O echipă din play-out, gata să transfere un triplu campion al României!
gigi
Video Gigi Becali a oprit conferința de presă ca să se "lege" de o jurnalistă: "Nu mai sta așa!"
d
Exclusiv A găsit antrenorul ideal pentru Rapid în SuperLigă: ”Astăzi m-aș duce și l-aș aduce”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Decizia în Dosarul Valiza, pe 4 iunie. Filmul zilei şi declaraţiile lui Becali la ICCJ

27.05.2013, 01:13

UPDATE 19:15. Judecătorii au anunțat că decizia finală se va da pe 4 iunie (ora 13:00), adică săptămâna viitoare.

becali catuse-1
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Cu Biblia în mână, Becali a fost transportat înapoi în duba care-l va aduce la penitenciarul Rahova, unde latifundiarul va trece prin alte câteva zile pline de emoții.

"Așa se procedează, așa fac jucătorii deștepți", a declarat Dumitru Dragomir la aflarea deciziei. 

La termenul de luni, unul dintre avocaţii lui Becali le-a arătat celor cinci judecători că au posibilitatea să stabilească o pedeapsă care să permită totodată şi suspendarea executării ei, astfel încât clientul lor să fie pus în libertate.

În acest context, procurorul DNA a replicat, în faţa instanţei, că varianta propusă de apărarea lui Gigi Becali reprezintă un nonsens juridic după ce acelaşi complet de judecători l-a condamnat cu executare pe acesta în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, dosar în care, de altfel, s-a şi dispus revocarea suspendării pedepselor primite până la acel moment.



UPDATE 19:11 Gigi Becali nu dorește să părăsească sala, el așteptând verdictul la fața locului. Finanțatorul Stelei speră să primească astăzi decizia. 


UPDATE 18:50 "Nu mă interesează pe mine festivitatea Stelei, dar aș vrea și eu să fiu acolo, că am așteptat șapte ani pentru asta. Sper ca dumneavoastră să dați o decizie favorabilă și mâine să fiu acasă. Doamne ajută! Dacă mă lăsaţi să merg la familie, faceţi un lucru măreţ", au fost ultimele cuvinte ale lui Becali.

Decizia a rămas în pronunțare, iar verdictul se poate da în seara aceasta, dar și în cursul zilelor viitoare. Revenim cu detalii.


UPDATE 18:45 "Am citit mandatul de executare a pedepsei în închisoare și am citit în cartea cu legi că este o lege care îmi dă o speranță. Eu vă promit că pedeapsa sub supraveghere își atinge scopul, vă rog să aveți încredere în cuvântul meu", a mai spus Gigi Becali.


UPDATE 18:28: Defensiva lui Gigi Becali continuă, dar magistrații nu par impresionați de discursul lacrimogen al acestuia: "Am vrut să fac TV, m-au chemat de două ori la CNA. Vroiam să fac televiziune ca să arăt nedreptatea din România, dar nu mi-au dat aprobarea".

A fost momentul în care judecătorii au sesizat divagația și i-au impus lui Gigi Becali să revină la subiect. "Vă zic astea ca să vedeți ce fel de om sunt", a explicat latifundiarul, care apoi a pus o întrebare-cheie:

"Dacă sunt un om rău, atunci de ce mă iubește lumea?". Șeful Stelei mai susține că așteaptă vizita a 20 de călugări de la Muntele Athos, care vor veni în România pentru a cere grațierea sa. 

"Vă întreb unde e Becali mai folositor, în închisoare sau în libertate? În primul rând eu am renunțat la salariu și se pierde un spital pe care eu trebuia să-l fac, se pierde un cămin de bătrâni. Se pierd și milioane din calificări, că Steaua fără mine nu mai e la fel, chiar dacă MM și Reghe au putere deplină. Îmi vine să plâng când vorbesc despre asta. Nu am ameninţat niciodată. Cum să fac aşa ceva? Nu mă lasă Hristos să fac aşa ceva. Eu vă înţeleg că e un mare jaf în ţara asta, dar nu trebuie să îmi aplicaţi acelaşi tratament.", a mai clamat Becali.


