâlnit o singură dată pe holurile Federației, când am dat noroc”, a mai spus Prodan.

Prodan a explicat cum Burleanu a încercat să-l determine să demisioneze, aducându-i la cunoștință că există o plângere pentru viol pe numele său.

„De la aflarea veștii că Prodan a dat diurnă, actuala conducere s-a inflamat. Că mă dau afară, că... Mi-au transmis neoficial. Bă, fraților, mie nu mi-a spus nimeni nimic. Pe Belo și pe Jan Vlădoiu i-au mutat de la mine din birou. Prin Vlădoiu, mi-au comunicat și mie să mă mut. Deși în biroul ăla sunt toate lucrurile aduse de mine. I-am zis: ”Spune-le să vină să vorbească față în față cu mine. Lui Didi Prodan nu îi e frică de nimic”. Lucruri de-astea... Băi, fraților, cum să mă dați afară? Așa ușor se dă afară?

Ieri dimineață, la ora 9:30 am avut ședința tehnică cu toate departamentele din Federație. Ni s-a dat cuvântul tuturor. Eu am fost ultimul. Mie mi-a zis Burleanu: ”Domnul Prodan, rămâneți, că noi avem ceva de vorbit”. Au rămas Burleanu, Marcel Pușcaș și Budeanu. M-au întrebat dacă mai vreau să continuu. Le-am spus că da. „Așa nu se mai poate continua, trebuie să ne despărțim pe cale amiabilă”, mi-a zis Burleanu. Am spus că dacă-mi dau 100.000 de euro plec pe ce cale vrea el. „Dar să știți că aveți o plângere pentru viol și nu ar da bine să apară în presă”, a mai spus Burleanu. „Arată-mi-o, domnule Burleanu”. Nu are de unde să o arate. Probabil a căutat pe Google numele „Didi Prodan”. A găsit un articol de acum nu știu câți ani în care o fătucă, o cameristă, dată afară de la Mogoșoaia, a declarat în Can Can că Didi Prodan a hărțuit-o sexual, că vorbește urât, că nu știu ce...”, a mai povestit Prodan la Digi Sport Special.

Plângere la DNA împotriva lui Burleanu

Didi Prodan a mărturisit că a fost la DNA pentru a depune o plângere împotriva lui Răzvan Burleanu și-l sfătuiește pe președintele FRF să depună, la rândul său, plângere împotriva sa.

„Domnul Burleanu, în programul de guvernanță spune că a fi patriot cu adevărat înseamnă să-ți faci bine treaba, oriunde și oricând. Domnule Burleanu, Didi Prodan este cinstit, oriunde și oricând. Înțeleg, conform regulamentului, domnul Burleanu mă dă afară. Corect. Dar atunci în ce bază a angajat noii oameni? Că ei nu pot fi plătiți și angajați decât după Comitetul Executiv, că acolo se aprobă organigrama și personalul angajat. E abuz în serviciu, părerea mea.

Azi am fost la DNA, am făcut o plângere pe numele lui Răzvan Burleanu, legat de achiziționarea unor terenuri. Are legătură cu activitatea sa la federația de minifotbal. Să vedem dacă domnul Burleanu e așa curat cum pare.

Acum îl rog să facă la fel. Să meargă la organele abilitate și să depună plângerea pentru viol împotriva mea. Hai să vedem pe ce motive mă dai afară”, a încheiat fostul mare fundaș al naționalei.

Etichete: digi sport special , scandal , generatia de aur , razvan burleanu , didi prodan , conflict cu frf , director sportiv frf


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
amp
Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu
Collage Maker-22-Mar-2023-07-04-PM-3494
E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (12.02.2024)
Ce nu s-a văzut la TV! Gigi Becali și-a aruncat telefonul în direct și la scurt timp a rămas fără șapca de 450 € | VIRAL
gigi
Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni
tanase-sotie
Recomandările redacției
Tottenham Hotspur First Team Training, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 20 Feb 2024
Veste uriașă pentru Radu Drăgușin: Postecoglou l-a băgat titular cu Manchester City!

Ciprian Marica a răbufnit, după Farul - Universitatea Craiova 3-3: ”Nu au calitatea necesară”
Ciprian Marica
News Alert E oficial: Simona Halep nu va juca la Roland Garros!
Tennis: US OPEN
Gigi Becali a dat lovitura la meciul cu CFR Cluj. Câți bani a câștigat
11
Citește și
Foto Surpriză la antrenamentul ”Generației de Aur”: artista care s-a pregătit alături de Gică Popescu & Co
loredana groza generatia de aur (9)
Prioritatea lui Edi Iordănescu, după ce a ajuns în ultimele două luni de contract cu România
O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"
O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"
De ce îl vrea Gigi Becali pe Chipciu la FCSB? Schimbare radicală de strategie pentru Champions League
De ce îl vrea Gigi Becali pe Chipciu la FCSB? Schimbare radicală de strategie pentru Champions League
Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală”
Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală”
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Cine a fost marele golgheter român care a apărat și poarta Ungariei? Moare la doar 52 de ani
Cine a fost marele golgheter român care a apărat și poarta Ungariei? Moare la doar 52 de ani
Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe
Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe
Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros
Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros
Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj
FOTBAL: FC UNIVERSITATEA CLUJ - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (04.05.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Digi World
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”