olaru
Exclusiv Faza la care Gigi Becali a cerut penalty în Sepsi - FCSB 2-2: ”Uite talpa!” / ”Atunci când mai e fault?”
Video Bernd Storck, încântat după meciul Sepsi - FCSB. ”Am reușit asta după 3 ani”. Ce decizie a luat în privința lui Rondon
profimedia-0173440671
Mircea Rednic a rezumat în 4 cuvinte meciul Dinamo - UTA, care i-a salvat pe "Câini" de la retrogradarea directă
Digi Sport 1 Live
Acum
FCSB FCSB
2 - 0
Sepsi Sepsi
Du 25.02.2018 20:45

FCSB - Sepsi 2-0. Roş-albaştrii au suferit, dar au terminat sezonul regulat cu o victorie

25.02.2018, 22:20

  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

FCSB a încheiat sezonul regulat cu o victorie. La capătul unui meci în care au suferit teribil, mai ales în prima repriză, roş-albaştrii s-au impus cu 2-0 pe Arena Naţională, în faţa lui Sepsi. Autogolul lui Viera şi reuşita lui Dennis Man au decis rezultatul partidei. 

Organizatorii n-au apucat să mai tragă acoperişul înainte de FCSB - Sepsi, iar partida s-a jucat pe ninsoare şi pe un gazon dificil. Fanii roş-albaştrilor au râs de rivala Dinamo, care a ratat play-off-ul, dar după un sfert de oră din meci s-au îngrozit.

Kuku şi Petrovikj, ambii de la Sepsi, s-au lovit cap în cap şi au avut nevoie de intervenţia ambelor ambulanţe de la stadion. Elevii lui Dică au avut şi ei probleme - Cristi Tănase a ieşit accidentat după nici jumătate de oră.

Păstrat titular în faţa lui Bălgrădean, Andrei Vlad i-a refuzat golul lui Sepsi chiar înainte de pauză, când a intervenit providenţial în faţa lui Hamed. 

Trimis pe teren la reluare, Budescu s-a aflat la baza deschiderii scorului. Viera a încercat să respingă centrarea fostului jucător de la Astra, dar şi-a dat un autogol de toată frumuseţea.

Pe final, Sepsi a ratat egalarea, prin Dalmau, care a tras peste, talonat de Planic. La cealaltă poartă, Dennis Man a risipit orice emoţie, cu al optulea gol din acest sezon, iar FCSB - Sepsi s-a terminat 2-0.

FCSB termină sezonul regulat la 4 puncte în urma liderului CFR Cluj, iar în prima etapă din play-off va juca acasă cu Viitorul.

FCSB FCSB
Sepsi Sepsi
  • 90 fr2

    FINAL DE MECI! După un meci în care a suferit teribil, mai ales în prima repriză, FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa lui Sepsi şi termină sezonul regulat la patru puncte în urma liderului CFR Cluj. 

  • 88 oc oc

    Ocazie FCSB! Florinel Coman putea face ca scorul să ia proporţii. Rîmniceanu a reuşit, însă, să intervină şi să evite un nou gol. 

  • 86 g g

    GOOOOOL, 2-0 FCSB! Roş-albaştrii scapă de emoţii pe final. Dennis Man a marcat simplu, cu poarta goală, după o pasă primită de la Florinel Coman. Faza a început, însă, de la tandemul Gnohere-Budescu. 

  • 83 oc oc

    Ocazie FCSB! Budescu a centrat perfect pentru Gnohere, în faţa porţii, dar atacantul francez a fost blocat de Rîmniceanu. 

  • 80 oc oc

    Ocazie Sepsi! Şansă mare de a egala pentru oaspeţi. Dalmau a trimis peste poartă din apropiere, după o centrare foarte bună a lui Ross. 

  • 70 s s

    Ultima schimbare şi la oaspeţi. Alex Gorrin a fost înlocuit de Nick Ross.

  • 61 fm fm

    Din fericire, în cazul lui Benzar nu a fost vorba despre ceva grav, iar fostul jucător de la Viitorul a revenit pe teren. 

  • 57 fm fm

    Probleme pentru FCSB. Romario Benzar s-a accidentat după un duel cu Viera şi pare că nu mai poate continua. Ambulanţa a intrat din nou pe gazon. Dacă fundaşul dreapta al echipei lui Dică nu va mai juca, vicecampioana va termina meciul în inferioritate numerică, pentru că toate schimbările au fost deja făcute. 

