Girona FC v Deportivo Alaves, La Liga, date 17. Football, Montilivi Stadium, Girona, Spain - 18 Dec 2023
Avertisment pentru Ianis Hagi. ”Vor fi multe schimbări”. Care este planul antrenorului
Romania v Colombia - International Friendly
Adio, Ianis Hagi! Galatasaray vrea să-l transfere pe fotbalistul de 39.000.000€
Nu! Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Dan Șucu, i-a dat răspunsul final și i-a spus pe cine să pună antrenor la Rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Gică Hagi a vorbit, fără întrerupere, 17 minute, când a fost întrebat de Ianis. ”Răutăți, prostii, minciuni”

articol scris de Digi Sport
06.03.2024, 17:14

Gheorghe Hagi (59 de ani), managerul-tehnic al celor de la Viitorul, a avut o reacție furibundă atunci când a fost întrebat despre situația fiului său Ianis Hagi, legitimat la Deportivo Alaves.

Gheorghe Hagi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si HJK Helsinki, contand pentru UEFA Europa Confer
Gică Hagi / Foto: Profimedia
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

Gică Hagi, despre Ianis: ”S-a întâmplat ceva la Rangers și a rămas surprins”

”Regele” a vorbit neîntrerupt aproximativ 20 de minute, s-a luat și de reprezentanții mass-media și a scos în evodență că Ianis este în primii trei jucători din România în acest moment și că evoluează în al doilea cel mai important campionat din lume.

”Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Înainte de noul an competițional, cu câteva zile înainte să se închidă perioada de transferuri, s-a întâmplat ceva la Rangers și a rămas surprins (n.r. - antrenorul îl lăsase în afara lotului de Champions League).

A reacționat cât a putut în câteva zile, s-a dus în al doilea cel mai bun campionat din lume. A jucat în acest an competițional 21 de meciuri până în momentul de față. Țineți cont, după un an și ceva de accidentare, când multă lume nu mai credea”, a spus Hagi.

Hagi senior a mai precizat că Ianis a jucat foarte bine din punctul său de vedere.


”A jucat anul ăsta, a apărut la echipa de club cât a putut. Cât a jucat titular, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu are reușite sau nu s-a impus ca titular...

În septembrie, octombrie și noiembrie a fost la echipa națională. A lipsit în fiecare lună cel puțin 10 zile, fiind jucător nou. Așa că adaptarea lui a durat mai mult.

E într-un fotbal de elită, cel mai bun, cel mai creativ și tehnic din lume. A apărut de vreo 21 de ori, titular sau mai puțin. Nu e titular de drept, așa cum ne așteptam. Tot ce s-a zis în ziare de unii colegi ai dumneavoastră sunt doar răutăți, prostii, minciuni. S-a ajuns să se spună că Rangers nu-l vrea pe Ianis”, a tunat Hagi.

”Ianis e jucătorul lui Rangers, nu îl salvează tata”

Gică Hagi a mai spus că, la vară, Ianis va reveni la FC Rangers și că nu se mai pune problema unui nou împrumut la Farul.

”Ianis are contract cu Rangers, la vară revine acolo. A ieșit în sondaj, când s-a votat, că e dorit de toți. E jucătorul lui Rangers, nu îl salvează tata, între ghilimele. Nu se mai poate, îmi vine să râd când văd asta! Nici dacă vrem nu mai poate veni înapoi.

A ajuns la un nivel. Cred că nivelul lui Ianis este de primii 3 ai României ca experiență internațională. A jucat afară, a reușit afară, are meciuri în cupele europene.

A câștigat premiul de cel mai bun jucător și la noi în țară și afară! Sunt fapte, lucruri concrete. În toamnă, când a fost greu și presiune mare, a făcut diferența. A făcut diferența! A ieșit cel mai bun, jucătorul cu randamentul cel mai bun! Ce vreți mai mult ca să vă convingeți? Ce vreți mai mult de la un jucător care iubește România?

Vă amintesc că s-a calificat la seniori, s-a calificat de două ori la U21. În octombrie, toată toamna, a făcut diferența venind după un an de accidentare (n.r. - marcând golul victoriei în meciul decisiv cu Israel)”, a mai spus omul care decide totul la campioana en-titre din SuperLiga.

”Este jucătorul român care are personalitate pe teren”

Hagi a mai spus și de ce Ianis a jucat mai puțin, decât se așteptau unii, la Alaves, dar a promis că anul viitor Ianis va fi cel mai bun.

”Poate cei de la Alaves, văzând că juca așa bine la echipa națională, au avut pretenții, exigențe. Dar Ianis nu era adaptat, iar orice jucător are nevoie de adaptare când merge într-un campionat de elită.

A excelat la echipa națională, a demonstrat încă o dată că este jucătorul român care are personalitate pe teren, reacționează foarte bine la cele mai mari meciuri, dar dintr-o dată vedem că unii colegi de-ai dumneavoastră încep anul cu o minciună!

