Inter players celebrate the Scudetto, Milano, Italy Milano, Italy. 28th, April 2024. The players and staff of Inter cele
Galerie Foto ”Nebunie” la Milano! O vacă a fost prezentă la sărbătoarea de titlu a lui Inter
profimedia-0868404216
Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (27.04.2024)
Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Juventus - Inter 0-1. “Nerazzurri” au avut un singur șut pe poartă în “Derby d'Italia“

articol scris de Digi Sport
03.04.2022, 23:56

Inter Milano a câștigat meciul din deplasare cu Juventus Torino, scor 1-0, în etapa cu numărul 31 din Serie A, în direct pe Digi Sport 2.

profimedia-0678978682
Juventus și Inter se înfruntă la Torino / Foto: Profimedia
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Mesaj de pace înaintea partidei, "război" pe teren la Torino

A fost o partidă extrem de tensionată, cu multe faulturi dure și opt cartonașe galbene. 

Meciul a fost precedat de un moment special dedicat Ucrainei, pe fondul invadării țării de către armata rusă. A fost afișat mesajul "Peace".

Singurul gol al meciului a fost înscris după o fază controversată, în minutul 45+5, din penalty. Inter a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 45, pentru un fault asupra Denzel Dumfries. Hakan Calhanoglu a ratat penalty-ul.

Două minute mai târziu, după consultarea sistemului VAR, arbitrul Massimiliano Irrati a decis repetarea loviturii de la 11 metri, pentru că fundașul Matthijs de Ligt a intrat în careu în momentul executării penalty-ului de către Calhanoglu.


Mijlocașul ofensiv turc a transformat a doua lovitură de la 11 metri executată, spre furia gazdelor. Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a protestat vehement, aruncându-și haina.

În repriza a doua, jocul a curs într-o singură direcție, spre poarta lui Samir Handanovic. În minutul 74, Denis Zakaria a șutat puternic de la marginea careului, dar portarul sloven al Interului a deviat mingea în bară.

Meciul s-a încheiat cu o altă fază controversată, după ce fundașul olandez Matthijs de Ligt a cerut un penalty, după duelul cu Matteo Darmian. Faza a fost analizată de sistemul VAR, iar Juventus n-a primit penalty.

După această victorie de la Torino, Inter se relansează în lupta pentru titlu în Serie A. Echipa antrenată de către Simone Inzaghi are 63 de puncte și un meci restant, față de a doua clasată, Napoli, care are 66 de puncte. Tot 66 de puncte are și AC Milan, care joacă luni, pe teren propriu cu Bologna.

Juventus rămâne cu 59 de puncte, pe locul patru, și are șanse mici să mai câștige ‘Scudetto’.

Clasamentul din Serie A

  • Înainte de startul partidei Juventus - Inter, două cântărețe au interpretat împreună celebra melodie “Imagine”, a lui John Lennon. Fanii din tribune au cântat și ei.
  • Serie A a vrut să transmită un mesaj de pace, pe fondul războiului din Ucraina. Pe tabelă arenei din Torino a fost afișat mesajul “Peace”.
  • Toţi căpitanii echipelor din Serie A poartă în acest weekend mesajul „Pace” pe banderole, cu trimitere la situația din Ucraina.

Juventus - Inter 0-1 (Calhanoglu 45+5' - penalty), pe Digi Sport 2

Min. 90+7: Final de meci! Victorie chinuită pentru Inter, care a avut un singur șut pe poartă.

Min. 90+5: Juventus cere penalty, pentru un duel între De Ligt și Darmian. După analizarea fazei de către sistemul VAR, jocul continuă!

Min. 74: Bară pentru Juventus! Denis Zakaria a avut o acțiune personală și a șutat puternic de la marginea careului, dar portarul Handanovic a deviat mingea în bară.

Min. 73: Dublă schimbare la Juventus! Au ieșit Alex Sandro și Morata, au intrat De Sciglio și Kean.

Min. 63: Ocazie pentru Juventus! Vlahovic șutează din careu, puțin peste bara transversală.

Min. 59: Dublă schimbare la Inter! Ies Martinez și Dumfries, intră Correa și Darmian.

Min. 46: Începe repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

  • Juventus: Szczesny - Danilo, De Ligt, Chiellini (cpt), Alex Sandro – Locatelli (Zakaria 34’), Rabiot - Cuadrado, Dybala, Morata – Vlahovic.
  • Inter: Handanovic (cpt) - D'Ambrosio, Skriniar, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic - Dzeko, Lautaro Martinez.

Min. 45+6: Juventus - Inter 0-1. Final de primă repriză!

Min. 45+5: Juventus - Inter 0-1. Hakan Calhanoglu transformă a doua lovitură de la 11 metri executată.

