Bucurie a fotbalistilor stelisti Risto Radunovic, Adrian Gheorghe �˜ut, Eduard Gabriel Radaslavescu, Nana Kwame Antwi si
”E petardă!”. A fost făcut ”praf”, chiar înainte să ridice titlul de campion cu FCSB
Britanicii au aflat ce antrenor vrea Rapidul și au descris clubul în două cuvinte
Bucurie a fotbalistilor stelisti Risto Radunovic, Adrian Gheorghe �˜ut, Eduard Gabriel Radaslavescu, Nana Kwame Antwi si
”E petardă!”. A fost făcut ”praf”, chiar înainte să ridice titlul de campion cu FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
etapa 10 Liga a 2-a: Csikszereda-Gloria Buzau
Play-Off
CFR Cluj CFR Cluj
1 - 0
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
Sb 27.07.2019 22:00

CFR Cluj - Dinamo 1-0. Campioana a marcat din penalty, iar "câinii" sunt ultimii în Liga 1 și singurii fără gol marcat

27.07.2019, 22:49

  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Campionii de la CFR Cluj au început meciul cu Dinamo cu o echipă plină de rezerve, însă chiar și așa au avut prima ocazie, prin fostul dinamovist, Costache, care a combinat cu un alt fost dinamovist, Păun.

Câteva minute mai târziu, a "ieșit la rampă" și portarul lui Dinamo, Piscitelli, care a fost trimis în teren în locul lui Straton. Italianul din poarta "câinilor" s-a ciocnit de colegul său, Sin, iar Luis Aurelio nu a profitat și nu a nimerit toată poarta liberă.

În minutul 26, Bejan l-a scăpat din marcaj pe Cestor, iar fundașul clujenilor a trimis cu capul pe lângă. Portarul lui Dinamo s-a făcut de râs din nou, după ce a ieșit aiurea și a boxat, dar Păun nu a profitat și a trimis peste.

CFR Cluj - Dinamo 1-0

Clujenii au început repriza secundă cu ocazia lui Luis Aurelio, urmată de cea a lui Omrani, care a intrat pe teren la pauză. Dinamoviștii au fost aproape de gol după ce Bejan a irosit centrarea din corner a lui Moldoveanu.

Tot clujenii au fost mai periculoși, iar în minutul 63 au ratat o dublă ocazie uriașă, la șuturile lui Mailat și Costache.

În minutul 80, clujenii au primit penalty după ce Filip l-a lovit pe Cestor, iar Omrani a transformat lovitura de pedeapsă. Până la final, CFR a rămas în 10 oameni, după ce Mailat a primit al doilea cartonaș galben, iar CFR Cluj - Dinamo s-a terimnat 1-0 și dinamoviștii rămân singurii fără gol marcat în acest sezon și sunt codași în Liga 1.


Știrea inițială:

Dinamo merge la Cluj, pentru derby-ul cu CFR, fără galerie. Din cauza incidentelor de la Ovidiu, suporterii au primit interdicţie pentru următoarele cinci deplasări.

Ultimii în clasament, fără punct şi cu golaveraj 0-7, dinamoviştii promit o altă faţă în Gruia. În absenţa lui Eugen Neagoe, secundul Sebastian Moga speră să-i poarte pe "alb-roşii" spre un succes cu CFR Cluj, la care Dan Petrescu este obligat să facă mai multe schimbări în echipă.

"(Un egal ar fi satisfăcător?) Ţinând cont că jucăm la echipa campioana acasă, zic că da, dar noi mergem să câştigăm. Dacă ar fi o minune? N-ar fi o minune, de ce să fie o minune?", a spus "principalul" interimar al lui Dinamo, Sebastian Moga.

CFR Cluj - Dinamo (21:00, Digi Sport 1). "Câinii" au pierdut ultimele patru dueluri directe

În ultimele două sezoane, "câinii" au pierdut toate cele patru meciuri directe cu CFR Cluj, în care au marcat doar o dată. Statistica nu-i sperie pe dinamovişti.

"Este un derby cu CFR Cluj şi de fiecare dată când jucăm cu ei ne dorim să obţinem victoria. Indiferent de echipa cu care jucam, noi trebuie să ne impunem, pentru că suntem Dinamo Bucureşti", a spus şi Andrei Sin.

