lacatus
Exclusiv Marius Lăcătuș cere explicații de la CSA Steaua: ”Nu mi se pare normal”
FOTBAL: GLORIA BUZAU - CS MIOVENI, LIGA 2 CASA PARIURILOR PLAY-OFF (28.04.2024)
Mioveni - Csikszereda 3-1. Prima victorie pentru echipa lui Schumacher în play-off. Robert Ilyes, descumpănit
caparco inel matinal
Video Inelul care spune chiar și cât au dormit dinamoviștii
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Serie A: Cagliari-Lecce
Etapa 35

Nicolae Badea, inamicul public nr. 1 pentru DDB: “Revine pentru a o arunca pe Dinamo în groapă”

articol scris de Digi Sport
27.10.2022, 12:42

Dinamo nu mai poate folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri, iar fanii din PCH și DDB consideră că principalul vinovat pentru această situație este fostul acționar Nicolae Badea.

nicolae badea
Nicolae Badea, fost acționar la Dinamo / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Nicolae Badea, inamicul public nr. 1 pentru DDB: “Revine pentru a o arunca pe Dinamo în groapă”

Cristi Hîldan, fratele lui Cătălin Hîldan, a anunțat că Dinamo, echipa din Liga 2, nu va mai putea să folosească pe tricourile de joc însemnele cu imaginea “Unicului Căpitan”.

Dinamo a inscripționat pe tricouri chipul lui Cătălin Hîldan de mai mulți ani. Mai mulți, cei care au susținut financiar clubul sunt fanii din Peluza “Cătălin Hîldan”.

Cristi Hîldan a anunțat că Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo, echipa din Liga 4 deținută de Nicolae Badea, poate să folosească imaginea lui Cătălin Hîldan.

  • Dinamo din Liga 2 și Dinamo din Liga 4 folosesc imaginea lui Cătălin Hîldan pe tricourile de joc. Ambele au aceleași culori, aceeași stemă (cei doi câini) și același sponsor tehnic, Macron.

Fanii din Peluza "Cătălin Hîldan" au publicat un mesaj virulent la adresa lui Nicolae Badea.


"Preferând zona lojelor, Nicolae Badea a făcut din Dinamo o unealtă eficientă de venituri substanțiale având la bază vânzarea de jucători.

Pentru mult timp, Nicolae Badea a fost considerat unul dintre conducătorii de succes ai clubului Dinamo, deoarece în perioada în care acesta avea locul asigurat în lojă, Dinamo făcea performanțe care acum par de domeniul fantasticului. Totuși, în teren nu se afla el, ci probabil ultimii jucători ai erei romantice a fotbalului românesc care au apucat să joace alături de Gică Hagi, o generație care venea deja inspirată de adevărați idoli din teren și nu vândută (încă) de costumele de tribuna oficială.

Atunci când raiul evazionist a dat primele semne de clătinare, Nicolae Badea deja se retrăgea ușor, iar când a venit cutremurul acesta s-a ascuns definitiv, lăsând acel Dinamo pentru care își manifesta odinioară dragostea. Și cum nu e bine să fugi prea mult la un cutremur, ci să te ascunzi cât mai repede și aproape, acesta s-a ascuns în câteva documente din incinta Parcului Sportiv Dinamo, o tribună, un teren, mica lui cazemată.

După acel cutremur, Nicolae Badea a ieșit din ascunzătoare și a început din nou să iubească Dinamo. Atât de mult încât nu a cedat mica lui cazemată pentru construcția unui nou stadion, acesta preferând machetele. Astfel, în 2022, stadionul lui Dinamo chiar poate fi o considerat o groapă (și nu cu majusculă), un stadion de Liga 3 (coincidență sau nu), insalubru și nesigur, dar care în continuare găzduiește cazemata lui Badea.

A venit apoi era DDB, moment în care ocazional iubitorul președinte a văzut și sperat la un scenariu în care Dinamo se vă sfărâma în mai multe entități, el urmând să dicteze mersul gloatelor. Cum Dinamo nu a murit și nici nu s-a spart, au fost create unele în mod artificial, una a Ministerului, alta a sus-numitului, cea mai problematică.

În timp ce adevărata Dinamo (încă) se zbătea să rămână în Liga 1, Dinamo Badea era mediocră în Liga 4, sub patronatul unei firme în insolvență de aproximativ 10 ani, dar purta pe piept aceiași câini și îi vindea sub egida Bitolia chiar în Dinamobilul care acum 15 ani vindea tricouri de campioană în orice oraș în care echipa juca în deplasare.

Cu un Dinamo adevărat, dar sărac, marketing-ul era o problemă atât din punct de vedere logistic, cât și financiar. Cu toate astea, DDB, acționarul minoritar cu singurele investiții, a reușit să repună în vânzare materialele adevăraților câini în Dinamobil și chiar să relanseze site-ul clubului. Toată această minune a durat 2 zile până când Nicolae Badea amenința cu retragerea dreptului a folosi emblema actuală "în scopuri comerciale". Ceea ce înseamnă că nimic nu se mai putea vinde cu emblema lui Dinamo, dar echipa putea juca cu ea pe piept. La câteva zile distanță, materialele Bitolia erau din nou expuse în Dinamobil. Ca un mic detaliu, firma Bitolia este deținută chiar de doamna Badea, cum Lotus este deținută de o frizeriță, nu de domnul Negoiță.

Nicolae Badea, într-o nouă tentativă de a muta realitatea de la Dinamo, amenință că va lua chipul Unicului Căpitan de pe tricourile echipei din Liga 2 și îl va arunca în mediocritatea Ligii a 4a, adică pe tricourile Dinamo Badea.

Vă lăsăm pe voi să trageți concluziile, căci noi le-am tras deja. Domnul Nicolae Badea a gestionat deficitar Dinamo de-a lungul istoriei, a plecat atunci când trebuia să fie tras la răspundere și revine doar în momentele în care Dinamo iese din groapă pentru a o arunca la loc. Și nu vorbim de Groapa de unde am fost goniți și pe care o considerăm casă.

În final, Dinamo supraviețuiește doar prin cei care i-au fost alături necondiționat, atât la bine, dar mai ales la greu. Și, în timp ce suporterii vin la meciuri și iau bilete, Nicolae Badea vrea să ia chipul Unicului Căpitan", se arată în mesajul postat pe Facebook.

Dinamo a folosit un echipament special cu chipul lui Cătălin Hîldan, în Liga 2

La finalul lunii septembrie, Dinamo (echipa din Liga 2) a jucat într-un echipament special, negru, cu chipul lui Cătălin Hîldan, la meciul cu Unirea Slobozia.

Echipamentul special a fost scos la licitație de către DDB, la 22 de ani de la moartea lui Hîldan.

În tricoul lui Dinamo, Cătălin Hîldan a bifat 138 de prezențe și a marcat șase goluri. Alături de Dinamo, Cătălin Hîldan a câștigat campionatul în sezonul 1999-2000 și Cupa României în 2000. Mijlocașul a bifat și opt selecții în națională, fiind convocat la EURO 2000.

În data de 5 octombrie 2000, Cătălin Hîldan se stingea din viață în timpul unui amical disputat de Dinamo la Oltenița. În vârstă de doar 24 de ani, fostul mijlocaș suferea un stop cardiac pe teren, iar medicii nu reușeau să îl mai salveze.

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
walker
E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
nesu
OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor
andrei-vlad
Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o
adriana6
A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist
FOTBAL:FCSB-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (12.09.2022)
Recomandările redacției
caparco inel matinal
Video Inelul care spune chiar și cât au dormit dinamoviștii

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
Sony Pictures' "Spider-Man: No Way Home" Los Angeles Premiere - Red Carpet
Numit ”fotbalist de liga a patra” de o legendă, Erling Haaland a răspuns în câteva cuvinte
Erling Haaland of Manchester City celebrates his goal to make it 3-0 during the Premier League match Manchester City vs Wolverhampton Wanderers at Etihad Stadium, Manchester, United Kingdom, 4th May 2024(Photo by Mark Cosgrove/News Images)
”A distrus și l-a amenințat”. Anunțul făcut de Florin Manea despre Radu Drăgușin a ajuns în Anglia
Chelsea v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 02 May 2024
Citește și
Video Unirea Slobozia e campioana Ligii 2, după victoria contra Corvinului Hunedoara
slbz
Video Liga 2 | Unirea Slobozia - Corvinul 1-0. Rezultatele etapei 8 din play-off și clasamentul
Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Motivul pentru care nu s-a întors Ianis Hagi la Farul ca să joace înainte de Euro 2024!
Motivul pentru care nu s-a întors Ianis Hagi la Farul ca să joace înainte de Euro 2024!
Simona Halep iubește din nou! Chiar de Paște a venit dovada că în viața sa e un nou bărbat
Simona Halep iubește din nou! Chiar de Paște a venit dovada că în viața sa e un nou bărbat
Anne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii
Anne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii
„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei
„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei
Ceapa verde și beneficiile ei pentru sănătate. Ce persoane trebuie să fie precaute cu consumul acesteia
Ceapa verde și beneficiile ei pentru sănătate. Ce persoane trebuie să fie precaute cu consumul acesteia
Video. Când a venit Orson Welles în România? Ce film a făcut? A jucat regizat de Sergiu Nicolaescu
Video. Când a venit Orson Welles în România? Ce film a făcut? A jucat regizat de Sergiu Nicolaescu
Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună
Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună
Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO
Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO
Șelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Formația lui Andrei Prepeliță a ratat șansa de a promova matematic în SuperLigă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei
„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei
Digi World
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”