Min. 45+3: După consultarea sistemului VAR, arbitrul Massimiliano Irrati decide repetarea loviturii de la 11 metri, pentru că fundașul Matthijs de Ligt a intrat în careu în momentul executării penalty-ului de către Calhanoglu.

Min. 45+1: Penalty ratat de Inter! Șutul lui Calhanoglu este parat de către Szczesny, apoi arbitrul dictează un fault în atac, după ce mingea a fost deviată în poartă. Faza este analizată de către VAR!

Min. 45: Penalty pentru Inter! După consultarea sistemului VAR, Massimiliano Irrati acordă lovitura de la 11 metri, pentru un fault asupra lui Denzel Dumfries.

Min. 34: Schimbare la Juventus! Iese Locatelli, accidentat, intră Zakaria.

Min. 9: Bara pentru Juventus! În urma unei lovituri libere, Chiellini a lovit mingea din câțiva metri, dar balonul a nimerit transversala.

UPDATE 21:45 Începutul meciului este întârziat, întrucât a fost organizat un moment special, care promovează un mesaj de pace, pe fondul războiului din Ucraina.

  • Juventus: Szczesny - Danilo, De Ligt, Chiellini (cpt), Alex Sandro - Locatelli, Rabiot - Cuadrado, Dybala, Morata – Vlahovic.
  • Rezerve: Perin, Pinsoglio – Rugani, Zakaria, Kean, De Sciglio, Bonucci, Bernardeschi, Arthur.
  • Antrenor: Massimiliano Allegri

 

  • Inter: Handanovic (cpt) - D'Ambrosio, Skriniar, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic - Dzeko, Lautaro Martinez.
  • Rezerve: Radu – Vidal, Vecino, Alexis Sanchez, Ranocchia, Gosens, Gagliardini, Dimarco, De Vrij, Darmian, J. Correa, Caicedo.
  • Antrenor: Simone Inzaghi.

Inter pleacă favorită în partida din deplasare cu Juventus, însă torinezii nu țin cont de acest aspect și vor să obțină toate cele trei puncte și să îi depășeasă în clasament pe milanezi.

Juventus nu a mai pierdut în campionat un meci din luna noiembrie a anului trecut, în timp ce Inter a înregistrat un singur succes în ultimele opt jocuri din Serie A.

Dacă Juventus va câștiga partida cu Inter, trupa lui Allegri va trece pe locul trei în clasament, în timp ce milanezii vor coborî pe poziția a 4-a. Juve are în prezent 59 de puncte, în timp ce Inter are 60.

Ce au declarat Allegri și Inzaghi înaintea meciului Juventus - Inter

Nu vom juca pentru a o scoate pe Inter din cursa pentru Scudetto, dar pentru a obține puncte, pentru a ajunge în primii patru, obiectivul nostru este să jucăm în Liga Campionilor anul viitor. Este greu să spunem cine sunt favoriți, cred că Inter, alături de Napoli și Milan sunt printre candidații la câștigarea Scudetto. Va trebui să reușim o performanță grozavă împotriva campioanei Italiei, pentru a o învinge și a consolida locul al patrulea. Am remizat la Milano, am pierdut în Supercoppa, poate acum e rândul nostru”, a declarat antrenorul lui Juventus, înaintea meciului cu Inter Milano.

Acest meci este de o maximă importanță. Nu ar putea exista un joc mai bun pentru noi pentru a transmite un mesaj puternic altor echipe și nouă înșine.

Acum depinde de noi să ne canalizăm furia și caracterul pentru a face mai mult. Am pierdut puncte în ultimele șapte jocuri, ajungând cu rezultate dezamăgitoare. Știm că vom avea nevoie de energie, agresivitate și determinare pentru a juca acest meci. Ne confruntăm cu un adversar dur, care este greu de învins pe terenul său. Vom juca cu personalitate și caracter”, a precizat și Simone Inzaghi, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: serie a , inter , juventus , massimiliano allegri , derby d'italia , simone inzaghi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
sabalenka
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”
ryan-garcia
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (27.04.2024)
Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”
Chelsea v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 02 May 2024
Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”
gigi-becali
Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația
Sandro Tonali file photo
Citește și
Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an
Primul fotbalist care pleacă de la Inter, după titlul câștigat în Serie A
Mg Milano 22/04/2024 - campionato di calcio serie A / Milan-Inter / foto Matteo Gribaudi/Image nella foto: Inter PUBLICA
"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul
"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul
Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului
Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
VIDEO Povestea „Ratei", a autobuzului Roman Diesel 111 care a transportat România zeci de ani
VIDEO Povestea „Ratei", a autobuzului Roman Diesel 111 care a transportat România zeci de ani
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act
Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act
Galerie Foto Cine e bruneta care a atras toate privirile la fiesta lui Inter. ”Ai petrecut?”
Eleonora Incardona / Foto: Instagram-@eleonoraincardona

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”