Ianis a jucat în ianuarie cu Atletico Madrid, Bilbao și Betis. Această diversiune se duce la exagerare extremă, până la minciună! Și în martie se scrie că Ianis n-a jucat. Cum n-a jucat? Atenție, e jucător care vine după un an și ceva de accidentare. Cât vreți să joace? El apare. Că era ideal ca el să fie titular, da. Dar nu vine totul deodată.

Mă risc public să vă zic un lucru: la anul, Ianis va fi cel mai bun. Se spune că atât cât stai îți trebuie să revii la ce erai înainte (n.r. - a fost 1 an accidentat). Chiar nefiind cum era înainte, a făcut diferența. A demonstrat, e iubit de români, dar sunt câțiva care... mă rog, numele e mare, trebuie să scrie, să zică de lucrul ăsta.”, a mai adăugat ”Regele”.

”Se face o manipulare programată”

Hagi nu-și face deloc griji legate de viitorul lui Ianis și reamintește că el a făcut pasul, pe timpul în care a fost jucător, de la Steaua, la Real Madrid abia la 25 de ani.

”Ce s-a scris din decembrie până acum despre el, câte prostii s-au scris, e incredibil. Inclusiv că nu e dorit de Alaves și Rangers. E ianuarie și voi vorbiți despre vară? Cine știe ce va fi peste 4-5 luni? S-a scris că nu are echipă și că îl salvează tata. Eu?! Sunt sărac și nu am bani să-l aduc pe Ianis. A ajuns la alt nivel!

A jucat titular, el s-a dus afară și a jucat titular! Că n-a jucat tot timpul... încă nu avem cei mai buni jucători din lume, nici echipa națională, nici echipe de club. Nu avem o generație la nivelul la care am fost noi. Dar ei demonstrează, o fac zi de zi. Au nevoie de curaj, de încredere din partea voastră, a tuturor. Aveți încredere în ei, prea negativi suntem! El e călit, o simte. V-a demonstrat-o când a fost presiunea cea mai mare.

Are viitorul în față, are 25 de ani. Eu la 25 de ani am plecat afară. El deja are lucruri mai multe decât mine. A câștigat cel mai bun jucător afară. Eu nu am obținut asta, cel mai bun jucător în Vest, din echipa lui. Și avea 22 de ani. A ieșit cel mai bun jucător, pasator, din tot campionatul. Cum le omiteți? Toate astea nu mai sunt? Se face o manipulare programată”, și-a încheiat Hagi, tirada fără precedent legată de Ianis.

Etichete: gica hagi , ianis hagi , deportivo alaves , ianis hagi rangers , fc rangers , gica hagi farul , ianis hagi alaves


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
liga 2
Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza
amp
”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu
Collage Maker-22-Mar-2023-07-04-PM-3494
E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (12.02.2024)
Adrian Mititelu s-a dus ”glonț” în vestiar după ce FCU Craiova a retrogradat! Anunțul făcut de patronul oltenilor
mititelu
Recomandările redacției
Nu! Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Dan Șucu, i-a dat răspunsul final și i-a spus pe cine să pună antrenor la Rapid

Constantin Budescu are interzis la un club din SuperLiga: declarația patronului echipei
CFR Cluj v Farul Constanta - SuperLiga, Cluj-Napoca, Romania - 30 Oct 2023
Echipa etapei a 9-a din play-off/play-out: Tony da Silva, antrenorul rundei
”Mă retrag într-o peșteră”. Cine este, de fapt, cel care îl ”desființează” pe Istvan Kovacs cu fiecare ocazie
Screenshot 2024-05-14 103800
Citește și
Real Madrid - Deportivo Alaves LIVE VIDEO, 22:30, DGS 2. Ianis Hagi, pe terenul campioanei
Deportivo Alaves v UD Almeria - LaLiga EA Sports Ianis Hagi of Deportivo Alaves looks on during the LaLiga EA Sports mat
OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB
Screenshot 2024-05-14 083442
Irina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York
Irina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York
Se pregătește un Dinamo uriaș: planul pus la cale de Nicolae Badea! „S-a bătut palma cu Țiriac, Borcea și Niro"
Se pregătește un Dinamo uriaș: planul pus la cale de Nicolae Badea! „S-a bătut palma cu Țiriac, Borcea și Niro"
Nicolae Dică, varianta principală pentru a-i lua locul lui Gică Hagi la Farul Constanța, dacă ”Regele” acceptă oferta!
Nicolae Dică, varianta principală pentru a-i lua locul lui Gică Hagi la Farul Constanța, dacă ”Regele” acceptă oferta!
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Cameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Cine sunt românii care au salarii între 6.000 și 10.000 de lei? Uneori nu ai nevoie de facultate
Cine sunt românii care au salarii între 6.000 și 10.000 de lei? Uneori nu ai nevoie de facultate
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România
WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci
WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci
Farul - Univ. Craiova 3-3. Oltenii au revenit spectaculos de la 0-3 și rămân în cursa pentru locul 2
farul craiova

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol
Digi World
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”