paok
Nebunie la Salonic: PAOK a câștigat derby-ul cu Olympiakos! Trupa lui Răzvan Lucescu, asalt către titlu
Mp Gemova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Pe ce loc a încheiat Dennis Man în topul celor mai buni jucători din Serie B, după ce a promovat cu Parma
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (12.02.2024)
E gata: primul transfer al FCSB-ului! Luni face vizita medicală + Ce salariu va primi jucătorul
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Lumea sportului, șocată de moartea lui Jose Antonio Reyes. Mesaje sfâșietoare de la UEFA, rivali, prieteni sau antrenori

01.06.2019, 19:08

Vestea tragică a morții lui Jose Antonio Reyes într-un accident de mașină a șocat lumea sportului. De la fotbaliști, la baschetbaliști sau chiar la jucători de tenis, toți au ținut să transmită mesaje de condoleanțe dintre cele mai emoționante.

colaj reyes 2
Jose Antonio Reyes a murit într-un accident rutier
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Până și rivalii de o viață sau cluburile rivale au fost mișcate puternic de momentul care a constituit știrea zilei de 1 iunie.

Arsene Wenger: "Sunt devastat de aflarea acestei vești teribile despre Jose. Familia și prietenii lui au tot sprijinul din familia lui Arsenal. Va rămâne mereu în inimile noastre."

Pau Gasol: "Sunt foarte trist de când am aflat vestea. Cele mai sincere condoleanțe pentru familia ta în acesate momente grele", a postat baschetbalistul pe rețelele de socializare.

Luis Alberto (Lazio): "Fără cuvinte... viața e total nedreaptă. Toată dragostea mea și încurajările mele pentru familie. Odihnește-te în pace, Jose! Ne vom aminti mereu de tine, prietene!"


Joaquin Sanchez (Betis): "Nu-mi vine să cred, ce tragedie uriașă! Astăzi, cu toții mergem alături de tine și de familia ta. Odihnește-te în pace, prietene!"

Vicente Iborra de la Fuente (Villarreal): "Mereu îmi voi aminti de tine cu zâmbetul tău uriaș, cu inima ta uriașă și cu tot ce ai făcut pentru ca eu să fiu fericit zi de zi. Din păcate, ne părăsești, dar legenda ta va rămâne printre noi. Odihnește-te în pace, frate. Te iubesc"

Pepe Reina (Milan): "O simt ca pe o lovitură dură, o pierdere la care nu te aștepți. E una dintre loviturile pe care viața ți le dă, dar la 35 de ani, a plecat prea devreme."

Rafael Nadal: "De aici, de la Paris, vreau să trimit o mare îmbrățișare și muște încurajări familiei."

Alvaro Negredo (Al-Nasr): "Sunt vești pe care nimeni nu vrea să le audă vreodată. Nu pot să cred că ai plecat. Fericirea ta era contagioasă, așa îmi voi aminti de tine. Odihnește-te în pace, Jose"

Andres Iniesta (Vissel Kobe): "Prea trist să fie adevărat. Odihnește-te în pace, prietene. Toată dragostea și puterea mea pentru familie. Vei rămâne mereu cu noi"

Fabio Capello: "Simt o mare durere și tristețe, sunt șocat. Trimit o mare îmbrățișare tuturor prietenilor lui Jose Antonio"

Thibaut Courtois (Real Madrid): "E foarte greu să accept asemenea vești. Te preocupai pentru a-mi face mie viața mai ușoară, mă învățai limba și râdeam împreună, ai fost un coleg minunat. O îmbrățișare familiei tale. Ne vei lipsi foarte mult, Jose Antonio. Odihnește-te în pace"

Thierry Henry: "Minunat jucător, un mare coleg și o ființă excepțională. Doresc ca familia ta și prietenii să continue să aibă puterea și curajul să depășească acest moment dificil"

Kun Aguero (Manchester City): "M-a dărâmat moartea lui Jose Antonio Reyes, un prieten foarte bun și partener cu care am împărțit momente minunate. Durerea e mare. Concoleanțele mele și tot sprijinul pentru familia ta"

Ivan Rakitic (Barcelona): "Frate, numai Dumnezeu știe de ce te-a luat atât de devreme din această lume. Vei trăi în inima mea pentru tot restul zilelor. Sunt distrus de durere. Îți mulțumesc pentru acele minunate amintiri. Te iubește fratele tău blond. Odihnește-te în pace, puștiule"

Joaquin Caparros: "Sunt distrus și dărâmat. Nu pot să cred că ne-ai părăsit. Condoleanțele mele pentru familia ta și pentru toți sevilliștii. Amintireata ta va fi eternă, căpitane"

Real Madrid: "Real Madrid vrea să trimită cele mai profunde condoleanțe rudelor și prietenilor lui Reyes, alături de care e în asentimentul durerii imense pentru această pierdere. De asemenea, condoleanțe clubului"

Alberto Moreno (Liverpool): "Imposibil. Nu-mi vine să cred. Fratele meu țigan, îmi voi aminti de tine toată viața mea, am avut atâtea momente împreună, atâtea zâmbete... Odihnește-te în pace, frate! Te iubesc. Vei fi mereu în inima mea."

Cesc Fabregas (Monaco): "Cel mai bun prieten al meu din lumea fotbalului. Nu te vom uita niciodată"

Sevilla: "Nu puteam primi o veste mai proastă. Iubitul nostru coechipier, Jose Antonio Reyes, a murit într-un accident de mașină. Odihnește-te în pace"

Daniel Ceballos (Real Madrid): "Încă nu pot să cred. Un prieten, un coleg, un jucător de legendă, un fotbalist excelent și o persoană umilă ne părăsește. Mereu vei rămâne cu noi, amintirea ta va fi eternă. Toată forța mea și sprijinul pentru familia ta și prieteni. Odihnește-te în pace, Jose A. Reyes"

Fred Kanoute: "Ce veste proastă. Un coleg cu atât de mult talent și bucurie. Dumnezeu e cel care alege când ia un suflet. Odihnește-te în pace. Cele mai sincere condoleanțe familiei sale"

Barcelona: "FC Barcelona vrea să-și exprime cele mai sincere condoleanțe pentru moartea lui Jose Antonio Reyes, un jucător strălucitor și carismatic, una dintre cele mai reprezentative și longevive figuri ale fotbalului nostru. Odihnește-te în pace"

Andres Palop: "Durere, multă durere, sunt devastat și nu-mi vine să cred. Jose, când ai revenit la Sevilla ta, a fost un privilegiu pentru noi toți să jucăm alături de tine. Acum ne părăsești de foarte tânăr și cu multe lucruri pe care le mai aveai de făcut. Odihnește-te în pace, Jose Antonio Reyes. Putere întregii tale familii!"

UEFA: "UEFA e întristată de decesul lui Jose Antonio Reyes la vârsta de 35 de ani. Vei lipsi întreagii lumi a fotbalului, un internațional spaniol cu 5 trofee europene. Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii tăi în acest moment teribil"

Jesus Navas (Sevilla): "Nu pot exprima în cuvinte tristețea pe care o simt în interior. SImt un mare gol, încât mi-e greu să spun că am pierdut un prieten, un coleg, cineva cu care am crescut împreună. Pentru totdeauna alături de familia ta, Jose Antonio Reyes"

Benfica: "Familia Benficăi prezintă cele mai sincere condoleanțe pentru moartea lui Jose Antonio Reyes"

Arsenal: "Toată lumea e devastată de vestea șocantă că fostul nostru jucător a decedat într-un accident rutier, în Spania. Odihnește-te în pace"

Unai Emery: "Sunt groaznic de trist și fără cuvinte, după ce am aflat această veste tragică. Nu voi uita niciodată magia ta și zâmbetul tău, Jose. Niciodată. A fost o onoare să fiu alături de tine. O îmbrățișare puternică și toată credința din lume rudelor tale, prietenilor și cluburilor pe care le-ai reprezentat. Odihnește-te în pace, prietene"

Cine a fost Jose Antonio Reyes

Format la juniorii celor de la FC Sevilla, Jose Antonio Reyes a evoluat în cariară pentru Seville U19, Sevilla B, FC Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol, Cordoba, XJ T. Leopard și Extremadura.

Reyes a fost cel mai tânăr jucător care a debutat la FC Sevilla - la vârsta de doar 16 ani.

A jucat pentru naționala Spaniei în 22 de meciuri și a reușit 4 goluri.

Palmaresul lui Jose Antonio Reyes

  • 1X campion în Anglia cu Arsenal
  • 1X campion în Spania cu Real Madrid
  • 5X Europa League. 3 cu Sevilla, 2 cu Atletico Madrid
  • 1X Supercupa Europei cu Atletico
  • 1X Cupa Portugaliei cu Benfica
  • 1X Supercupa Angliei cu Arsenal
  • 1X Cupa Angliei cu Arsenal

În memoria lui Reyes, care avea 35 de ani, se va ține un moment de reculegere la finala UEFA Champions League, care se va disputa în această seară, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1 și în timp real pe digisport.ro.

Etichete: arsene wenger , sevilla , jose antonio reyes , moarte reyes , mesaje reyes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a făcut o afacere profitabilă filmându-se în timp ce își castra victimele
Un bărbat a făcut o afacere profitabilă filmându-se în timp ce își castra victimele

Creierul din spatele unui grup care se ocupa cu modificări corporale extreme și care distribuia pe...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€
coman
”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
charalambous
Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare
Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare
liga 2
Recomandările redacției
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (12.02.2024)
E gata: primul transfer al FCSB-ului! Luni face vizita medicală + Ce salariu va primi jucătorul

A fost stabilită ordinea de disputare a jocurilor de baraj pentru Liga 1
frf
Exclusiv Răsturnare de situație la Rapid. Lucescu nu a ieșit din cărți! Ce călătorie a făcut Șucu alături de Il Luce
lucescu
FRF a anunțat cele 22 de cluburi care au primit licența pentru SuperLiga
Citește și
A venit oferta pentru ”perla” lui Real Madrid, imediat după victoria dramatică cu Man. City
Manchester City v Real Madrid - UEFA Champions League
Acuzații dure, după PAOK - Olympiakos: ”Îi putem chema ca martori”
Irina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York
Irina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York
Ilie Năstase, tranșant după ce a înmânat trofeul FCSB: "E Steaua! Trebuie să-l susțin pe Talpan dacă sunt general?"
Ilie Năstase, tranșant după ce a înmânat trofeul FCSB: "E Steaua! Trebuie să-l susțin pe Talpan dacă sunt general?"
Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut
Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie
"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie
De ce se albește părul și ce putem face pentru a stopa procesul, dacă nu avem o vârstă înaintată
De ce se albește părul și ce putem face pentru a stopa procesul, dacă nu avem o vârstă înaintată
6.200 lei pensie pentru un pensionar care primește și 1.000 lei în plus la recalculare. Cât a lucrat
6.200 lei pensie pentru un pensionar care primește și 1.000 lei în plus la recalculare. Cât a lucrat
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul
Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul
Prima reacție a lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a învins-o pe Olympiakos și poate deveni campioana Greciei
razvan-lucescu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie
Digi World
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”