adi popa bataie
Exclusiv Reacție neașteptată la adresa CSA Steaua și a lui Adi Popa: ”După ce l-ai dat afară, îl aduci la 35 de ani?”
dani coman
Dani Coman este așteptat să semneze: ”Va veni la noi!”
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit
Digi Sport 1 Live
Acum

Video UTA Bătrâna Doamnă - ACS Poli Timișoara 1-1. Final dramatic în Derby-ul Vestului

12.11.2016, 12:58

În direct la Digi Sport 1, UTA Bătrâna Doamnă și ACS ASU Politehnica Timișoara au remizat, scor 1-1, în ”Derby-ul Vestului”.  Cele două reușite au fost marcate în partea secundă, prin Blănaru și Andor - la gazde. Arădenii au beneficiat și de o lovitură de la 11 metri, dar pe care Chindriș a ratat-o, când a fost pus să o repete, din cauză că fotbaliștii au pătruns în careu. 

andor
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

CLASAMENTUL LIGII 2 DUPĂ 16 RUNDE:


Min. 90+4: Fluier final.

Min. 88: GOOOOOOOOOOOOOL UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ! 1-1!Gligor îi trimite o pasă înaltă lui Cristian Andor care, în ciuda faptului că este marcat de doi adversari, îl învinge pe portar cu un șut din afara careului. 

Min. 76: PENALTY RATAT DE UTA! Marius Chindriș nu reușește să repete isprava de la prima lovitură de 11 metri acordată, iar Markos Gkanos apără. 


Min. 75: UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ ÎNSCRIE DAR GOLUL NU ESTE VALIDAT! Marius Chindriș transformă cu succes lovitura de la 11 metri, dar centralul Feșnic decide ca lovitura de la 11 metri s fie reluată după ce fotbaliștii au pătruns în careul mare. 

Min. 73: PENALTY PENTRU UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ! Adrian Petre obține un penalty. Feșnic îi acordă cartonaș galben lui Dănuț Bilia pentru faultul comis.

Min. 70: GOOOOOOOOL ACS ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA! 0-1! Ștefan Blănaru punctează pentru 0-1 după ce reușește să se despindă de Marius Chindriș. Totuși, fotbalistul încasează un cartonaș galben pentru gesturi jignitoare.

Min. 45+1: Bogdan Burlă reia excepțional cu capul centrarea trimisă de Cristian Andor din corner, dar Markos Gkanos se întinde și reține balonul. 

Min. 22: Gazdele beneficiază de o nouă lovitură de la colțul terenului, mingea este respinsă de defensiva Timișoarei și ajunge la Marius Chindriș. Fotbalistul arădean trimite la poartă, iar șutul său deviat este cu greu scos de Markos Gkanos. 

Min. 1: A început partida dintre UTA Bătrâna Doamnă și ACS ASU Politehnica Timișoara.

Primul meci al zilei de duminică din etapa a 16-a s-a încheiat cu o victorie categorică din partea jucătorilor antrenați de Laszlo Polgar. Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus pe teren propriu, scor 6-1, cu ACS Foresta Suceava. Ziua continuă cu derby-ul dintre UTA Bătrâna Doamnă și ACS ASU Politehnica Timișoara. Partida va fi în direct tot pe Digi Sport 1, cu începere de la ora 14:00. Suporterii timişoreni au făcut spectacol la plecarea spre Arad.


Min. 90: Fluier Final.

Min. 80: GOOOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 6-1! Attila Hadnagy ajunge la cota cu numărul 16 în campionat, după ultimul gol reușit în poarta sucevenilor. Ene centrează din fața lui Bălan, mingea ajunge în careu la Hadnagy care reușește ”dubla” după ce trimite în plasă dintre doi adversari.   

Min. 70: GOOOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 5-1! Gazdele profită de o nouă greșeală a defensivei sucevene și înscriu pentru 5-1. Tofan îi centrează lui Ene care se înalță în careu de lângă Daniel Bălan și îl învinge pe goalkeeper. 

