marius
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
Daniel Niculae
”Niculae și Angelescu nu și-au făcut treaba”. Șucu, sfătuit de Marian Iancu: ”Aș face urgent aceste oferte”
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

EXCLUSIV Bergodi: ”Pentru mine, retrogradarea ar fi un faliment, dar pentru Rapid risc falimentul”

14.04.2015, 09:26

UPDATE 22:00 Digi Sport a aflat, în exclusivitate, răspunsul pe care Cristiano Bergodi i l-a dat lui Valerii Moraru, când a fost solicitat să antreneze Rapidul. ”Pentru mine, o retrogradare ar fi ca un faliment. Așadar, eu risc falimentul, dar pentru Rapid vin”, i-a transmis antrenorul italian finanțatorului giuleștenilor.

cristiano bergodi
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Bergodi a mai antrenat-o pe Rapid în sezonul 2007-2008 și le-a mai pregătit, în România, pe FC Național (2005-2006), CFR Cluj (2006-2007), Politehnica Iași (2009) și Steaua (2009).


UPDATE 21:43 Valerii Moraru s-a înțeles cu Cristiano Bergodi, care va semna mâine contractul cu Rapid. Italianul va ajunge miercuri dimineață la București, unde va discuta cu patronul clubului giuleștean. Obiectivul tehnicianului italian este salvarea de la retrogradare.

Bergodi a fost dorit și în iarnă, înainte de Pustai, dar atunci cele două părți nu au căzut de acord asupra salariului. 

Valerii Moraru s-a înțeles cu Cristi Pustai asupra detaliilor despărțirii. Tehnicianul de 47 de ani își va primi toți banii până la finalul contractului, la fel cum se va întâmpla și cu tot staff-ul său.



UPDATE 20:00 Negocierile dintre Valerii Moraru și Cristi Pustai s-au încheiat. Antrenorul se va despărți de clubul Rapid, iar finanțatorul ”giuleștenilor” a fost de acord să-i plătească și salariul integral pe luna aprilie.

Înainte de demitere, însă, tehnicianul de 47 de ani a condus antrenamentul echipei, într-o atmosferă apăsătoare. Imediat după, după discuțiile cu patronul, Pustai a fost de acord cu condițiile despărțirii de clubul ”giuleștean”. De altfel, tehnicianul și-a luat deja rămas bun de la jucători, după negocierile cu Valerii Moraru.

Chiar dacă l-a demis pe Pustai, Moraru încă nu știe pe cine va numi pe banca echipei Rapid. Din acest motiv, la ieșirea de la discuții, finanțatorul giuleștenilor a preferat să anunțe că încă nu a luat nicio decizie.


UPDATE 17:20 Valerii Moraru a ajuns și el la Pro Rapid, unde va purta o nouă rundă de negocieri cu Pustai. Suma pe care ar urma să i-o plătească pentru rezilierea contractului este de 30.000 de euro, dar există posibilitatea ca suma să fie redusă, în urma discuțiilor.


UPDATE 16:30: Situaţia de la Rapid rămâne în continuare incertă. Cristi Pustai a revenit în Bucureşti, de la Mediaş, şi în această după-amiază a condus antrenamentul echipei. 

Antrenorul şi conducerea clubului nu au ajuns la un acord privind rezilierea contractului, astfel că Pustai rămâne, cel puţin deocamdată, pe banca tehnică a giuleştenilor. Cele două părţi urmează să mai aibă o rundă de discuţii, patronul Valerii Moraru sperând să ajungă la o înţelegere cu actualul tehnician. 

Din informaţiile digisport.ro, varianta Marius Şumudică nu ar mai fi de actualitate, pretenţiile fostului tehnician al Chiajnei nefiind pe placul conducerii giuleştenilor. Astfel, în cazul despărţirii de Cristi Pustai, numele rămase pe lista Rapidului sunt Ioan Andone şi Cristiano Bergodi. Nu este totuşi exclus ca gruparea alb-vişinie să fie condusă în continuare de actualul antrenor. 


VIDEO Dinamo - Rapid 2-0. Ultimul eșec din Liga 1 i-a fost fatal antrenorului rapidist Cristi Pustai (47 de ani), care a ajuns la trei înfrângeri consecutive pe banca giuleștenilor.

Nevoia unui șoc la echipă l-a determinat pe patronul Valerii Moraru să demareze negocierile cu un alt tehnician, numele acestuia nefiind o surpriză - Marius Șumudică (44 de ani).

Contactat în câteva rânduri de apropiații lui Moraru, Șumudică și-a dat deja acordul de principiu să revină la echipa sa de suflet, pe care a mai antrenat-o în perioada 2010/2011. "Să vin acum la Rapid este o provocare pentru mine. Eu acolo am niște jucători pe care-i respect foarte mult. Sângele meu e ca al lor, avem aceeași grupă. Săpunaru, Daniel Niculae, Bornescu, Pancu. Am avut discuții și cu ei, m-au sunat. Mă gândesc foarte serios, este echipa pe care o iubesc. În momentul de față este ca și retrogradată. Dar atât timp cât sunt șanse matematice, consider că valoric locul lor nu este acolo", a declarat Șumudică.

În urma unor conflicte cu șefii clubului din Chiajna, Marius Șumudică a plecat de curând de la Concordia, unde fostul atacant al Rapidului a obținut o serie de rezultate impresionante, care asigură momentan clasarea peste linie a ilfovenilor.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Revenirea lui Șumudică la Rapid depinde doar de momentul în care clubul giuleștean va semna rezilierea contractului cu Pustai. Nu este cert dacă despărțirea se va produce pe cale amiabilă sau dacă Pustai va cere plata contractului său până la final, dar a devenit evident faptul că fostul antrenor de la Gaz Metan și Pandurii nu mai este dorit nici de către șefi, nici de către jucători. În cele 9 meciuri în care a pregătit Rapidul, Pustai a obținut 3 victorii, doar una pe teren propriu. Cel mai mare succes: 1-0 cu Steaua, în prima etapă a returului.

Ioan Andone și Cristiano Bergodi, variantele de rezervă

Valerii Moraru ar fi dispus să-i ofere lui Pustai câteva salarii compensatorii pentru a-l determina să renunțe la contract după discuția de azi. Apoi vor urma tratativele decisive cu Marius Șumudică. În cazul în care cele două părți nu se vor înțelege în privința salariului, se vor mai purta discuții cu Ioan Andone și Cristiano Bergodi, doi antrenori care au mai trecut în Giulești și care acum sunt liberi de contract.

Problema în cazul celor doi este că cer mai mulți bani decât Șumudică și niciunul dintre ei nu oferă siguranța că va rămâne la echipă și în Liga a 2-a, în cazul retrogradării.

Partida Rapid - Concordia Chiajna, din etapa a 27-a a Ligii 1, va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, luni, 20 aprilie, de la ora 20.30, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro.


Etichete: marius sumudica , cristi pustai , sumudica , pustai , sumudica rapid , update , pustai rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ilie3
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
mm-stoica2
Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul
fcsb 2
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-28 at 19.13.53
Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”
Screenshot 2024-04-13 at 16.11.18
Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României
Duckadam
Citește și
”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică
Gigi Becali, numit ”antrenorul anului”
gigi becali
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el”
Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el”
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Rică Răducanu știe cine ar trebui să fie antrenorul Rapidului: ”Să intre puțin în ei”
rica raducanu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”