marius-sumudica-7
Exclusiv Marius Șumudică, considerat "soluția ideală pentru Rapid"
Gheorghe Hagi la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre Farul Constanta si FC Hermannstadt, contand pentru
Gică Hagi a găsit vinovatul principal pentru care Farul a fost egalată de Universitatea Craiova după ce a condus cu 3-0
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)
Rapid și FCSB vor același fotbalist! Tocmai a retrogradat în Liga 2
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Ovidiu Burcă s-a delimitat de Vlad Iacob! “Nu îi face bine lui Dinamo”

articol scris de Digi Sport
29.07.2023, 17:21

Vlad Iacob, administrator special la Dinamoeste într-un conflict deschis cu unul dintre acționarii clubului, Andrei Nicolescu, și va fi înlăturat din funcție.

dinamo ancheta
Ovidiu Burcă și Vlad Iacob, antrenorul și administratorul special de la Dinamo / Foto: Captură Digi Sport
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

Ovidiu Burcă: "Cei de la Red&White sunt oameni OK. Lucrurile se îndreaptă spre bine"

Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo a fost convocată pe 17 august. Vlad Iacob va fi înlocuit de Andrei Nicolescu pe postul de administrator special.

Vineri, 28 iulie, Vlad Iacob a susținut o conferință de presă, în care a anunțat că “roș-albii” au datorii de 800.000 de euro, în afara celor peste 7 milioane de euro din planul de reorganizare.

Administratorul special de la Dinamo a mai spus că planul acţionariatului Red&White a fost “alterat”, iar clubul are mare nevoie de bani pentru a-și îndeplini obiectivele.

Antrenorul de la Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), s-a delimitat de Vlad Iacob și a precizat că acesta a perturbat activitatea de la Dinamo prin declarațiile sale.


"Sunt obosit de toată tevatura asta. Am încercat foarte mult timp să leg eu lucrurile. Poate Vlad Iacob a avut dreptate când a spus că fiecare trebuia să se ocupe de ce avea de făcut. Eu mi-aș fi dorit să fiu doar antrenor, dar a trebuit să fac și alte lucruri, forțat fiind.

La noi niciodată nu e liniște. Găsim motive să apărem, facem scandaluri închipuite, arătăm niște realități care nu există. Am 10 ani de când mă lupt în fotbalul românesc să creez contexte, medii, în care tinerii să se poată dezvolta. Cred că am mai multă experiență decât Vlad.

Suporterii trebuie să stea liniștiți. Dinamo e pe un drum bun. Trebuie să vedem unde eram anul trecut pe vremea asta. Față de anul trecut, lucrurile sunt incomparabil mai bune. Doar să fii rău intenționat să nu vezi această realitate. Am încercat să-i fiu mentor lui Vlad, să-i dau câteva sfaturi, dar se pare că n-am reușit. Ceea ce a făcut în ultimul timp nu face bine lui Dinamo.

Dacă cineva ține la clubul ăsta și vrem să performăm, trebuie să pornim de la lucrurile de la bază. Trebuie să facem echipă, să găsim soluții în interior. Nu să facem alianțe cu alți oameni, care au apărut deodată interesați de destinele clubului, în condițiile în care n-a fost nimeni aproape de noi când ne-a fost greu.

I-am presat tare pe cei de la Red&White, i-am încurcat rău, dar nu s-a făcut scandal, am rezolvat lucrurile intern. Trebuie să facem lucrurile armonios în interior. În spațiul public se creează ideea că e o criză profundă la Dinamo, nu e așa. Suntem pe un drum bun.

S-a spus că Red&White va fi noul Cortacero. Nu e adevărat. Sunt oameni OK, așezați, echilibrați. Se vor mai alătura în curând și alți oameni. Lucrurile se îndreaptă spre bine. Nu cred că ar trebui să amețim suporterii. Să văd atâta scandal o dată la două săptămâni... Nu e OK, performanța se construiește în liniște", a spus Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.

Ovidiu Burcă a anunțat un nou transfer la Dinamo! Mesaj ferm pentru jucători: “Aștept mai mult”

Antrenorul de la Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a anunțat un nou transfer la echipă, cu două zile înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a treia a SuperLigii.

  • Meciul Dinamo – Sepsi e programat luni, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Dinamo nu a strâns niciun punct în clasament, în timp ce Sepsi are patru puncte. "Roș-albii" au rezolvat al șaptelea transfer al verii: portarul Răzvan Began (26 de ani).

Răzvan Began a fost transferat de FC Botoșani de la Sepsi în această vară și a jucat în meciul FC Botoșani - Petrolul 1-1, în etapa a doua a SuperLigii.

Dinamo îi mai are în lot pe portarii Adnan Golubovic (28 de ani) și Filip Dujmovic (24 de ani). Denis Oncescu (19 ani) a fost împrumutat la Concordia Chiajna.