UPDATE 18:21. Gigi Becali a luat cuvântul: "Eu de când am intrat în fotbal s-a făcut curățenie, s-a cam terminat cu corupția. Am băgat 70-80 de milioane de euro în economia românească. Prima dată când am intrat în fotbal, visul meu a fost să aduc Real Madrid la București. Asta mi-a dat Dumnezeu. Eu sunt genul de om care nu suportă nedreptatea, vă rog să mă scuzați că folosesc acest cuvânt. S-a jefuit toată țara asta în ultimii 30 de ani. Eu sunt copilul vitreg al României, m-am războit cu toată lumea până acum". 


UPDATE 18:12. Pledoariile celor doi avocați, ai lui Teia Sponte și Victor Pițurcă, au luat sfârșit, astfel că în fața judecătorilor va apărea pentru ultima dată în această seară Gigi Becali, care va încerca să-i înduplece în ultimul ceas.


UPDATE 17:49. A luat cuvântul avocatul lui Teia Sponte, care va fi urmat la bară de avocatul lui Victor Pițurcă. Este posibil ca o decizie să fie dată în urma ultimelor pledoarii.


UPDATE 17:28. Procurorul a cerut instanţei ca la individualizarea pedepselor să aibă în vedere că Gigi Becali "a corupt jucătorii a două echipe cu sume mari, exorbitante" şi apoi a încercat mascarea faptelor sale.

"Aveţi în vedere atitudinea sa în sala de judecată, dar şi în afara ei. Gigi Becali este un personaj pentru care legea nu există. Aveţi în vedere târgurile propuse procuroilor şi injuriile aduse judecătorilor", a mai spus procurorul.

În cazul avocatei Alina Ciul, procurorul a cerut condamnarea la doi ani de închisoare pentru favorizarea infractorului şi la doi ani de închisoare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, pedeapsă cu executare pentru că s-a folosit de calitatea de avocat.


UPDATE 16:17: Procurorul a cerut 4 ani de închisoare cu executare pentru Gigi Becali, doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru Teia Sponte şi doi ani de închisoare cu suspendare pentru Victor Piţurcă.

Avocatul lui Gigi Becali, către judecătoarea Livia Stanciu: "Doamnă judecătoare, noi am pierdut în faţa dumneavoastră o bătălie cu consecinţe grave, dar nu şi războiul, pe care cred că-l vom câştiga la CEDO"


UPDATE 15:18: Audierile de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-au încheiat. Un verdict urmează să fie dat în scurt timp. 


UPDATE 15:16 Procurorul: "Vă mai aduceţi aminte când s-a făcut actul de vânzare-cumpărare?"

Becali: "Dom'le, vrei să o condamni şi pe femeia asta nevinovată? Nu mai ştiu, nu mai ţin minte. Nu mi-a cerut lămuriri Piţurcă. A rămas surprins şi el după aia cînd a aflat ce se întîmplă"


UPDATE 15:11: "Eu am şanse să repar ce au făcut avocaţii mei. Şanse mici, dar le joc. Îmi pare rău că am făcut astfel de activităţi. Eu am falsificat, eu am făcut tot pentru a-mi lua banii. Zic hai să pun doi martori, Volcinschi şi Piţi. Piţurcă habar n-avea. I-am zis, 'hai că e un contract cu teren'. A semnat şi a plecat. Doamnă judecător, hai să zicem că nu am falsificat, ci antedatat. Sună mai bine, nu mă condamnă. Alina Ciul era avocata mea. Am chemat-o, ea nu ştia. Am făcut antecontractul, am făcut tot. Ei din respect pentru mine. Volcinschi, Dumnezeu să-l ierte, m-a ajutat. Piţi la fel, Ciul la fel", a continuat patronul Stelei. 


UPDATE 15:01: "Asta cu terenul am inventat-o doar ca să îmi pot lua banii înapoi de la DNA, dar nu mi i-au dat. Mie mi-a sărit în ajutor un om pe care eu nu-l cunoşteam, dar care avea un teren acolo şi a zis să facem un act ca şi când eu aş fi cumpărat terenul de la el. Am făcut-o doar ca să-mi iau banii înapoi, nu pentru că mi-era frică de promisiunea de premiere pe care am făcut-o.", a mai afirmat Becali. 


UPDATE 14:40: Becali glumeşte cu judecătoarea Livia Stanciu: "Doamnă, mi-aţi zis deja de două ori Gigi Becali. Mă simpatizaţi, de-aia mi-aţi dat condamnare". 


UPDATE 14:36: "Procurorul a susţinut că dacă noi ieşeam pe locul 1 câştigam 10 milioane de euro. Eu vă spun că deşi noi am terminat pe 2, am câştigat 12 milioane de euro, deci am avut câştiguri mai mari decât ce am fi luat dacă luam titlul", a mai spus Gigi Becali. 


UPDATE 14:24: "Eu i-am zis lui Teia să spună, dacă sunt prinşi, că banii ăia sunt ai mei pentru terenuri. El nu are nicio vină. Dacă m-aţi întrebat, vă răspund, că sunt sincer. Teia ştia pentru ce sunt banii, dar el mi-a respectat doar ordinele. E vina mea"


UPDATE 14:20: "Dacă tot mi s-au înregistat convorbirile telefonice de ce nu apare şi convorbirea telefonică pe care eu am avut-o cu adjunctul lui Doboş care îmi zice să vin, că Doboş e la telefon cu Ando".


UPDATE 14:15: Livia Stanciu: "Deci aţi vrut doar să păstraţi corectitudinea competiţiei?". Becali: "Aşaaaa, doamnă, vedeţi că ştiţi?"


UPDATE 14:10: "Am vorbit cu Doboş şi mi-a zis că dacă nu le dau primă el nu-i poate controla, că vin din partea cealaltă bani. Atunci eu am promis că le dau primă, am vorbit cu unii jucători prin Rădoi, nu mai ştiu exact cu ce jucători, pentru a nu se efectua un aranjament între CFR şi U Cluj. Prin aceasta am încercat să opresc din nou aranjamentele"


UPDATE 14:03: Întrebat dacă avea voie să finanţeze şi Steaua şi Gloria Buzău, Becali a răspuns: "Eu nu eram acţionar majoritar nici la Steaua, nici la Buzău. Poţi să fii acţionar la o mie de cluburi dar să nu fii majoritar".


UPDATE 13:51: "Tot ce am făcut a fost moral. Eu nu am dat bani la arbitri. Eu am curăţat fotbalul de corupţie".


UPDATE 13:40: "La dosarul Valiza eu nu mai eram nici acționar și nici patron. Trebuie să știți lucrurile astea." 


UPDATE 13:34 Interesul meu era să nu mai fie corupție în fotbal, cum să mă acuzi pe mine de corupție? Când eu cu echipa mea, cu Buzăul am facut egal. Eu dacă voiam bătea Steaua cu 7-0 Buzăul, că și ea era echipa mea.  În 2008 am vorbit cu Rummenigge şi Breitner, la palat, că de-aia am unul. Înainte de meciul cu Bayern. Mi-au spus că în Germania sînt acceptate premierile în ultimele 3 etape.”.


