Screenshot 2024-04-26 001230
Costel Gâlcă a recunoscut superioritatea CFR-ului: ”Am fost prea respectuoși cu ei”
Costel Gâlcă îl propune pe Alexandru Mitriță selecționerului Edi Iordănescu. ”România are nevoie de un jucător ca el”
aioani
Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal European

LIVE VIDEO&TEXT Dinamo - Steaua, 21:00, Digi Sport 1. Surprize! Chipciu joacă vârf, Nedelcearu mijlocaș!

03.05.2015, 00:19

UPDATE 19:38. ECHIPELE DE START:

bucurie steaua 9
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Dinamo (4-3-3): T. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip - M. Cristescu, Nedelcearu, Alexe - C. Matei, M. Niculae, V. Lazăr.

Rezerve: Naumovski, Elhamed, Grozav, D. Rotariu, Bilinski, Fai, Gavrilă

Steaua (4-2-3-1): Arlauskis - Râpă, Varela, Toșca, Guilherme - Prepeliță, Breeveld - Ad. Popa, N. Stanciu, Tănase - Chipciu.

Rezerve: Cojocaru, Luchin, L. Filip, G. Iancu, Țucudean, Bourceanu, Enceanu



UPDATE Ora 19:08. Condițiile meteorologice amenință derby-ul! O ploaie puternică s-a abătut asupra Arenei Naționale, iar cei 300 de fani care au urcat în tribune de la ora 18:30 încearcă să se adăpostească.

Deși gazonul se prezenta bine la ora prânzului, e posibil ca acesta să fie prea moale la ora jocului, din cauza ploii puternice. În jur de 30.000 de spectatori sunt așteptați la meci. Dacă ploaia va persista, acoperișul va fi tras. 


UPDATE Ora 16.27. Înfrângerea pe care Steaua a suferit-o în fața celor de la ASA Târgu Mureș i-a adus pe roș-albaștri în situația de a nu mai fi favoriți la cununa cu lauri.

Unul dintre antrenorii recenți care a lucrat la Steaua, Mihai Stoichiță, a recunoscut faptul că roș-albaștrii nu mai sunt favoriți la campionat, dar au totuși prima șansă în derby.

”De unde, acum câteva zile aveau prima șansă la campionat, uite că Steaua a ajuns la mâna altora. Nu mai poți spune acum că Steaua mai este favorită.

Cât despre derby, Dinamo mai are o singură miză și anume împăcarea cu suporterii, nimic altceva. În schimb, Steaua ca să mai spere la titlu trebuie să fie în priză până la sfârșit, deci este o diferență mare de motivare între cele două echipe.

Eu cred că Steaua va câștiga, pentru că este mai omogenă, mai ambiționată, mai motivată la momentul actual. Plus că și din punct de vedere valoric, Steaua este peste Dinamo”, a spus Stoichiță.


UPDATE Ora 13:43. Oficialii roș-albilor se bazează pe o asistență formată din aproximativ 30.000 de oameni.

Și steliștii vor avea parte de susținere din partea fanilor, chiar dacă galeriile au anunțat că nu vin la derby. În peluza destinată oaspeților de la Arena Națională vor fi prezenți 500 de susținători de-ai roș-albaștrilor.

Accesul spectatorilor la derby-ul Dinamo - Steaua se va face începând cu ora 18:30. Galeria roș-albilor va intra pe cel mai mare stadion al țării pe la intrarea ”Pierre de Coubertin”, în timp ce galeria roș-albaștrilor va pătrunde în peluză din Bulevardul Basarabia.


UPDATE Ora 13:00. A ajuns Gâlcă într-un moment nefast la Steaua? ”Adus să reconstruiască, nu să facă performanță!”.

Roș-albaștrii au înregistrat cu mureșenii al treilea eșec la rând de pe propriul teren, după înfrângerile cu Petrolul (0-1) și cu Oțelul (1-2). Steaua nu mai este favorită acum la titlu, dar Costel Gâlcă este apărat de un fost antrenor din Ghencea.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Mihai Stoichiță spune că nu este corect ca decăderea Stelei să fie pusă exclusiv pe seama lui Costel Gâlcă - VEZI DETALII AICI


UPDATE Ora 12:32. Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a prefațat, ÎN DIRECT la Digi Sport, derby-ul de diseară de pe ”Arena Națională”, care va începe la ora 21:00.

Dănciulescu a confirmat informația pe care digisport.ro v-a oferit-o sâmbătă și anume faptul că el va sta pe bancă la meciul cu Steaua.

”Echipele nu trec printr-un moment foarte bun, dar așteptările suporterilor sunt pe măsura renumelui acestui derby, care a fost mereu spectaculos.

Sperăm și acum la o partidă frumoasă, la o asistență numeroasă și sper ca Dinamo să câștige, mai ales că nu ne-am mai impus de mult împotriva lor”, a spus Dănciulescu.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Oficialul roș-albilor a comentat și revenirea sa pe banca de rezerve.

