gigi
Exclusiv Atenție, Gigi Becali! Claudiu Niculescu a descoperit ”perla” de 17 ani din Liga 2: ”Trebuie urmărit cu atenție”
corvinul
Corvinul Hunedoara - Csikszereda 3-1. ”Ciucanii” au rămas pe ultimul loc din play-off-ul Ligii a 2-a
Tottenham Hotspur v Manchester City, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 14 May 2024
Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Petrolul - Farul 2-1. "Găzarii", la trei puncte de lider! Rezultatele și clasamentul după etapa a 14-a din Liga 2

29.10.2018, 19:00

Petrolul Ploieşti a trecut, acasă, de SSC Farul Constanţa cu scorul de 2-1 (1-1), luni, în ultima partidă din etapa a 14-a din Liga 2. 

Oaspeții au condus din minutul 20, când Tudorică a înscris din lovitură liberă, profitând de gafa portarului Tordai. Petrolul a egalat după numai cinci minute, când Roumadi a marcat în propria poartă. Golul victoriei a fost reuşit de Arnăutu, în minutul 59, din penalty. Petrolul a urcat pe poziţia a patra a clasamentului, la trei puncte de lider. 

În clasament conduce Chindia Târgovişte, cu 32 puncte, urmată de Academica Clinceni şi Sportul Snagov, 30 puncte, Petrolul Ploieşti, 29 puncte, FC Argeş, 28 puncte, Universitatea Cluj, 27 puncte etc. Farul este pe locul 15, cu 13 puncte. 

Petrolul gol cu Farul penalty
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Rezultatele etapei a 14-a din Liga 2:

Joi, 25 octombrie:
Universitatea Cluj - ACS Poli Timișoara 4-0

Vineri, 26 octombrie:
CS Mioveni - Daco-Getica 2-1

Sâmbătă, 27 octombrie:
Energeticianul - Academica Clinceni 0-1
Metaloglobus - CS Balotești 1-0
Aerostar Bacău - Ripensia Timișoara 2-0
FC Argeș - Dacia Unirea Brăila 4-1
ASU Poli Timișoara - UTA 1-3
Luceafărul Oradea - Pandurii 1-0

Duminică, 28 octombrie:
Chindia Târgoviște - Sportul Snagov 4-1


Luni, 29 octombrie:
Petrolul - Farul 2-1


UPDATE, min 90. FINAL. Petrolul se impune la limită, cu 2-1, cu SSC Farul, după ce a fost condusă, şi obţine a doua victorie cu interimarul Octavian Grigore. În urma acestui rezultat, trupa de pe "Ilie Oană" s-a apropiat la trei puncte de liderul Chindia Târgoviște, ocupând locul 4.

UPDATE, min 59. GOOL PETROLUL! Sergiu Arnăutu bate penalty-ul cu sânge rece, în stânga, la semi-înălţime, şi înscrie. Popa a sărit în partea opusă.

UPDATE, min 57. PENALTY! Şaim Tudor primeşte printre, în careu, de la Marinescu, rămâne singur cu Mihai Popa, care îl faultează clar şi arbitrul dictează penalty. 

UPDATE, min 25. GOOL PETROLUL! Laurenţiu Marinescu preia în colţul stânga al careului, şutează prinde doi adversari, mingea e deviată, Roumadi pune şi el picior în 6 metri şi deviază la rândul său, iar portarul Mihai Popa nu poate evita golul.

UPDATE, min 20. GOOL FARUL! George Tudorică bate pe centrul porţii o lovitură liberă de la 30 de metri, lejer, peste zid, iar Tordai, ca un amator, scapă mingea pe spate.

UPDATE, min 1. A început partida, după momentul de reculegere în memoria lui Ilie Balaci.

Petrolul închide runda cu numărul 14 a Ligii 2, cu meciul pe care îl va susţine, în această seară, de la ora 18:00, pe “Ilie Oană”, cu Farul Constanţa, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Echipele de start:

Petrolul: Tordai - Alb. Olaru, Antoche, L. Cazan, Ţigănaşu, M. Chindriş, Laur. Marinescu (cpt.), Lumu, Ştefănescu, Saim Tudor, Arnăutu
Rezerve: Bolboaşă - Velisar, Cl. Herea, N. Popescu, Danci, Fl. Plămadă, Rob. Grecu
Antrenor: Octavian Grigore

SSC Farul: Mih. Popa - Sabangeanu, Y. Twumasi, Roumadi, R. Licu, Tudorică, MBaka, Nic. Moise, G. Păun, Al. Grigoraş (cpt.), Jallow
Rezerve: Stavrev - Frîncu, Fotescu, Apostolache, M. Dumitraşcu, Iani, Doumbia
Antrenor: Petre Grigoraş


Chindia Târgovişte a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa Sportul Snagov, în etapa a XIV-a a Ligii a II-a şi a trecut pe primul loc al clasamentului.

