FotoJet
Dan Petrescu l-a descris într-un singur cuvânt pe Dan Șucu
Exclusiv Jucătorul lăudat la ”scenă deschisă” după FCSB - CFR Cluj: ”Cel mai bun străin din SuperLiga”
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Galeria FCSB-ului are planul făcut pentru derby-ul cu Rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Premier League: Manchester United-Arsenal
Etapa 37
Rennes Rennes
0 - 1
CFR Cluj CFR Cluj
Jo 24.10.2019 23:00

Rennes - CFR Cluj 0-1. Ardelenii se impun chinuit, într-un meci cu trei eliminări. Francezii au ratat un penalty

24.10.2019, 23:40

  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Rennes - CFR Cluj 0-1. Ardelenii se impun chinuit, după ce au avut mai mult timp doi oameni în plus. Portarul Mendy a fost eliminat în minutul cinci, iar Camaving în startul reprizei secunde. Susic a fost și trimis pe bancă, după două galbene, în minutul 83.

CFR a început perfect al treilea meci din grupele Europa League. La Rennes, Traore a fost faultat de portarul francezilor, care a văzut roşu direct în minutul 5. În poarta gazdelor a intrat tânărul de 16 ani, Bonet. Acesta nu a avut ce să facă la lovitura liberă executată de Deac, care a făcut 1 - 0 pentru campioana României. Tot Deac putea să majoreze avantajul clujenilor, dar a ratat dintr-o poziţie excelentă.

Rennes - CFR 0-1. Francezii au ratat penalty

Rennes a primit penalty, după un fault al lui Boli la Hunou. Arlauskis a ghicit colţul la care a vrut Niang să tragă, dar senegalezul a trimis pe lângă. Tânărul portar al francezilor a intervenit excelent la ocazia lui Djokovic din minutul 32. Peste câteva minute, croatul lui CFR şi-a mai trecut în cont o ratare. Clujenii au început repriza a doua excelent.

Rennes - CFR 0-1. Două cartonașe roșii în repriza secundă

Rennes a rămas în nouă oameni, după ce Camaving l-a faultat pe Omrani în preajma careului. Tot Deac a executat lovitura liberă, dar nu i-a mai ieşit ca în prima repriză. Cu doi jucători mai puţin pe teren, francezii au reuşit să îi suprindă pe contraatc pe jucătorii lui Dan Petrescu, dar Hunou nu a prins cadrul porţii.

Nici CFR nu a terminat meciul cu toţi jucătorii pe teren. Susic a luat al doilea galben foarte uşor, dar gazdele nu au reuşit să le pună probleme clujenilor.


Știrea inițială.

După înfrângerea cu Celtic și victoria cu Lazio, CFR Cluj se deplasează la Rennes, în grupa E din Europa League, iar un rezultat pozitiv ar apropia formația lui Dan Petrescu de o calificare în primăvara europeană.

Francezii au neapărat nevoie de victorie, pentru că se află pe ultimul loc în grupă, cu doar un punct, în timp ce clujenii sunt pe locul 2, cu 3 puncte, la unul în spatele liderului Celtic.

Rennes n-a mai câștigat în ultimele 9 meciuri, în toate competițiile, așa că partida cu CFR e considerată capitală de francezi.

Rennes - CFR Cluj | Ardelenii n-au câștigat niciun meci cu echipele franceze

CFR Cluj a mai întâlnit de-a lungul timpului echipe franceze, însă niciodată nu a câștigat vreun meci din 6 disputate. Prima dată când a jucat cu o echipă din Hexagon a fost în 2005. Se întâmpla în turul 3 al fostei Cupe UEFA Intertoto. A fost 2-2 în Franța și 1-1 la Cluj, ceea ce a fost suficient pentru calificarea mai departe a ardelenilor.

A urmat întâlnirea cu o altă echipă franceză, Lens, însă clujenii au pierdut cu 1-3 în tur și au remizat în Gruia, 1-1.

În 2008, CFR Cluj a jucat împotriva celor de la Bordeaux, în grupele Champions League. Francezii au câștigat ambele manșe, cu 1-0 în Franța și 2-1 la Cluj.

  • 3 înfrângeri și 3 remize are CFR Cluj contra echipelor din Franța.

Meciul Rennes - CFR Cluj va fi de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE VIDEO & TEXT PE digisport.ro și m.digisport.ro.

Rennes - CFR Cluj | Ultimele detalii despre meciul de Europa League

Omrani este marele semn de întrebare pe care îl are Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României a declarat că atacantul încă nu e refăcut complet, după o accidentare ușoară, însă ar putea totuși să-l folosească având în vedere dorința francezului de a evolua împotriva unei echipe din țara sa. Pe lângă Omrani, Peteleu este și el accidentat.

"Peteleu e accidentat şi Omrani are şi el ceva probleme, vom vedea mâine dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult. Faptul că n-au mai bătut de 9 meciuri e o sabie cu două tăişuri, nu ştiu cum va reacţiona echipa lor. Am spus că m-aş mulţumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Asta nu înseamnă că vom juca defensiv. CFR a demonstrat şi în celelalte meciuri din Europa că joacă la victorie", a spus Dan Petrescu.

Arma secretă a lui Dan Petrescu s-ar putea numi Lacina Traore. Ivorianul a marcat primul său gol de la revenirea la CFR, în meciul cu Craiova (2-0) și ar putea fi surpriza din atac.

Rennes are și ea probleme de lot, după ce s-a accidentat și portarul de rezervă, Romain Salin, în timp ce titularul Mendy este în recuperare. Dacă Mendy nu se va putea reface, e posibil să fie folosit al treilea portar, un puști de 16 ani și opt luni, Pepe Bonet, însă situația este puțin probabilă.

Portarul lui Rennes, Mendy este prieten bun cu atacantul lui CFR Cluj, Omrani.

Rennes - CFR Cluj, joi, ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

În Frața, meciul este așteptat cu sufletul la gură de fanii echipei din Bretagne, iar organizatorii au anunțat că arena de 29.778 de locuri va fi plină, după ce toate biletele s-au vândut.

Clasamentul grupei E:
1. Celtic - 4 puncte
2. CFR Cluj - 3 p.
3. Lazio - 3 p.
4. Rennes - 1 p.

Meciul Rennes vs. CFR Cluj se vede în Ultra HD, pe Digi 4K. Abonează-te acum la Digi 4K, ai prima lună gratuit și apoi doar 5 lei/lună!

Joris Gnagnon, fratele lui Harlem Gnohere, o înfruntă pe CFR Cluj

La Rennes joacă și fratele lui Harlem Gnohere, Joris Gnagnon. E a analizat meciul pe care echipa sa îl va disputa cu CFR Cluj, în grupele Europa League.

"CFR Cluj are o echipă puternică, agresivă, cred că va câștiga echipa care va fi mai determinată. E adevărat că traversăm o perioadă grea, n-am mai bătut din august, însă vom lupta toți pentru echipă și pentru antrenorul nostru.

Îl voi suna și pe Harlem să-l întreb de CFR. Vorbim foarte des și cunosc cât de cât campionatul românesc pentru că mă uit la meciurile lui. Mi se pare un fotbal bun, în viteză", a spus a spus fratele ”Bizonului”, într-un interviu acordat în exclusivitate corespondentului Digi Sport, Sebastian Perju.

Rennes Rennes
CFR Cluj CFR Cluj
  • 95 final

    Final de meci.

  • 90

    Cfr suferă pe final de meci. Se acordă 5 minute de prelungire.

  • 85 s s

    Schimbare la CFR. Iese Traore și intră Cestor.

  • 83 cgr cgr

    Susic vede ușor al doilea cartonaș galben și este eliminat.

  • 80 s s

    Schimbare la Rennes. A ieșit Raphina și a intrat Siebatcheu.

  • 75 s s

    Schimbare la Rennes. Iese Maouassa și intră Lea Siliki.

  • 70 s s

    Schimbare la CFR. Iese Djokovic și intră Păun.

  • 66 s s

    Schimbare la CFR. Iese Bordeianu și intră Hoban.

  • 65 oc oc

    Ocazie pentru Rennes. Hunou scapă pe contraatac, dar șutul său de la marginea careului de 16 metri se duce pe lângă poartă.

  • 51 cg cg

    Maouassa vede cartonașul galben.

  • 48 oc oc

    Deac bate bine lovitura liberă, dar mingea sa este deviată puțin de Bonet și se duce peste poartă.

  • 46 cr cr

    Camaving îl faultează din spate pe Omrani, la marginea careului de 16 metri și centralul îi dă direct cartonașul roșu.

  • 46 sr2

    A început repriza a doua.

  • 45+1 fr1

    Pauză.

  • 38 oc oc

    O nouă ocazie pentru CFR. Djokovic trimite slab de la marginea careului de 16 metri, iar portarul francezilor reușește să respingă.

  • 33 oc oc

    Ocazie pentru CFR. Djokovic îl pune la încercare pe tânărul goalkeeper al francezilor, cu un șut frumos de la 16 metri. Acesta respinge în corner, iar la faza imediat următoare, Traore trimite cu capul pe lângă poartă.

  • 28 rp rp

    Niang ratează penalty-ul. Jucătorul celor de la Rennes trimite pe lângă poartă.

  • 26 p p

    Penalty pentru Rennes, după un contact între Boli și Hunou.

  • 24 oc oc

    Ocazie uriașă pentru CFR. Deac trece pe lângă 2-0. Internaționalul român trimite cu capul, nemarcat, din 6 metri, peste poartă.

  • 23 cg cg

    Raphina vede cartonașul galben.

  • 17 cg cg

    Susic vede cartonașul galben.

  • 9 cg cg

    Niang vede cartonașul galben.

  • 9 g g

    Goool CFR. Deac deschide scorul din lovitură liberă. Mijlocașul execută excelent, iar mingea ajunge în plasa porții francezilor.

  • 7 s s

    Schimbare la Rennes. Iese Del Castillo și intră Bonet.

  • 5 cr cr

    Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru CFR. Portarul celor de la Rennes a văzut cartonașul roșu pentru un fault la Traore.

  • 1 sr1

    A început meciul.

Aleksei Eskov
Aleksei Eskov
Dmitri Mosyakin şi Valeri Danchenko
teren fotbal
E. Mendy
H. Traoré
J. Gnagnon
J. Morel
F. Maouassa
Raphael
E. Camavinga
B. Bourigeaud
R. Del Castillo
M. Niang
A. Hunou
P. Bonet
D. Da Silva
Y. Gboho
J. Gelin
J. Lea Siliki
G. Nyamsi
T. Siebatcheu
Jesús Fernández
M. Cestor
C. Golofca
O. Hoban
Rennes Julien Stephan
G. Arlauskis
M. Sušić
A. Burcă
K. Boli
Camora
M. Bordeianu
D. Đoković
E. Culio
C. Deac
B. Omrani
L. Traoré
A. Pașcanu
A. Păun
M. Rondón
W. Sneijder
M. Stekelenburg
Dan Petrescu CFR Cluj

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media