  • 55 fm fm

    Ultima schimbare la FCSB. Junior Morais i-a luat locul lui Filip. 

  • 54 s s

    Schimbare la Sepsi. Filipe Oliveira a intrat în locul lui Patrick Petre. 

  • 51 ag ag

    GOOOOOL, 1-0 FCSB! Roş-albaştrii au marcat cu mult noroc. De fapt, oaspeţii şi-au trimis în propria poartă. Viera a încercat să respingă o centrare a lui Budescu, dar l-a păcălit pe Rîmniceanu, care nu a mai putut interveni. 

  • 49 oc oc

    Ocazie FCSB! Roş-albaştrii par să fi venit mai decişi de la vestiare. Gnohere a avut prima şansă a echipei lui Dică, la scurt timp de la începutul reprizei a doua. Francezul a pivotat foarte bine la 6 metri, dar şutul lui nu a avut suficientă forţă pentru a-l bate pe Rîmniceanu. 

  • 46 s s

    A doua schimbare la FCSB. Budescu a intrat în locul lui Bălaşa. 

  • 46 sr2

    A început repriza a doua. 

  • 45 fr1

    PAUZĂ! După o primă repriză controlată surprinzător de oaspeţi, care au ratat marile ocazii, FCSB şi Sepsi sunt la egalitate pe Arena Naţională, scor 0-0. 

  • 45 oc oc

    Ocazie Sepsi! O nouă situaţie periculoasă irosită de oaspeţi. De această dată, Patrick Petre a tras prea slab dintr-o poziţie foarte bună, iar Andrei Vlad a reuşit să prindă. 

  • 44 oc oc

    Ocazie Sepsi! FCSB a scăpat din nou cu bine dintr-o situaţie dificilă. Andrei Vlad a avut o ieşire curajoasă şi l-a blocat pe Yasin Hamed, care a primit într-o situaţie ideală, după ce Filip a încercat să degajeze. 

  • 40 cg cg

    Cartonaş galben primit de Alex Gorrin, după o intrare tare şi inutilă asupra lui Dennis Man. 

  • 33 oc oc

    Ocazie Sepsi! Oaspeţii au avut o nouă şanse mare de a da lovitura pe Arena Naţională. Patrick Petre a centrat în forţă de pe partea dreaptă, în faţa porţii, unde a venit în viteză Yasin Hamed, dar Andrei Vlad a ajuns primul la minge şi a respins. 

  • 26 s s

    Schimbare şi la gazde. Cristi Tănase, accidentat, i-a lăsat locul lui Dennis Man. 

  • 23 s s

    Schimbare la Sepsi. Accidentat mai devreme, Kuku a fost înlocuit, deşi a insistat să fie lăsat să joace. În locul său a intrat Yasin Hamed. 

  • 16 fm fm

    Ciocnire violentă între Kuku şi Milovan Petrovikj, în urma căreia cei doi jucători de la Sepsi au rămas întinşi pe gazon mai multe minute. A fost nevoie de intrarea ambulanţelor pe gazon.

  • 6 oc oc

    Ocazie Sepsi! O eroare a lui Bălaşa i-a pus pe oaspeţi într-o situaţie foarte bună, dar Alex Gorrin a forţat un şut de la marginea careului, pe centru şi fără probleme pentru Andrei Vlad. 

  • 1 sr1

    A început meciul. Lovitura de start a aparţinut gazdelor. 

  • 1 sr1 sr1

    În meciul tur, FCSB s-a impus în deplasre cu un categoric 4-0. 

Iulian Călin
Iulian Călin
George Neacşu
Mihai Marica
teren fotbal
A. Vlad
R. Benzar
B. Planić
M. Bălașa
M. Momčilović
M. Pintilii
L. Filip
C. Tănase
F. Tănase
F. Coman
H. Gnohéré
C. Bălgrădean
I. Larie
D. Nedelcu
C. Budescu
Junior Maranhão
O. Popescu
D. Man
B. Fejer
C. Dima
A. Chiriță
I. Ursu
FCSB Nicolae Dică
V. Rîmniceanu
Dalmau
O. Viera
J. Obšivač
D. Sato
S. Ghinga
M. Petrovikj
Alex Gorrin
I. Tandia
P. Petre
B. Kuku
Y. Hamed
Filipe Oliveira
N. Ross
W. Sneijder
R. Huth
Eugen Neagoe Sepsi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media