"Răzvan Began o să ni se alăture, a făcut vizita medicală ieri, iar la ora asta se semnează cu el. Va face parte din lotul nostru. Pe Denis Oncescu l-am împrumutat la Chiajna, avea nevoie de mai multe minute, spațiu de joc. Atunci, am găsit varianta Răzvan Began.

E un portar pe care l-am întâlnit și anul trecut, campionatul acesta a făcut un meci bun la Botoșani și poate ridica nivelul lotului nostru. Nu poate exista progres fără o concurență reală", a spus Ovidiu Burcă, în cadrul unei conferințe de presă.

Jucătorii transferați de Dinamo în această vară:

  • Cristian Costin (25 de ani, fundaș) – de la FC Voluntari.
  • Adnan Golubovic (27 de ani, portar) – de la FC Koper.
  • Hakim Abdallah (25 de ani, atacant) – de la Virton.
  • Josue Homawoo (25 de ani, fundaș) – de la Red Star FC.
  • Dennis Politic (23 de ani, mijlocaș) – de la Cremonese.
  • Goncalo Gregorio (28 de ani, atacant) – de la Leiria.

Ovidiu Burcă: "Aștept de la toți jucătorii mai multă răutate, mai multă agresivitate"

Antrenorul "roș-albilor" le-a transmis un mesaj public jucătorilor, înaintea meciului cu Sepsi. Burcă vrea mai multă implicare.

"Ne așteaptă un meci foarte dificil, împotriva unei echipe foarte bune. Sincer, m-a surprins cum au evoluat la Sofia, împotriva CSKA-ului. O echipă foarte disciplinată, cu un antrenor pe care îl cunosc foarte bine. Clubul reprezintă un model demn de urmat în fotbalul românesc. Sepsi a demonstrat atât la copii și juniori, cât și la echipa de seniori.

Ei vin cu entuziasm și cu ritm de joc. Știu că Ciobi știe să gestioneze lucrurile foarte bine. Noi căutăm o formulă ideală, încercăm să integrăm jucătorii nou-veniți.

Aștept de la toți mai multă răutate, mai multă agresivitate. După primele meciuri, am părut echipa cuminte, care încearcă să joace un fotbal plăcut. Asta nu contează. Mă lasă reci astfel de aprecieri când nu faci puncte.

Nu ești solid, nu ești agresiv, pierzi. Iar faptul că pierzi îți arată niște probleme pe care le ai. Am fost moi mental și fizic. Să sperăm că vom face un meci mai intens din punct de vedere mental.

Debutul ăsta de campionat a fost unul puternic. Nu mă deranjează că jucăm cu cele mai bune echipe, pentru că putem să setăm standardul sus. Îmi pare rău dacă cineva a venit aici și crede că ne luptăm pentru locurile 8-10. La Dinamo nu ai cum să ai un asemenea obiectiv. La Dinamo nu poți să pierzi cu FCSB și... Vreau să văd mai multă implicare, aștept mai mult de la toți", a mai spus Ovidiu Burcă.

Etichete: liga 1 , dinamo , burcă , superliga , ovidiu burca , vlad iacob


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
amp
Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu
Collage Maker-22-Mar-2023-07-04-PM-3494
E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (12.02.2024)
Ce nu s-a văzut la TV! Gigi Becali și-a aruncat telefonul în direct și la scurt timp a rămas fără șapca de 450 € | VIRAL
gigi
"Coșmar! Nu putea fi mai rău pentru Simona Halep!" Presa din SUA, reacție tranșantă
simo
Recomandările redacției
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)
Rapid și FCSB vor același fotbalist! Tocmai a retrogradat în Liga 2

Gigi Becali a făcut anunțul despre transferul lui Florin Tănase: ”Pot să vă zic sigur”
florin-tanase
Antrenorul care a pregătit în acest sezon ambele echipe retrogradate, ”săgeți” către FCU Craiova: ”Am transmis”
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (12.05.2024)
Video De ce n-a mai fost angajat Lennon în ultima perioadă? Șucu a primit informații care l-au pus pe gânduri
Travel chaos and delays at Glasgow Airport.
Citește și
Alex Chipciu, reacție de șase cuvinte după ce Gigi Becali a anunțat că îl vrea la FCSB
Gigi Becali, mesaj savuros în ziua în care Dinamo împlinește 76 de ani: ”Probabil ei râd de ce zic”
gigi becali cruce
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"
De ce îl vrea Gigi Becali pe Chipciu la FCSB? Schimbare radicală de strategie pentru Champions League
De ce îl vrea Gigi Becali pe Chipciu la FCSB? Schimbare radicală de strategie pentru Champions League
Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală”
Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală”
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Cine sunt românii care au salarii între 6.000 și 10.000 de lei? Uneori nu ai nevoie de facultate
Cine sunt românii care au salarii între 6.000 și 10.000 de lei? Uneori nu ai nevoie de facultate
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci
WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci
Exclusiv Prunea, categoric după ce a văzut ce a reușit o echipă din SuperLigă: ”Incredibil. Nimeni nu se aștepta”
prunea1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles
Digi World
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”