Cristian Neguţ a marcat de trei ori, în minutele 6, 37 şi 40, Daniel Florea a înscris în minutul 49 golul de 4-0, apoi Dragoş Huiban a redus diferenţa, în minutul 90+1.

În urma acestui rezultat, Chindia Târgovişte a acumulat 32 de puncte şi s-a instalat pe primul loc al clasamentului. Sportul Snagov a fost lider înaintea acestei etape, dar acum se află pe locul 3, cu 30 de puncte. Tot atâtea puncte are şi Academica Clinceni, clasată pe locul secund, datorită golaverajului.

 


Min 90+3. Final. În urma acestui succes, Chindia Târgoviște a preluat șefia eșalonului secund, cu 32 de puncte, la două lungimi deasupra Academicii Clinceni.

Min 90. GOOL SPORTUL SNAGOV!  Vlădoiu centrează frumos din dreapta în faţa careului mic, mingea trece peste Dudea şi Dragoş Huiban înscrie cu capul din 7 metri pentru golul de onoare al fostului lider.

Min 49. GOOL CHINDIA! Daniel Florea preia în stânga, la 30 de metri, pătrunde în centru şi finalizează cu un şut la colţul lung. 

Min 40. GOOL CHINDIA! Dumitraşcu pasează în dreapta pentru Cristian Neguţ, care pătrunde în careu şi şutează la colţul lung din 13 metri, reuşind hat-trick-ul.

Min 37. GOOL CHINDIA! Fază senzaţională în careul Snagovului şi fostul lider e făcut şah-mat. Florea face o ”bicicletă” în faţa a doi fundaşi, pleacă pe fentă în centru, dar pasează înapoi cu călcâiul pentru Cristian Cherchez, care centrează din rabona la bara a doua, acolo unde Cristian Neguţ, liber, împinge mingea cu capul din 3 metri!

Min 6. GOOL CHINDIA! Cristian Neguţ scapă singur în faţă, şutează în portarul Marinescu, care respinge în faţă, iar acelaşi jucător al Chindiei, presat de Lică, venit să blocheze, deviază pe lângă portar, lângă bara colţului scurt.

Min 1. A început partida.

ECHIPELE DE START

Chindia: Aioani - Martac, C. Dinu, Dudea, Dumitraşcu - Cr. Neguţ, Liv. Mihai, D. Novac, Andr. Şerban, D. Florea, Cherchez (cpt.)
Rezerve: Ius. Popescu, Crinel Stoica, Andr. Lungu, Vătavu, Alin Manea, Mihaiu, Acasandrei
Antrenor: Viorel Moldovan

Sportul: Andr. Marinescu - Şt. Vlădoiu, V. Lică, Fl. Ilie, Oanea - L. Ion, Val. Bărbulescu (cpt.) - Buia, Borţoneanu, Hlistei - Dănălache
Rezerve: Fl. Iacob - Al. Ioniţă, M. Yasin, Bg. Stancu, Tazouti, Eug. Ciobanu, Huiban
Antrenor: Laszlo Balint

UPDATE. În penultimul meci al etapei a 14-a, Chindia Târgoviște primește vizita ilfovenilor de la Sportul Snagov. Câștigătoarea va trece pe primul loc în clasamentul Ligii a 2-a. În acest moment, Chindia este pe locul 3, cu 29 de puncte, iar Sportul Snagov este pe locul secund, cu 30 de puncte. Pe poziția întâi este Academica Clinceni (30 de puncte), care are un meci mai mult disputat.


Min. 87: GOOOOL UTA! Ciprian Rus marchează, după un un doi superb cu Paul Cubleșan.

Min. 67: GOOOOL Poli! Buzian transformă lovitura de peseapsă.

Min. 62: Penalty pentru Poli. Portarul Orlic îl faultează în careu pe Velici, iar arbitrul dictează penalty. În intervenția sa, Orlic l-a lovit și pe colegul său, Bogdan Copaci, care a primit îngrijiri timp de 4 minute pe teren, iar apoi a fost luat de ambulanță și dus la spital.

Min. 40: GOOOOL UTA! Janos Norbert a reușit dubla, după ce pasa de pe stânga a căpitanului Rus îl găsește pe atacant nemarcat de nimeni în careu.

Min. 14: GOOOOL UTA! A deschis scorul Norbert, după o cursă pe partea dreaptă.

Min. 1: Începe meciul ASU Poli Timișoara - UTA Arad.

Începe derby-ul vestului, ASU Poli Timișoara - UTA Arad. Oaspeții sunt în doliu, după ce doi membri ai galeriei au decedat într-un accident rutier, iar arădenii chiar au încercat să amâne meciul, fiind însă refuzați de FRF.


CS Mioveni a învins, vineri seara, pe Daco-Getica Bucureşti, cu scorul de 2-1 (2-1), pe teren propriu. Scorul a fost deschis de gazde în minutul 16 prin Alexandru Popescu, oaspeţii au egalat în minutul 26 prin Cristian Bustea, care a transformat un penalty, pentru ca argeşenii să marcheze cel de-al doilea gol, ultimul al partidei, în minutul 37 prin Eduard Stoica. 

În prologul etapei a 14-a, joi, U Cluj a trecut cu 4-0 de ACS Poli Timişoara. Celelalte partide se vor disputa sâmbătă, duminică şi luni. 

În clasament momentan conduce Sportul Snagov, cu 30 de puncte, urmată de Chindia Târgovişte, 29 puncte, Academica Clinceni, 27 de puncte, toate după 13 meciuri, U Cluj, 27 de puncte etc.


Universitatea Cluj a obţinut o victorie lejeră, 4-0 pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, în primul meci al etapei a 14-a Ligii 2.

Cristian Gavra (minutele 24 şi 70), Doru Dumitrescu (48) şi Dorin Goga (87) au marcat golurile întâlnirii de pe Cluj Arena.

"Şepcile roşii" au urcat pe poziţia a patra a clasamentului, cu 27 de puncte. Pe primele locuri sunt Sportul Snagov, 30 de puncte, Chindia Târgovişte, 29 puncte, şi Academica Clinceni, 27 de puncte, toate după 13 meciuri. ACS Poli este penultima clasată, cu cinci puncte, câte are şi echipa de pe ultimul loc, Dacia Unirea Brăila.


Etapa a 14-a din Liga 2 se va disputa pe parcursul a 5 zile, timp în care pe canalele Digi Sport și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro puteți urmări 4 partide. Etapa începe cu duelul Universitatea Cluj - ACS Poli Timișoara și se încheie luni, cu întâlnirea Petrolul - Farul.

Etichete: liga 2 etapa 14 , video asu poli uta , video chindia sportul snagov , video petrolul farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
amp
Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu
Collage Maker-22-Mar-2023-07-04-PM-3494
Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni
tanase-sotie
Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!
Radu Dragusin la meciul amical de fotbal dintre Romania si Irlanda de Nord, desfasurat pe Arena Nationala, vineri 22 mar
Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”
prodan reghe
Recomandările redacției
Tottenham Hotspur v Manchester City, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 14 May 2024
Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Video Spaniolii l-au chemat pe Ianis Hagi la flash-interviu, după Real Madrid - Alaves! Reacția "Prințului"
ianis_inteviu
Video Exclusiv Ilie Dumitrescu l-a văzut pe Radu Drăgușin cu Manchester City și a dat verdictul
ILIE
Cel mai bun cu Real Madrid! Nota lui Ianis Hagi, după ce a încercat să dea golul carierei pe Bernabeu
Real Madrid v Deportivo Alaves, La Liga 2023-2024, date 36. Football, Santiago Bernabeu Stadium, Madrid, Spain - 14 May 2024
Citește și
Top 7 cifre și repere impresionante din Liga 2: capitolele la care CSA Steaua e ”campioană”
csa-tunari
Video Liga 2 | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Rezultatele ultimei etape din play-off și play-out
Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro
O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"
O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"
CFR Cluj dă lovitura în mercato: negociază cu Brighton transferul lui Adrian Mazilu!
CFR Cluj dă lovitura în mercato: negociază cu Brighton transferul lui Adrian Mazilu!
Edi Iordănescu a decis pentru EURO 2024! Câți fotbaliști neconvocați în preliminarii ia și cine e pe lista de urgență?
Edi Iordănescu a decis pentru EURO 2024! Câți fotbaliști neconvocați în preliminarii ia și cine e pe lista de urgență?
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Cine a fost marele golgheter român care a apărat și poarta Ungariei? Moare la doar 52 de ani
Cine a fost marele golgheter român care a apărat și poarta Ungariei? Moare la doar 52 de ani
Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe
Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe
Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros
Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros
Final de sezon în Liga 2! Echipele care vor juca în SuperLigă, cine merge la baraj și formațiile retrogradate
slbz

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Digi World
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”