UPDATE 13:27: ”În anul 2000, când am intrat în fotbal, erau multe aranjamente. Domnul Piţurcă poate confirma. Când am venit la Steaua, am zis gata, nu mai fac nimic. Înseamnă că fur, iar eu nu fac aşa ceva. Am fost crescut de un părinte duhovnic şi el mi-a spus că şi atunci când nu plăteşti bilet la tramvai, furi. În 2006 îl sun pe ăla de la Bistriţa, pe Horoba. Nea Ioane, vă dau prima. Ei nu şi nu. Şi Jean era blătuitorul blătuitorilor. Plus că el fusese înainte, am urmărit autocarul şi m-am dus după ei. Nea Jean nu mă lăsa. Le zic: Bă, v-a vândut Jean meciul. Şi le-am zis sumele. Vă rog să notaţi astea că e important ce vă zic acum”, și-a continuat Becali discursul în fața judecătoarei.


UPDATE 13:25: "Aţi promis sau nu sume de bani jucătorilor?", l-a întrebat judecătoarea pe Gigi Becali. "De ce nu mă lăsaţi să vă zic contextul?", a răspuns Becali, oprit de avocaţii săi să continue. "Doamna Livia Stanciu, aveţi cuvântul meu că nu vă port pică. Vreau să vă zic adevărul. Am promis 5.000 la egal şi 10.000 la victorie pentru Bistriţa", i-a transmis patronul Stelei judecătoarei.


UPDATE 13:20:  După ce a fost "certat" de judecătoarea Livia Doina Stanciu că mestecă gumă, Gigi Becali a luat cuvântul: "Doamnă preşedinte, domnilor judecători, vreau să fac nişte precizări în legătură cu plecarea mea din ţară, să se lămurească lumea, pentru că au fost persoane pe care le-am dezamăgit. M-am dus să mă rog şi să mă relaxez, să mă reculeg câteva zile înainte de eventuala mea condamnare".


UPDATE 13:10: Gigi Becali este audiat de judecători, după ce a fost aprobată solicitarea sa de a da noi declaraţii.

Victor Piţurcă a refuzat să dea alte declaraţii în Dosarul Valiza.


UPDATE 13:04: Gigi Becali a solicitat să stea cu cătuşele la mâini pe toată durata procesului, însă solicitarea sa a fost respinsă.

"Chiar de mă voi duce în ghearele morţii, Domnul e cu mine", a spus Gigi Becali la intrarea în sala de judecată, ridicând mâinile încătuşate deasupra capului.

Patronul Stelei s-a intersectat şi cu managerul Mihai Stoica: "Michele, ce faci tată aici?", a întrebat Gigi Becali.

În sala de judecată se mai află Victor Piţurcă, Teia Sponte, MM Stoica, Valeriu Argăseală şi Ionuţ Luţu.


UPDATE 12:40: Gigi Becali a fost scos din dubă, după o aşteptare de aproape două ore. Patronul Stelei a fost dus în sala de judecată.


UPDATE 10:50: La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost adus şi finanţatorul Stelei, Gigi Becali, care se afla în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv, în urmă cu o săptămână, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. 


UPDATE 10:20: Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Steaua, Teia Sponte, au venit, luni dimineaţă, la instanţa supremă, unde se judecă recursul în dosarul "Valiza", în care sunt acuzaţi, alături de Gigi Becali, de fapte de corupţie.

Completul de cinci judecători de la instanţa supremă continuă luni discuţiile în dosarul "Valiza", aflat în faza de recurs după ce procurorii anticorupţie au atacat decizia de achitare a lui Gigi Becali, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piţurcă şi Radu Gheorghe Marino.

La sediul ICCJ a ajuns şi managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, dar acest nu are nicio calitate în dosarul "Valiza".


Dosarul "Valiza" are termen luni, iar Gigi Becali este citat la Penitenciarul Rahova, unde servește sentința pentru Dosarul "Terenurilor", în care a fost condamnat pentru trei ani. Cei 5 judecători ai "Valizei" sunt aceiaşi care l-au condamnat în dosarul "Terenurilor", în urmă cu câteva zile. 

La ora 9:00 va începe judecata. În cazul în care este găsit vinovat și în cazul valizei cu bani, Becali riscă să-și prelungească șederea în penitenciar. Pedeapsa lui Becali poate crește pentru că de la mai mult de două condamnări în sus, un inculpat efectuează pedeapsa cea mai mare, plus un spor decis de judecători.

Decizia este una extrem de importantă pentru viitorul Stelei, care se găseşte într-o situaţie unică pe plan intern şi nu numai. O eventuală prelungire a sentinţei ar putea influenţa finanţele clubului, al cărui patron a dispărut subit din peisaj, înaintea unui sezon 2013/2014 ce se anunţa atât de glorios în urmă cu câteva săptămâni. 

Deşi a asigurat că nu va vinde Steaua niciodată, Gigi Becali nu ar mai putea fi la fel de implicat în viaţa clubului, deci noi finanţări sunt absolut necesare. Din familia sa este propusă şi o soluţie, menită să atragă capital străin: "Să vină arabii, să vină ruşii şi stăm la discuţii" a spus Giovani Becali (DETALII)

Pe 7 martie 2012, după ce Gigi Becali era achitat de completul de trei judecători ai ICCJ, acesta declara: "Daca ar exista o hotărâre judecătorească în acest dosar, nu ar fi nevoie să redeschidă cazul. Se autosesizează FIFA și gata. Daca voi fi găsit vinovat, Steaua va fi retrogradată imediat!"

La ultimul termen, cel din 22 aprilie, instanţa a constatat că alţi doi inculpaţi din dosar, respectiv Radu Gheorghe Marino şi Victor Piţurcă, nu sunt prezenţi în sala de judecată şi nici nu există menţiunea clară dacă vor sau nu să dea declaraţii. Astfel, instanţa a amânat din nou judecarea cauzei, pentru 27 mai.

În decembrie 2008, Gigi Becali a fost trimis în judecată în dosarul "Valiza" de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind acuzat de dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Valiza a fost inutilă: CFR a luat titlul

În ultima etapă a sezonului 2007/2008 al Ligii 1, mai mulți apropiați ai lui Gigi Becali au fost reținuți în Cluj , asupra lor găsindu-se o valiză care conținea 1,7 milioane de euro.

Banii erau ai lui Becali și ar fi trebuit să ajungă la jucătorii Universității Cluj, în cazul în care aceștia o încurcau pe CFR Cluj și Steaua devenea astfel campioana României. Operaţiunea a fost un eşec. CFR a bătut cu 1-0, gol Cadu, din penalty, cucerind primul  titlu din istorie. 

În 2008 Gigi Becali a fost trimis în judecată, fiind acuzat de dare de mită și fals în înscrisuri sub semnătură privată. În același dosar, selecționerul Victor Pițurcă e acuzat de favorizarea infractorului, iar Teia Sponte, fost vicepreședinte al Consiliului de Administrație la Steaua, de complicitate la dare de mită.

Procesul a avut până acum 31 de termene la diferite instanțe, iar pe 27 mai se dă verdictul definitiv, care nu mai poate fi atacat ulterior de niciuna dintre părți. Procurorii au cerut instanței condamnarea lui Becali la 4 ani de închisoare.

A încercat şi în 2006

Banii promiși Bistriței...
Potrivit unui rechizitoriu întocmit în 2006 de procurorii DNA, finanţatorul Stelei ar fi promis fiecărui jucător al clubului "Gloria 1922 Bistriţa" sume de bani cuprinse între 5.000 şi 10.000 de euro pentru ca aceştia să obţină un rezultat favorabil în meciul cu Rapid Bucureşti din 12 mai 2006. Steaua și Rapid se luptau atunci pentru titlu, iar câștig de cauză au avut în cele din urmă roș-albaștrii, chiar dacă ardelenii n-au pus piedică giuleștenilor.

...și valiza oferită jucătorilor Universității
Doi ani mai târziu, în perioada 4-7 mai 2008, Becali a oferit suma de 1.700.000 de euro jucătorilor de la "Universitatea Cluj" aflaţi pe foaia de joc pentru meciul din etapa a 34-a Campionatului Naţional de Fotbal - Liga I - aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare -, aceştia urmând, la fel ca în cazul precedent, să îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu, să-şi apere corect şansele şi să câştige meciul cu "CFR 1907 Cluj", preciza DNA.


Vizibil afectată de conjunctura nefericită, Steaua termină totuşi sezonul cu titlul 24 în buzunar, iar meciul sărbătorii de miercuri, cu FC Braşov, va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 18:00. După o scurtă vacanţă de vară, roş albaştrii vor ataca o nou aventură în grupele UEFA Champions League, unde pot pătrunde, pe 28 sau 29 august, după opt meciuri de preliminarii + playoff. 

"Vă anunţ că echipa de fotbal Steaua moare. Gigi Becali va fi condamnat şi în 'Dosarul Valiza' şi, pentru că s-au rulat bani negri, Steaua va fi retrogradată!
CORNELIU VADIM TUDOR, apropiat al lui Gigi Becali

Sursa Foto: amosnews, Mediafax

Etichete: u cluj , cfr , gigi becali , becali steaua , dosarul valiza , cazul valiza , valiza , gigi becali valiza , valiza becali , valiza steaua , u cluj cfr 0-1 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Aurora boreală în România. O furtună solară de o intensitate rară a produs spectaculosul fenomen
Aurora boreală în România. O furtună solară de o intensitate rară a produs spectaculosul fenomen

ACTUALIZARE Fenomen rar vizibil aseară pe cerul României, care seamănă cu aurora boreală. În Alba...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ianis
Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana
Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”
Screenshot 2024-05-10 092035
OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League
firo: Fuvuball: Soccer: April 23, 2022 1st Bundesliga, season 2021/2022 31st matchday FC Bayern Mvnchen - Borussia Dortmund 3:1, Leroy Sane, Malik Tillman, FC Bayern Mvnchen, FCB, Bayern, FC Bayern, half figure,
Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: "5 titluri și 4 cupe!"
rapid
Recomandările redacției
d
Exclusiv A găsit antrenorul ideal pentru Rapid în SuperLigă: ”Astăzi m-aș duce și l-aș aduce”

Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap cu o sticlă
novak-djokovic
Foto Doar pentru a doua oară! Tricourile inedite în care va juca FCSB cu CFR Cluj
Exclusiv A venit în urmă cu cinci luni în Giulești, dar Florin Prunea i-a găsit deja înlocuitor: Un jucător de 17 ani
florin prunea
Citește și
Motivul pentru care Gigi Becali ”nu a îndrăznit” să îl aducă pe Mircea Lucescu la FCSB
gigi
Gigi Becali și Dan Șucu, în alertă! Farul a dezvăluit care este situația lui Louis Munteanu
Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen
„Șumudică n-a vrut să fie antrenorul Rapidului!" Ipoteză surprinzătoare: „Dacă nu era Șucu patron, Marius era antrenor"
„Șumudică n-a vrut să fie antrenorul Rapidului!" Ipoteză surprinzătoare: „Dacă nu era Șucu patron, Marius era antrenor"
Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle
Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle
Elizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect
Elizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
De ce doi ofițeri ruși nu l-au salutat pe Putin la parada de Ziua Victoriei Video
De ce doi ofițeri ruși nu l-au salutat pe Putin la parada de Ziua Victoriei Video
Cum poți face whisky la tine acasă? Care sunt cele 5 ingrediente de care ai nevoie?
Cum poți face whisky la tine acasă? Care sunt cele 5 ingrediente de care ai nevoie?
Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români
Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români
Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO
Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat
VIDEO
Exclusiv Adio, Qatar? Varianta prezentată în direct despre transferul lui Florinel Coman: "E ceva la mijloc!"
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (9.03.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale