marian
Anunțul lui Marian Iancu: e gata să revină în fotbal! ”Vor fi 30.000 de oameni în tribune”
PHOTO COMPOSITION: Robert LEWANDOWSKI (FC Bayern Munich) is one of the promising candidates for the Ballon D 'OR 2021 award.Archive photo: factual image of the trophy, golden football, world footballer, player of the year, world player of the year, FIFA B
Robert Lewandowski poate primi, după patru ani, ”Balonul de Aur” din 2020
rotaru-reghe
Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

VIDEO Gică Popescu a fost eliberat! Ce planuri are ”Baciul”: ”Mai întâi voi sta puțin alături de familie”

04.11.2015, 12:50

UPDATE 17:43: Gică Popescu este în libertate. Fostul internațional a dat deja primele declarații, la ieșirea din Penitenciar, anunțând ce planuri de viitor are.

captura popescu liber
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

„Se încheie cea mai grea perioadă din viața mea și aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă, prietenilor mei, colegilor de la echipa națională, de la Craiova, de la Barcelona, de la Galatasaray, de la Eindhoven și tuturor celor care s-au gândit la mine în această perioadă.

Aș vrea să spun că am trecut cu bine peste această perioadă grea, dar din păcate nu pot spune asta. Știți cu toții că anul trecut am pierdut o ființă foarte dragă, tatăl meu, și nu pot spune că mi-a fost bine în această perioadă.

Faptul că am fost sportiv de performanță și am avut foarte multe bătălii ca sportiv, m-a întărit foarte mult ca om și lucrul acesta m-a ajutat să trec mai ușor peste această perioadă grea. Cel mai greu moment al meu a fost moartea tatălui.

Voi merge să aprind o lumânare la mormântul tatălui meu, apoi voi petrece o perioadă cu familia mea, iar apoi voi face ce am făcut toată viața: voi munci.


Dacă aș putea să aleg de unul singur ce aș face de mâine, singurul om alături de care aș lucra ar fi Gică Hagi. Din păcate, am o perioadă complementară în care nu am voie să activez la un club de fotbal. Încă nu știu exact ce înseamnă și până la ce nivel nu am voie, voi merge în instanță să aflu. Să vedem ce înseamnă să reprezinți un club sportiv. Profesia mea este legată de fotbal. Sunt un produs al fotbalului. Am multe planuri pe care mi le-am făcut în această perioadă, dar nu știu dacă acestea, făcute în detenție, se potrivesc cu realitatea de afară.

Îmi va fi foarte greu să stau departe de fotbal, dar trebuie să văd până la ce nivel mă pot implica în fotbal.

Unele dintre puținele lucruri bune care ți se întâmplă în această perioadă de detenție este că poți să reflectezi asupra lucrurilor bune și rele pe care le-ai făcut. Eu am făcut acest lucru și mi-am dat seama că multe lucruri aș fi putut face diferit.

Sunt foarte mulți oameni care m-au surprins plăcut în această perioadă și întotdeauna îmi place să rămân cu lucrurile pozitive”, a declarat Gică Popescu la ieșirea din închisoare.


UPDATE 13:05: Judecătorii au respins recursul procurorilor DNA, iar Gică Popescu va fi eliberat condiţionat. Fostul internaţional român va fi liber imediat după ce decizia va ajunge la penitenciar. Gică Popescu va pleca sâmbătă spre Calafat, unde îi va face parastas tatălui său, decedat pe 13 mai 2014.

Judecătoria Sectorului 4 a decis, pe 5 octombrie, că Gică Popescu poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în Dosarul Transferurilor. Procurorii au depus recurs, însă acesta a fost respins azi de către Tribunalul Buftea.

În vârstă de 48 de ani, fostul internaţional Gheorghe Popescu executa din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători.

"Sunt extrem de fericit, în sfârşit s-a întâmplat ce trebuia. Cum am aflat, am sunat-o pe doamna Popescu care, normal, s-a bucurat extraordinar şi mi-a spus că merge să ia copiii de la şcoală. Apoi l-am sunat pe Hagi, care e în Cehia, la meciul de Youth League al Viitorului. Nu mi-a răspuns, dar i-am dat mesaj. Până diseară, Popescu va fi acasă", a precizat fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu, cel care a fost prezent şi în această dimineaţă la tribunal.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat anul trecut, alături de Popescu, pe George Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Nețoiu, la trei ani şi patru luni de închisoare, şi Jean Pădureanu, la trei ani şi patru luni.

George Copos, fostul patron al FC Rapid, a fost eliberat condiţionat în 7 aprilie, după ce a executat o treime din pedeapsă, decizia fiind luată atunci de Tribunalul Bucureşti.

Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, care a executat pedeapsa în Spitalul Penitenciar Jilava, a fost eliberat condiţionat în 18 iunie, tot în urma unei decizii definitive a Tribunalului Bucureşti.

Gică Popescu are 115 selecții la echipa națională și 16 goluri. În România, el a evoluat pentru Universitatea Craiova, Steaua și Dinamo. 


Gică Popescu este aproape de eliberarea din închisoare! El a fost prezent în această dimineață la Tribunalul Ilfov, acolo unde s-a judecat recursul DNA la decizia de eliberare condiționată luată pe 5 octombrie de Judecătoria Sectorului 4. Decizia a rămas în pronunţare.

Popescu, care a fost încurajat de familie și de Ion Crăciunescu, va afla decizia Tribunalului în cursul acestei seri, sau joi dimineața. În acest moment, fostul fundaș al Barcelonei s-a întors la Penitenciarul Jilava, în așteptarea verdictului.

"Potrivit caracterizării ataşate la dosar, condamnatul a participat la activităţile de educaţie şi intervenţie psihosocială desfăşurate la nivelul secţiei de deţinere şi a desfăşurat activităţi productive în interiorul locului de deţinere din aprilie 2014.

A elaborat şi publicat patru lucrări ştiinţifice în perioada septembrie 2014 - martie 2015 iar în prezent este în curs de redactare a unei alte lucrări. Nu a fost sancţionat disciplinar pe perioada detenţiei iar pentru implicarea în cadrul activităţilor productive şi de reintegrare socială a fost recompensat de 11 ori în perioada mai 2014 - august 2015 (de şapte ori cu învoire de a ieşi din penitenciar)", se arată în motivarea judecătoriei.

Judecătoria Sectorului 4 a decis, pe 5 octombrie, că Gică Popescu poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în Dosarul Transferurilor, hotărârea nefiind definitivă.

"Gică Popescu, în orice moment, poate ajuta fotbalul românesc. Este o personalitate a fotbalului românesc și trebuie să se întoarcă în fotbalul românesc", a declarat recent selecționerul României, Anghel Iordănescu.

În vârstă de 48 de ani, Gică Popescu a fost închis în luna martie a anului 2014.

Gică Popescu are 115 selecții la echipa națională și 16 goluri. În România, el a evoluat pentru Universitatea Craiova, Steaua și Dinamo.

Etichete: popescu eliberat , popescu inchisoare , popescu tribunal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
gracie1
Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”
tote12
FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (6.08.2023)
”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor
FOTBAL:ROMANIA-MUNTENEGRU, LIGA NATIUNILOR (14.06.2022)
Recomandările redacției
rotaru-reghe
Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul
Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)
Citește și
Federația a intervenit, după meciul în care nu s-au tras șuturi la poartă și ambele echipe și-au îndeplinit obiectivele
blat-turcia
Anunțul venit din Italia despre Dennis Man! Starea fotbalistului român
Parma vs Pisa - Serie BKT 2023/2024
Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"
Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"
Ștefan Baiaram, out tot restul sezonului la Craiova! Pierdere mare pentru Costel Gâlcă
Ștefan Baiaram, out tot restul sezonului la Craiova! Pierdere mare pentru Costel Gâlcă
Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate
Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Nadal, ultimul meci la Madrid cu lacrimi în tribune: imaginile fac înconjurul lumii Video
Nadal, ultimul meci la Madrid cu lacrimi în tribune: imaginile fac înconjurul lumii Video
Povestea singurei echipe românești de fotbal care a câștigat titlul în Ungaria. Campioană și în țară
Povestea singurei echipe românești de fotbal care a câștigat titlul în Ungaria. Campioană și în țară
Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc
Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc
Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..."
Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..."
Premierul Marcel Ciolacu a aprobat construirea a două stadioane. Prețul: 175.000.000€
stadion-farul1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț.
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă