hagi
Alertă la Farul! Gică Hagi are 3 jucători accidentați înainte de meciurile decisive pentru locul 2
coman
Ziua Z s-a amânat! Când se rezolvă transferul lui Florinel Coman. Ce oferă qatarezii și ce vrea Gigi Becali
dragusin
După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Exclusiv ”Ce să facă UEFA, să o scoată pe Real Madrid?” Reacția vehementă a lui Gigi Becali la propunerea lui Gică Hagi

03.05.2019, 15:04

”Ce să facă UEFA, să o scoată pe Real Madrid?” Gigi Becali a reacționat vehement la propunerea lui Gică Hagi de a se uni toate echipele din România și să facă o adresă la UEFA prin care să ceară ca și campioana din țara noastră să intre direct în grupele Champions League. Finanțatorul FCSB nu este de acord cu această propunere, deși susține că i-ar conveni.

collage becali uefa hagi
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

”Să mă ierte Gică, dar nu sunt de acord cu el. Nu are rost să facem o hârtie care nu o să aibă niciodată sorți de izbândă. Noi nu suntem în lumea a 5-a, suntem în lumea a 7-a, avem legi de lumea a 7-a. Noi ne-am dus acolo. Păi, dacă noi avem lege că echipele să plătească 10% către federație din transferul unui jucător în străinătate, în campionatul intern nu, doar în străinătate, păi ce este asta.

Cum să mergem noi la UEFA, ce să facem acolo? Mie mi-ar conveni, dar nu se poate. Păi cine ne dă nouă bani degeaba. Ca să ajungi acolo trebuie să muncești. Banii aduc bani. Ține minte ce îți spun, ca să faci bani trebuie să bagi bani. Noi vrem să mergem acolo degeaba să ne dea ăia 30-40 de milioane așa, că m-am distrat eu în România. Nu se poate așa, să mă ierte Gică, el este mai idealist așa.

Cei de acolo fac bani din publicitate, păi cine plătește să vadă FCSB sau CFR. Ce să facă UEFA, să o scoată pe Real Madrid, care e locul doi în Spania. Lumea vine la stadion și plătește publicitate să vadă Real Madrid, cum să scoți Real Madrid. Păi, dacă ar fi în grupe 32 de campioane nu ar mai fi aceeași bani, nu ar mai fi aceeași publicitate, nu ți-ar mai da aceeași bani”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Deși susține că i-ar conveni propunerea lui Hagi, Becali consideră că inițiativa ar fi în zadar și crede că nu putem să cerem bani degeaba.


”Și așa ne dau ăia bani degeaba. Noi venim din lumea a 7-a, nu a 5-a cum a zis Gică, și vrem să luăm așa milioane, milioane. Nu se poate așa, trebuie să dai cu sapa ca să ai. Păi, eu i-am ținut pe ei, eu că am băgat bani. Dacă nu ar mai fi FCSB-ul crezi că ar mai da Digi 35 de milioane pe drepturile TV, nu ar mai da, ar da 15 milioane, nici măcar banii de acum nu i-ar mai lua”, a mai spus Gigi.

Gigi Becali este ironic la adresa celor de la CFR

Becali nu este de acord cu propunerea lui Hagi și se îi înțeapă pe cei de la CFR, lăsând să se înțeleagă că vor câștiga campionatul cu ajutorul arbitrilor. Ardelenii au profitat în trecut de coeficientul obținut în mare parte de echipa lui Becali și au intrat direct în grupe după ce au luat titlul.

”Să mă ierte Gică, dar aici nu sunt de acord cu el. Păi, eu mă distrez în România, mă mai arbitrează un Hațegan, un Colțescu, un Radu Petrescu, mai greșește așa puțin, dar doar puțin, mai cade Omrani prin careu, iau campionatul și vreau să mă duc acolo să ia 30- 40 de milioane”, a mai spus Becali.

Gică Hagi a sărit din nou la gâtul UEFA

Gică Hagi este din ce în ce mai vehement la adresa UEFA. ”Regele” a făcut apel la oamenii de fotbal din România să se unească pentru a merge împreună la forul european. ”Nu mai stați să vă uitați, ne trimit în Liga a 5-a pe hârtie”, a fost mesajul dur al lui Hagi pentru patronii din Liga 1.

Hagi consideră că UEFA ar trebui să schimbe această regulă a coeficientului și este de părere că echipele campioane din primele 32 de țări din Europa ar trebui să meargă direct în grupele Champions League.

”O să dispărem, nu mai stați să vă uitați, ne trimit în Liga a 5-a pe hârtie. Ar trebui să tratăm acest lucru foarte serios. Nu este de trecut cu vederea. Acest lucru este foarte serios. Trebuie să mergem și să le punem hârtia pe masă și să-i întrebăm de ce noi am fost eliminați din hârtie”, a răbufnit Hagi, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Gică Popescu, pe aceeași lungime de undă cu Gică Hagi

Gică Popescu este solidar cu Gheorghe Hagi în acţiunea de a sesiza UEFA în privinţa tratamentului la care sunt supuse echipele româneşti în cupele europene. Fostul candidat la preşedinţia FRF a dezvăluit că dorea să mobilizeze mai multe federaţii din Estul Europei pentru a protesta faţă de situaţia în care au ajuns cluburi de tradiţie de pe continent.

"Voiam să mergem la UEFA cu o jalbă pentru a avea o echipă în grupele UEFA Champions League - am discutat despre această iniţiativă în 2014, înainte de campanie. Voiam să aduc mulţi prieteni de ai mei de la federaţiile din Europa, foşti jucători care deveniseră conducători, să discutăm la UEFA această problemă.

Nu putem accepta să fim trataţi la infinit ca o ţară de mâna a treia, indiferent de cât de mult plătesc televiziunile din Anglia, Spania etc. Ei ne despart, fac o diferenţă uriaşă între noi şi fotbalul mare! Toţi banii se duc la ei şi de aceea nu vom putea niciodată să ne măsurăm cu ei.

Echipele din ţările est-europene precum România, Serbia, Ucraina, Polonia, Cehia, Ungaria, ar trebui să primească un procent, să zicem 10% din ce încasează cei mari", a mărturisit Gică Popescu la emisiunea Fotbal Club.

Mircea Lucescu vrea o nouă competiție separată

Mircea Lucescu a abordat și el această problemă și susține că a apărat la UEFA interesul echipelor din est și consideră că ar trebui creată o nouă asociație, subordonată UEFA, care să le permită și echipelor din est să câștige trofee.

”I-am spus și lui Burleanu, organizați-vă președinții de federații din estul Europei și creați, dacă lucrurile vor continua așa, o asociație, care să fie subordonată UEFA, pentru a le permite echipelor din această parte a continentului să fie competitive și să poată câștiga trofee. Nu numai să pierzi în continuu. Nu se poate ca toate titlurile să se ducă în vestul Europei.

Singurul care a mai încercat să apere această parte a Europei a fost Michel Platini. El a înțeles ce înseamnă competiția și competitivitatea. După el a venit interesul marilor echipe europene, aceleași echipe ajung în semifinale, finale, foarte greu mai ajung cele din est”, a spus Mircea Lucescu la Digi Sport Matinal.

Etichete: gica hagi , gigi becali , becali hagi , hagi uefa , becali uefa , propunere hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
sabalenka
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”
ryan-garcia
Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Irina Shayk / Foto: Instagram@irinashayk
Recomandările redacției
dragusin
După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

”Mai rămâi și din sezonul următor?” Mauricio Pochettino a dat răspunsul pe loc după Chelsea - Tottenham 2-0
Exclusiv Marius Lăcătuș cere explicații de la CSA Steaua: ”Nu mi se pare normal”
lacatus
”Vă asociați cu Țiriac și cu Lucescu pentru a investi la Dinamo?” Nicolae Badea a oferit răspunsul pe loc
0.FOTBAL:PANDURII TARGU JIU-DINAMO BUCURESTI 0-0,CUPA ROMANIEI (8.11.2006)
Citește și
Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”
gigi-becali
Fotbalistul transferat cu 600.000€ de Gigi Becali la FCSB a făcut anunțul despre viitorul său: ”Asta îmi doresc”
FOTBAL:FCSB-PETROLUL PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (3.03.2024)
"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul
"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul
Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului
Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
VIDEO Povestea „Ratei", a autobuzului Roman Diesel 111 care a transportat România zeci de ani
VIDEO Povestea „Ratei", a autobuzului Roman Diesel 111 care a transportat România zeci de ani
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act
Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act
Gigi Becali a aflat prețul pentru atacantul mult dorit. Are 16 goluri marcate în acest sezon
Gigi Becali

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”