CFR Cluj - Dinamo va fi în direct la Digi Sport 1 astăzi, de la ora 21:00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

CFR Cluj CFR Cluj
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
  • 90+4 fr2

    Final de meci. Clujenii se impun cu scorul preferat, iar dinamoviștii rămân singurii fără gol marcat până acum în acest sezon din Liga 1.

  • 90 s s

    Burcă intră în locul lui Păun.

  • 88 cgr cgr

    Mailat vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

  • 85 s s

    Popa intră în locul lui Filip.

  • 82 g g

    GOOOOOOL CFR Cluj! Omrani transformă lovitura de pedeapsă, chiar dacă portarul dinamoviștilor a fost aproape să apere.

  • 80 p p

    Penalty pentru CFR. Filip îl lovește pe Cestor într-un duel din careu, iar arbitrul arată punctul cu var. 

  • 78 s s

    Andreas Mihaiu intră în locul lui Moldoveanu.

  • 77 oc oc

    Moldoveanu bate un corner, Butean respinge, mingea e șutată spre poartă și deviată de Răuță, dar Arlauskis prinde cu siguranță.

  • 73 cg cg

    Mailat primește cartonaș galben.

  • 66 cg cg

    Hoban primește cartonaș galben.

  • 64 oc oc

    Ocazie uriașă CFR. Mailat trage tare, portarul boxează în față, până la Costache, care ratează și el exasperant cu toată poarta în față.

  • 63 s s

    Mailat intră în locul lui Pereira.

  • 60 cg cg

    Costache primește cartonaș galben.

  • 57 oc oc

    Dinamoviștii au o șansă bună de a înscrie. Robert Moldoveanu centrează din corner, iar Florin Bejan trimite cu capul, defectuos, în pământ și mingea trece peste.

  • 49 fm fm

    Omrani trage din interiorul careului, dar intervine eroic Piscitelli, însă s-a ridicat fanionul pe motiv de offside. La reluare se vede clar că nu era offside.

  • 48 oc oc

    Luis Aurelio intră în careu și trage din unghi, dar portarul dinamoviștilor deviază în corner.

  • 46 s s

    Omrani intră în locul lui Itu.

  • 46 sr2

    Începe repriza secundă.

  • 45+3 fr1

    La pauză, CFR Cluj și Dinamo sunt la egalitate, 0-0.

  • 31 oc oc

    Portarul dinamoviștilor iese aiurea din poartă și boxează, iar Păun trimite cu capul, dar mingea cade pe plasă.

  • 26 oc oc

    După un corner, Bejan îl scapă din marcaj pe Cestor, care trimite cu capul, dar mingea trece pe lângă poartă, nemaiputând fi împinsă în plasă de Costache.

  • 21 oc oc

    Sin vrea să protejeze o minge, dar nu se înțelege cu colegul său din poartă, Piscitelli, cu care se ciocnește, iar Luis Aurelio nu profită și trage pe lângă poartă, după ce portarul dinamovist era ieșit.

  • 16 oc oc

    Păun îi pasează filtrant lui Costache, care pătrunde în careu, este încurcat de Grigore, intră în unghi, dar reușește să împingă cumva mingea spre poartă, însă portarul Piscitelli deviază în corner.

  • 11 cg cg

    Arlauskis primește cartonaș galben.

  • 3 oc oc

    Prima ocazie a meciului le aparține dinamoviștilor. După o lovitură liberă, Montini reia cu capul, dar mingea trece pe lângă poartă.

  • 1 sr1

    Începe meciul. Dinamoviștii au lovitura de start.

Andrei Florin Chivulete
Andrei Florin Chivulete
Mircea Mihail Grigoriu
Adrian Vornicu
teren fotbal
G. Arlauskis
M. Butean
A. Mureșan
M. Cestor
I. Peteleu
C. Itu
O. Hoban
Luís Aurélio
M. Pereira
V. Costache
A. Păun
D. Nistor
M. Sušić
A. Burcă
Y. Sylla
C. Petrila
S. Mailat
B. Omrani
C. Straton
L. Klimavicius
D. Ciobotariu
A. Mihaiu
CFR Cluj Dan Petrescu
R. Piscitelli
Gabriel Moura
F. Bejan
R. Grigore
A. Sin
F. Mrzljak
A. Răuță
I. Filip
D. Sorescu
M. Montini
R. Moldoveanu
G. Cretu
K. Bru
D. Popa
P. Mertesacker
M. Oddo
Sebastian Moga Dinamo Bucureşti

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media