Min. 65: GOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 4-1! Attila Hadnagy clarifică soarta partidei după o greșeală în defensivă a lui Mutu. Ene îi pasează fotbalistului care a ajuns astfel la golul cu numărul 15 în campionat. 

Min. 54: GOOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 3-1! Lung îl scapă din marcaj pe Hadnagy, care odată ajuns în careu îl păcălește pe goalkeeper și îi trimite lui Andrei Tofan care nu face decât să împingă balonul în plasă. Este primul gol din campionat al tânărului fotbalist de la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Min. 38: GOOOOOOL ACS FORESTA SUCEAVA! 2-1! Alessandro Masella reușește să reducă din diferență pe tabelă după ce profită de o greșeală a defensivei adverse. Imediat după ce înscrie, fotbalistul Forestei se duce să ia balonul și intră în conflict cu goalkeeperul lui Sepsi. ”Centralul” îi acordă un cartonaș galben.

Min. 35: GOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 2-0! Issa Thiaw reușește un gol senzațional după ce reia cu capul în plasă șutul bun trimis de Ionuț Rusu de la mijlocul terenului. 

Min. 31: GOOOOOOL SEPSI SFÂNTU GHEORGHE! 1-0! Ionuț Plămadă reușește să deschidă scorul pe tabela de marcaj după ce balonul îl depășește pe Toma Niga.

Min. 1: A început partida de la Sfântu Gheorghe.

Liga 2 continuă duminică cu alte două partide interesante. Prima se va disputa la Sfântu Gheorghe, între Sepsi și ACS Foresta Suceava, cu începere de la ora 11:30. Ziua continuă cu derby-ul dintre UTA Bătrâna Doamnă și ACS ASU Politehnica Timișoara. Partida va fi în direct tot pe Digi Sport 1, cu începere de la ora 14:00.


A început etapa a 16-a a ligii a doua, iar de la ora 11:00 s-au jucat 4 meciuri. Surpriza s-a înregistrat la Clinceni, acolo unde FC Brașov a pierdut pe final cu Academica, scor 1-2.

ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Olimpia Satu Mare a trecut cu 1-0 de Chindia. Singurul gol a fost reușit de Tudoran, în minutul 90, după un assist oferit de Muntean.

Cei de la Balotești au învins-o cu 3-1 pe Tărlungeni, în timp ce Dacia Unirea Brăila, calificată în optimile Cupei României, a scos o remiză la Afumați (1-1), echipă care a avansat și ea în Cupă, după 1-0 cu FC Botoșani.

Liderul Juventus București a făcut și el un pas greșit. Echipa lui Oprița a remizat pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 0-0.

Pe de altă parte, încă o echipă este aproape să fie exclusă din liga a doua, după Șoimii Pâncota. În semn de protest față de problemele financiare, cei de la ACS Berceni nu s-au prezentat la Călărași, astfel că Dunărea s-a impus cu 3-0, la masa verde.

Duminică, de la ora 14:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, este programat cel mai tare meci al etapei! La Arad, UTA, noua echipă a lui Laurențiu Roșu, o întâlnește pe ASU Politehnica Timișoara, echipă în revenire de formă, după două victorii consecutive.

Rezultatele etapei a 16-a:

CS Afumați - Dacia Unirea Brăila 1-1
Clinceni - FC Brașov 2-1
Luceafărul Oradea - Metalul Reșița 3-1
Tărlungeni - Balotești 1-2

Etichete: uta poli , meciuri fotbal , rezultate meciuri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ilie3
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
mm-stoica2
Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”
tamas
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană
Screenshot 2024-04-28 at 19.13.53
Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”
Screenshot 2024-04-13 at 16.11.18
Citește și
Video Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță, tot mai aproape de promovarea directă
buzau
Video Liga 2 | Buzău - CS Mioveni 1-0 / Progresul - Chindia 0-2. Toate rezultatele
Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el”
Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el”
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Video Liga 2 | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Ce șansă au ratat ciucanii de a urca pe loc direct promovabil
serafim cojocari

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”