FOTBAL:FARUL CONSTANTA-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (3.05.2024)
Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi
popescu
Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”
FOTBAL: FC UNIVERSITATEA CLUJ - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (30.03.2024)
Oficial OUT cu două etape înaintea finalului play-out-ului! ”Mulțumim”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 8 Liga a 2-a: Unirea Slobozia-Corvinul Hunedoara
Play-off

Video ASU Poli - Chindia, 0-1, în ultimul meci al primei etape din Liga 2. Rezultatele complete

05.08.2018, 17:25

Final de meci: Chindia a debutat cu victorie în noul sezon din Liga 2, 1-0 pe terenul lui ASU Poli Timișoara, grație reușitei lui Cherchez.

Chindia gol Timisoara
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Min.90: Goooool Chindia! Cristian Cherchez a dat lovitura pentru echipa care a jucat două baraje de promovare în Liga 1 în ultimele trei sezoane, chiar în finalul partidei de la Timișoara.

Update Min. 17: Ocazie mare a celor de la Chindia. După un corner, Liviu Mihaiu prelungește pentru Daniel Florea, care scapă din marcaj și reia cu capul, dar portarul Rareș Morariu respinge peste transversală.


UPDATE: A început meciul ASU Poli Timișoara - Chindia Târgoviște.


Final de meci. Daco Getica debutează cu o victorie în noul sezon din Liga 2, 2-0 cu UTA Arad. Super reușita lui Raphael Stănescu poate candida la golul anului în acest sezon, în tot fotbalul românesc.

UPDATE Min. 32 - GOOOOOL Daco Getica! Raphael Stănescu reușește o bijuterie de gol, în stilul lui Adrian Ilie, cu un lob care l-a lăsat mască pe portarul advers.

UPDATE Min. 10 - GOOOOOL Daco Getica! Gazdele deschid scorul. După o lovitură liberă din apropierea liniei de fund, Voicu se înalță și trimite cu capul pentru 1-0.

UPDATE: A început meciul dintre Daco Getica și UTA Arad.


PROGRAMUL PRIMEI ETAPE

Vineri

ora 18:00
Universitatea Cluj - Metaloglobus Bucureşti 2-0, Digi Sport 1

Sâmbătă

ora 11:00
Energeticianul - Luceafărul Oradea 4-0
Aerostar Bacău - Pandurii Târgu Jiu 0-1
FC Argeş - CS Baloteşti 2-0
CS Mioveni - Academica Clinceni 2-1
Dacia Unirea Brăila - Ripensia Timişoara 1-2

ora 13:00
SSC Farul Constanţa - ACS Poli Timişoara 4-1, Digi Sport 1

ora 15:30
Petrolul Ploieşti - Sportul Snagov 0-0, Digi Sport 1

Duminică, 5 august

ora 13:00
Daco-Getica Bucureşti - UTA Arad, 2-0, Digi Sport 1

ora 15:30
ASU Politehnica Timişoara - Chindia Târgovişte, Digi Sport 1


Petrolul a debutat cu o remiză fără gol în liga a doua: suporterii n-au lipsit de pe "Ilie Oană", unde Sportul Snagov a ratat în prima repriză două ocazii în mai puţin de zece minute. Ploieştenii au irosit o şansă de gol în minutul 82 şi au încheiat meciul în zece oameni, după ce Alexandru Ciocâlteu a primit două cartonaşe galbene în tot atâtea minute.

"Nu este ceea ce sperăm. Suntem în prima etapă, avem foarte mulţi jucători noi şi o parte de la liga a treia, avem mult de muncă, e clar", a declarat antrenorul prahovenilor, Leo Grozavu, după primul său meci oficial pe banca "galben-albaştrilor".


Final de meci. Petrolul a remizat cu Sportul Snagov, 0-0, în prima etapă din liga secundă.

Min.89: Eliminare la Petrolul! Alexandru Ciocâlteu a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Min.46: A început repriza a doua a partidei de la Ploieşti.

Pauză. Petrolul şi Sportul Snagov se află la egalitate după 45 de minute, scor 0-0.

Min.40: Ocazie Petrolul. Şansă importantă a ploieştenilor, care au trecut pe lângă gol la un corner executat de Ţigănaşu, după ce mingea a fost deviată de un fundaş al ilfovenilor chiar lângă bară.

Min.34: Ocazie Snagov. Reflex de excepţie al lui Tordai, care s-a opus la şutul lui Gîţ, din 12 metri.

Min.26: Ocazie Snagov. Şansă mare de gol al ilfovenilor, după o ieşire ezitantă a lui Tordai. Gîţ a reluat însă puţin pe lângă poarta Petrolului.

UPDATE 15:30 A început partida de la Ploieşti, dintre Petrolul şi Sportul Snagov.

ECHIPELE

Petrolul: Tordai - Olaru, Fl. Plămadă, L. Cazan, Ţigănaşu - Ciocâlteu, Ghinga, Cruceru -  N. Popescu, Arnăutu, Tudor Saim. Antrenor: Leo Grozavu

Sportul: Şt. Vlădoiu - V. Lică, Fl. Ilie, Bg. Stancu - Bărbulescu, Borţoneanu - Gîţ, Huiban, Hlistei - Elek. Antrenor: Laszlo Balint


Farul Constanţa a sărbătorit revenirea în Liga 2 cu o victorie la scor, 4-1, în faţa celor de la ACS Poli Timişoara, retrogradată sezonul trecut din Liga 1. Oaspeţii au deschis scorul din lovitură liberă, prin Octavian Drăghici. Apoi a început recitalul lui Alexandru Grigoraş la Ovidiu, unde a marcat de patru ori.

Primele două reuşite au fost din penalty: de fiecare dată după un henţ în careu al lui Alin Mutu, care a fost eliminat, după a doua intervenţie nefericită. Antrenorul lui ACS Poli, Ionel Ganea, nu a avut antidot pentru Grigoraş. Numărul 7 şi căpitanul constănţenilor a marcat şi din acţiune, şi s-a bucurat la fel ca Ronaldo. La final, Grigoraş şi colegii săi au fost ovaţionaţi de galeria Farului.

Final de meci. Farul a făcut scor cu ACS Poli, 4-1, şi s-a instalat pe locul 2 în clasamentul provizoriu din Liga 2. 

Min.83: Goooool Farul! Zi perfectă pentru Alexandru Grigoraş, care a înscris al patrulea său gol din acest meci.

Min.76: Goooool Farul! Hat-trick al lui Alexandru Grigoraş, care a reluat perfect, fără speranţe pentru Curileac, de la zece metri.

Min.65: Goooool Farul! Alexandru Grigoraş a transformat şi a doua lovitură de la 11 metri, iar Farul conduce cu 2-1.

Min.64: Încă un penalty pentru Farul, după un nou henţ comis de Alin Mutu, care a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Pauză: Farul şi ACS Poli Timişoara se află la egalitate după 45 de minute, scor 1-1.

Min.43: Goooool Farul! Căpitanul Farului, Alexandru Grigoraş, a transformat cu siguranţă penalty-ul.

Min.42: Penalty pentru Farul, după un henţ comis de Alin Mutu în propriul careu.

Min.32: Gooool ACS Poli! Reuşită superbă a lui Octavian Drăghici, care a transformat excelent o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Min.4: Golul lui Octavian Drăghici a fost anulat pentru o poziţie clară de ofsaid a atacantului timişorenilor.

UPDATE 13:00 A început partida de la Ovidiu, dintre Farul şi ACS Poli Timişoara.

ECHIPELE

SSC Farul: Stavrev - Iani, Roumadi, Frîncu, Twumasi, Doumbia, Tudorică, Bg. Petrescu, Cocîrlă, Licu, Al. Crigoraş (cpt.). Antrenor: Ion Barbu

ACS Poli: Curileac - Haruţ, A. Mutu, Bocşan, Dumbravă - Bîrnoi, Melinte, D. Codrea - Mrkela, Oct. Drăghici, Al. Popovici. Antrenor: Ionel Ganea


Energeticianul a realizat scorul primei etape din Liga 2, după ce a surclasat-o pe Luceafărul Oradea, scor 4-0, la Petroşani. FC Argeş a debutat şi ea cu o victorie în noul sezon, 2-0 cu CS Baloteşti, CS Mioveni a trecut greu de Academica Clinceni, 2-1, iar Pandurii Târgu Jiu a furnizat surpriza zilei: a câştigat în deplasare cu Aerostar Bacău. Şi Dacia Unirea Brăila a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Ripensia Timişoara.

 


Universitatea Cluj a câştigat primul meci al sezonului din Liga 2. În direct la Digi Sport 1, "Şecile Roşii" au învins Metaloglobus Bucureşti cu 2-0, într-un meci disputat la Târgu Mureş.

Universitatea Cluj a sărbătorit revenirea în liga a doua cu o victorie, 2-0 cu Metaloglobus Bucureşti. "Şepcile Roşii" au dominat din start partida jucată la Târgu Mureș, dar Marius Coman nu l-a putut învinge pe Anca Trip, iar Sava şi-a salvat echipa în ultimul moment, la reluarea lui Gavra.

Primul gol din actuala ediție a fost marcat de George Florescu, după o eroare a portarului advers. Clujenii şi au majorat diferenţa la câteva minute după pauză prin Gavra. Metaloglobus a devenit periculoasă pe final, însă Dur-Bozoancă a scos excelent lovitura liberă a lui Ghenovici, pentru ca la faza următoare să aibă două noi intervenţii sigure.

Etapa viitoare, clujenii vor întâlni ocupanta locului trei în sezonul trecut, Chindia Târgovişte.


Min 90+4. FINAL. U Cluj câştigă cu 2-0, în faţa Metaloglobusului, în deschiderea noului sezon al Ligii 2.

Min 75. Oaspeții puteau reduce din diferență, dar șutul în forță al lui Niculae este respins de Dur-Bozoancă.

Min 74. Ghenovici bate bine o lovitură liberă de la 28 de metri central, însă Dur-Bozoancă se întinde bine şi respinge aproape de lângă bară în corner.

Min 71. Centrare din dreapta la bara a doua, Florescu recentrează cu capul în faţa porţii, iar Coman, nemarcat în 4 metri, trimite cu capul, însă Anca-Trip, respinge din apropierea liniei porții.

Min 68. Ursu pătrunde în careu, trimite la Florescu, care, nemarcat la 14 metri, trimite slab cu latul, pe lângă bara din stânga lui Anca-Trip.

Min 65. Metaloglobus mută şi ea din nou. Iese Sebastian Culda şi intră Valentin Andrei.

Min 62. Prima schimbare a Universităţii. Iese Cristian Ene şi intră Octavian Ursu.

Min 60 Marius Coman preia în careu, în dreapta, şi trage violent, însă în plasa laterală a colţului scurt.

Min 48. GOOL U CLUJ! Centrare dintr-un corner de pe stânga, mingea ajunge la Cristian Gavra, care îl întoarce în viteză pe Sava şi şutează pe lângă Anca-Trip, la colţul lung.

Min 46. Andone face prima schimbare la Metaloglobus. Iese Alexandru Bîrsan şi intră Vlăduţ Vlad

Min 45. PAUZĂ

Min 44. Ene trimite cu capul din 5 metri peste poartă, o minge centrată dintr-o lovitură de colţ de pe dreapta de Dumitrescu.

Min 38. GOOL U CLUJ! Anca-Trip trimite slab în stânga la Sane, care se complică şi trimite înapoi, Dumitrescu interceptează, mingea e trimisă în careu la Gavra, mai departe la George Florescu, care şutează în forţă din 14 metri şi trimite in poartă printre jucătorii Metaloglobusului.

Min 37 Gavra pătrunde în careu, trimite în forţă pe lângă Anca-Trip, care deviază, însă Sava respinge cu capul de pe linia porții.

Min 22. Căpuşă centrează în careul mic, Marius Coman reia cu capul din 6 metri, iar Anca-Trip deviază de sub transversală în corner.

Min 20. Căpitanul Universităţii, Giurgiu, ia primul galben al meciului şi al sezonului.

Min 15. Kosnic reia cu capul din 4 metri, de la colţul scurt, pe lângă bară

Min 1. Începutul partidei.

ECHIPELE DE START:

”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Căpuşă, Abrudan, Kosnic, Taub - G. Giurgiu (cpt.), G. Florescu - D. Dumitrescu, Cr. Ene, M. Coman - Gavra
Rezerve: Albuţ - Andr. Cordoş, Oct. Ursu, Kofi, Goga, Takacs, Haţiegan
Antrenor: Adrian Falub

Metaloglobus: Anca-Trip - Pham Huy, Caramalău, Sava, Sane, Şt. Niculae, Ant. Popa, Bârsan, Culda, Ghenovici (cpt.), Potecea
Rezerve: Rob. Geantă - V. Vlad, G. Coman, Val. Andrei, Negotei, Dr. Bătrânu, Gafaru
Antrenor: Bogdan Andone


Noul sezon al Ligii 2, 2018/2019, despre care se spune că ar fi unul dintre cele mai puternice din existenţa competiţiei, debutează în această după-amiază, de la ora 18:00, la Târgu Mureş, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Universitatea Cluj şi Metaloglobus Bucureşti, o nou-promovată, respectiv o echipă care a retrogradat, dar a fost reprimită în campionat după retragerea Afumaţiului, vor juca în uvertura primei runde.

Clujenii, care sunt gazde în acest joc, organizează partida în deplasare şi nu se pot bucura de avantajul propriului teren. Cluj Arena este ocupată acum cu festivalul Untold, astfel că au fost nevoiţi să se mute pentru primele partide de acasă cu Târgu Mureş.

Universitatea Cluj şi Metaloglobus nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, jocul din această după-amiază fiind o premieră.

 

Etichete: u cluj , liga 2 , petrolul , prima etapa , farul , uta arad , noul sezon , 2018-2019 , u cluj - metaloglobus , daco getica , asu poli timisoara chindia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda nara
După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”
*EXCLUSIVE* Former Swedish footballing Maverick Zlatan Ibrahimovic wearing a Ferrari cap spotted with his wife Helena Seger as they enjoyed a spot of lunch at Palazzo Parigi Hotel in Milan.
”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină
8
”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte
sucu 4
După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit
dragusin
Recomandările redacției
FOTBAL: FC UNIVERSITATEA CLUJ - AFC UTA ARAD, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (30.03.2024)
Oficial OUT cu două etape înaintea finalului play-out-ului! ”Mulțumim”

Exclusiv A auzit cine e principala țintă a CFR-ului în mercato și a reacționat: ”Nu cred așa ceva! Nu e o glumă?”
antrenament-cfr-6
Exclusiv Cine e omul care pune antrenorii la Universitatea Cluj?
u
Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid
daniel niculae3
Citește și
Live Video&Score Liga 2 | Unirea Slobozia - Corvinul 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Rezultatele etapei 8 din play-off și clasamentul
Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro
Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (3.05.2024)
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Gigi Becali, donații de zeci de milioane de euro la Muntele Athos: „O să fie un sfânt!"
Gigi Becali, donații de zeci de milioane de euro la Muntele Athos: „O să fie un sfânt!"
Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane”
Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane”
Mike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul
Mike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"
Radu Drăgușin s-a săturat să fie rezervă. Își pregătește plecarea de la Tottenham, după doar 6 luni
Radu Drăgușin s-a săturat să fie rezervă. Își pregătește plecarea de la Tottenham, după doar 6 luni
Amenzi până la 3.000 lei pentru românii care stau la bloc și au balcon. Ce nu au voie să facă?
Amenzi până la 3.000 lei pentru românii care stau la bloc și au balcon. Ce nu au voie să facă?
Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună
Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună
Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța
Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța
Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani:
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"
Digi World
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”