”Mă descurc mult mai bine pe teren, decât în altă parte. Am o relație de respect cu jucătorii, cu unii dintre ei am jucat, dar în același timp știu să le și trag atenția când greșesc.

Dar, cel mai important este nu cine va sta pe bancă, ci evoluția lor din teren”, a mai spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.


Roș-albaștrii cred în titlu: ”Câștigăm tot până la final!”

UPDATE Ora 12:03. Pentru că este considerat un meci cu grad ridicat de risc, pentru derbyul Dinamo - Steaua s-au luat măsuri speciale de precauție din partea Jandarmeriei și a Poliției Capitalei.

La stadion se vor afla peste 600 de jandarmi, precum și 800 de stewarzi.

În acest sens, casele de bilete de la Stadionul ”Ștefan cel Mare”, dar și cele rezervate fanilor dinamoviști de la Arena Națională, de pe Bulevardul Basarabia, vor fi deschise doar până la ora 15:00. Biletele gratuite pentru copiii până în 6 ani (cu însoțitor) și pentru persoanele cu dizabilități sunt disponibile doar la casele de bilete din strada Maior Coravu.


UPDATE Ora 11:36. Dinamo nu a câștigat niciodată pe Arena Națională în fața Stelei! Bilanțul după 7 derby-uri.

Deși Steaua a suferit în ultima perioadă și a pierdut în etapa trecută o partidă extrem de importantă, 0-1 cu ASA Târgu Mureș, roș-albaștrii au argumente să spere la o victorie în fața lui Dinamo - VEZI DETALII AICI.


Derby-ul 158

Al 158-lea Derby de România este pe punctul de a lua startul! Poate fi unul dintre cele mai importante dueluri dintre Dinamo şi Steaua.

Lideri ai Ligii 1 timp de opt luni, campionii en-titre vin pe Arena Națională cu orgoliul rănit - au fost depășiți de ASA Târgu Mureș și titlul cu numărul 26 este serios pus în pericol. După 29 de etape, Dinamo are cu 19 puncte mai puțin decât Steaua. Totuși, alb-roșii conduc în istoria meciurilor directe din campionat. 45 de victorii le-au revenit "câinilor", cu 5 mai multe decât trupa din Ghencea. Marele derby este duminică seară, în direct la Digi Sport 1, de la ora 21:00.

Steaua îşi vede ameninţat al treilea titlu consecutiv, cu toate că a început returul cu zece puncte avans faţă de locul doi. Cu toate acestea, steliştii nu şi-au luat gândul de la cel de-al 26 lea titlu din istorie.

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a declarat înainte de derby:

”Cred că presiunea acum va fi pentru ASA Târgu Mureș, ea este favorită, am și spus-o. Dar v-am spus, o să câștigăm toate meciurile și să vedem ce face ASA-ul, presiunea va fi pentru ei!"

Alexandru Chipciu a vorbit și el despre marele derby:

"E clar că dacă e cineva care suferă cel mai mult, primii clar suntem noi, pentru că e nu dureros, e foarte dureros, să te duci acasă după astfel de meciuri, să te gândești că pierzi campionatul, e incredibil de greu, dar eu tot mai am...nu eu, toata echipa avem speranța că va fi bine până la final."

Steaua a pierdut ultimele trei meciuri disputate pe Arena Naţională din postura de gazdă. Duminică, însă, vine ca oaspete pe cel mai modern stadion al ţării pentru derby-ul cu Dinamo. Zece dueluri s-au scurs de la ultima victorie dinamovistă.

Alexandru Chipciu a mai declarat: "Noi am câștigat în ultimele dăți și avem un atu moral față de ei și eu sunt convins că acum le e frica de meciul cu noi, sunt 100% convins de asta!"

ECHIPELE PROBABILE

Dinamo (4-2-3-1): Naumovski - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, St. Filip - Elhamed, Boubacar - C. Matei, M, Niculae, Alexe - Bilinski.

Steaua (4-1-3-2): Arlauskis – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Prepeliță – Ad. Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu, Țucudean.

Dinamo - Steaua, derby-ul campionatului, se va juca duminică, 3 mai, de la ora 21:00, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Etichete: derby , arena nationala , dinamo - steaua , chipciu , costel galca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”
ioan-andone
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
Recomandările redacției
aioani
Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.05.2023)
Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace
Tennis: US OPEN
Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
434246427_2185802548435269_2409367581077214101_n
Citește și
Exclusiv Florin Prunea a văzut ce a declarat Costel Gâlcă și a spus lucrurilor pe nume
florin prunea
Exclusiv Gâlcă abia a semnat cu Craiova, dar Lăcătuș nu are niciun dubiu! Poate pleca din Bănie: ”Sunt sigur de asta!”
costel-galca
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cine a fost principele Transilvaniei ce a vrut să unească Țările Române? Ce era„planul dacic”?
Cine a fost principele Transilvaniei ce a vrut să unească Țările Române? Ce era„planul dacic”?
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova
mirel radoi craiova cfr cluj (11)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale