30.04.2024, xemx, Fussball UEFA Champions League, FC Bayern Muenchen - Real Madrid emspor, v.l. Cheftrainer Thomas Tuche
”Situația este acum foarte clară”. Concluziile lui Thomas Tuchel, după Bayern - Real Madrid 2-2
Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League
Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Liga Campionilor | PSG - Man. United 1-3 şi Porto-AS Roma 3-1 (d.p). Seara VAR! "Diavolii" și "Dragonii", calificări dramatice în sferturi

07.03.2019, 00:30

PSG-Manchester United 1-3 și Porto-AS Roma 3-1 (după prelungiri) au fost meciurile serii în UEFA Champions League. Manchester United și FC Porto sunt echipele care merg în sferturi, ambele obținând calificări dramatice. Atât englezii cât și portughezii s-au calificat grație intervenției VAR-ului. În meciurile tur, Man.United-PSG 0-2 şi AS Roma-Porto 2-1. pe 5 martie s-au disputat primele două meciuri din returul optimilor.

colaj ucl
Manchester United și FC Porto au obținut calificări dramatice în sferturile de finală din UEFA Champions League
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

PSG - Manchester United 1-2 (Bernat '12 / Lukaku '2, '30) | LIVE TEXT:

Min 90+10: Final de meci la Paris! PSG - Manchester United 1-3 și formația engleză merge în sferturile de finală din UEFA Champions League.

Min 90+2: GOOOOL MANCHESTER UNITED! GOOOL RASHFORD! Decarul lui United trage, Kimpembe atinge mingea cu mâna, iar după VAR, centralul arată punctul de la 11 metri. Rashford este cel care trage și transformă. United e calificată la acest scor.

Min 84: BARĂ PSG! Mbappe scapă singur către poartă, dar alunecă și se împiedică, este ajuns din urmă și apoi deposdat. Balonul a ajuns la Bernat, care a șutat din prima, la colțul scurt, dar a nimerit bara.


Min. 56: Di Maria primește o minge în careu și trimite mingea în plasă, dar reușita nu este validată. De la margine se ridicase fanionul. Argentinianul se afla în afara jocului în momentul pasei.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Final de primă repriză la Paris. PSG - Manchester United 1-2.

Min. 30: GOOOOL MANCHESTER UNITED! GOOOL LUKAKU! Rashford trage de la distanță, Buffon încearcă să prindă, dar scapă mingea în față iar Lukaku, pe fază, împinge mingea în plasă și englezii încep din nou să spere.

VIDEO cu golul doi al lui Lukaku

Min. 21: OCAZIE PSG! Di Maria trage puternic din afara careului de 16 metri, dar mingea trece puțin pe lângă bara porții lui De Gea.

Min. 20: OCAZIE PSG! Bernat ajunge din nou în poziție de finalizare, unde este servit excelent de Di Maria. Fundașul stânga trage puternic, dar pe direcția lui De Gea, care respinge.

Min. 12: GOOOOL PSG! GOOOL BERNAT! Mbappe a dejucat pasul la ofsaid al englezilor și a centrat pentru Bernat, care a restabilit egalitatea.

VIDEO cu golul lui Bernat

Min. 2: GOOOOL MANCHESTER UNITED! GOOOL LUKAKU! Kehrer comite o eroare impardonabilă în preajma propriului careu, Lukuku recuperează, îl driblează pe Buffon și deschide scorul.

VIDEO cu golul lui Lukaku

Min. 1: A început meciul dintre PSG și Manchester United. În tur, pe Old Trafford, PSG s-a impus cu 2-0.

PSG - Manchester United | Echipele de start:

PSG (4-2-3-1): Buffon - Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat - Verratti, Marquinhos - Dani Alves, Draxler, Di Maria - Mbappe

Manchester United (4-3-3): De Gea - Lindelof, Bailly, Smalling, Shaw - Young, McTominay, Fred - Pereira, Lukaku, Rashford


FC Porto - AS Roma 3-1 (Soares '26, Marega '53, Telles '118 / De Rossi '36 pen.) | LIVE TEXT:

Min 120+5: Final de meci pe Dragao! FC Porto - AS Roma 3-1, după prelungiri și lusitanii merg în sferturile UCL

Min. 120: ROMA CERE PENALTY! Schick care în careu, după un duel cu Marega, turcul Cakir cere informații în cască, dar în cele din urmă nu acordă lovitură de la 11 metri.

Min. 118: GOOOL FC PORTO! GOOOL TELLES! Florenzi își trage un adversar în careu și după VAR, centralul indică punctul de la 11 metri. Telles transformă și Porto e cu un pas în sferturile UCL.

Min. 111: OCAZIE AS ROMA! Dzeko ajunge din nou în poziție de finalizare și reușește o scăriță peste portarul lusitanilor. Mingea părea că se duce în poartă, dar Pepe a respins din fața porții goale.

Min. 110: OCAZIE AS ROMA! Dzeko câștigă un duel cu un fundaș advers își face mingea spre interiorul careului și trage, dar ratează ținta.

Min. 106: A început a doua repriză de prelungiri.

Min. 105: Final al primei reprize suplimentare. 

Min. 94: OCAZIE PORTO! Marega ajunge la o centrare a lui Telles și șutează din prima, dar peste poarta lui Olsen.

Min. 91: A început prima repriză suplimentară a duelului FC Porto - AS Roma.

Min. 90+3: Fluier final al timpului regulamentar. Vom avea parte de prelungiri pe Dragao.

Min. 83: OCAZIE FC PORTO! Otavio urcă cu mingea la picior și trage de la 25 de metri, dar Olsen este din nou la post.

Min. 77: OCAZIE FC PORTO! Brahimi primește o minge în 6 metri și încearcă să trimită printre picioarele lui Olsen, dar portarul Romei respinge.

Min. 53: GOOOOL FC PORTO! GOOOL MAREGA! Atacantul lusitanilor apare excelent între fundașii centrali ai Romei și reia în plasă, din 6 metri. Dacă scorul rămâne nemodificat, vom avea parte de prelungiri.

Min. 45+2: Final de primă repriză. FC Porto - AS Roma 1-1, la pauză.

Min. 45: OCAZIE FC PORTO! Herrera trage de la marginea careului de 16 metri, mingea se duce către vinclu, dar Olsen are o intervenție excelentă și păstrează scorul înregistrat pe tabelă.

Min. 36: GOOOOOL AS ROMA! GOOOL DE ROSSI! Perotti este faultat în careu de Militao și centralul indică punctul cu var. De Rossi transformă cu siguranță și restabilește egalitatea.

VIDEO cu golul lui De Rossi

Min. 26: GOOOOL FC PORTO! GOOOL SOARES! Marega centrează în fața porții și Soares îndeplinește o singură formalitate. La acest scor, FC Porto este calificată în sferturile UEFA Champions League.

Min. 10: OCAZIE FC PORTO! Mingea ajunge cu noroc în careul Romei, la Telles, dar șutul jucătorului lui Porto trece puțin pe lângă bară.

Min. 1: A început meciul dintre FC Porto și AS Roma. În tur, pe Olimpico, italienii s-au impus cu 2-1.

FC Porto - AS Roma | Echipele de start:

Porto (4-3-3): Casillas - Militao, Felipe, Pepe, Telles - Danilo, Herrera, Ovario - Corona, Marega, Soares

Roma (3-4-3): Olsen - Marcano, Manolas, Jesus - Karsdorp, Nzonzi, De Rossi, Kolarov - Zaniolo, Dzeko, Perotti

Marţi seară, în optimile de finală ale Ligii Campionilor s-au jucat:

În duelul stelar de la Paris, PSG priveşte cu încredere spre meciul decisiv cu Manchester United. Partida va porni de la 2-0 pentru gazde şi mulţi se aşteaptă la un recital ofensiv pentru că sub lumina reflectoarelor vor fi Kylian Mbappe şi Marcus Rashford.

PSG-MANCHESTER UNITED, optimile Ligii Campionilor, 22:00, Digi Sport 1 şi Digi 4K

Parc des Princes pare o adevărată fortăreaţă şi în acest sezon după ce parizienii au suferit un singur eşec, acasă, în ultimele 16 meciuri din competiţia stelelor. Mbappe este pe plus după ce a marcat şi pe Old Trafford.

"Nu sunt sigur că are numai 20 de ani. Are deja multă experienţă, foarte multă calitate. Suntem aici să îl ajutăm pentru că în lipsa lui Neymar şi Cavani toată lumea pune presiune pe el. Ne dorim să împărţim această responsabilitate", a declarat Thiago Silva despre Mbappe, colegul său de la Paris.

Dar Mbappe are un adevărat rival în Marcus Rashford, fotbalistul lui United care speră să le calce pe urme marilor jucători Rooney, van Nistelrooy şi Teddy Sheringham. "Numai numele acestora îţi oferă motivaţia să încerci să îţi depăşeşti limitele. Pe asta s-a construit acest club, pe istoria foştilor jucători. Aşadar, fiecare tânăr vrea să ajungă acolo", a spus englezul de 21 de ani de la Manchester United.

Din păcate pentru cei de la Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer nu va avea la dispoziţie 10 (zece!) jucători, accidentaţi sau suspendaţi: Pogba, Alexis Sanchez, Juan Mata, Ander Herrera, Nemanja Matic, Phil Jones, Antonio Valencia, Juan Mata and Matteo Darmian.

De la PSG nu joacă sau sunt sub semnul întrebării Neymar, Cavani, Meunier şi Rabiot.

Echipe probabile la PSG-Manchester United

PSG:
Buffon - Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat - Verratti, Marquinhos - Mbappe, Draxler, Di Maria - Cavani

Man. United:
De Gea - Young, Smalling, Lindelof, Shaw - Dalot, McTominay, Pereira, Fred - Lukaku, Rashford

Video rezumatul meciului Man. United-PSG 0-2

FC PORTO - AS ROMA, optimile Ligii Campionilor, 22:00, Digi Sport 2

FC Porto şi AS Roma pot face uitate eşecurile suferite în weekend, în derby-urile pe care le-au disputat în campionatele interne. Golul marcat pe Olimpico le menţine vii speranţele lusitanilor.

AS Roma a suferit, sâmbătă, cea mai drastică înfrangere a sezonului. A pierdut cu 3-0 chiar in Derby della Capitale. Este abia a doua oară în istoria confruntărilor cu marea rivală, Lazio când se întâmplă aşa ceva. Ruşinea este considerată atât de mare încât Di Francesco probabil ar fi fost dat afară dacă nu urma un meci atât de important pentru finanţele clubului. Există şi un nume pentru a-i lua locul, Paolo Sousa.

În partida disputată la Roma, gazdele s-au impus în faţa celor de la Porto cu 2-1 graţie dublei puştiului de 19 ani, Nicolo Zaniolo.

"Trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Vom avea această ocazie la meciul de miercuri, care va fi în deplasare. Şi, cu siguranţă, nu doar pentru noi, ci pentru toată Roma, va avea un impact important pentru ceea ce urmeaza în acest sezon", a spus Daniele De Rossi.

Şi FC Porto vine după un eşec într-un derby extrem de important în Portugalia. La ora la care AS Roma era învinsă de Lazio, dragonii pierdeau acasă, cu Benfica, 1-2.

Echipe probabile la meciul Porto-AS Roma

FC Porto
Casillas - Telles, Pepe, Felipe, Militao - Adrian, Danilo, Herrera, Brahimi -Fernando, Tiquinho

AS Roma
Mirante -Florenzi, Fazio, Jesus, Kolarov -Pellegrini, De Rossi, Cristante-El Shaarawy, Dzeko, Zaniolo

Rezumatul meciului AS Roma-FC Porto 2-1

Etichete: liga campionilor , uefa champions league , porto-as roma , psg-manchester united


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gracie1
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit
FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (6.08.2023)
”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor
FOTBAL:ROMANIA-MUNTENEGRU, LIGA NATIUNILOR (14.06.2022)
Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani
Cristian Chivu during UEFA Youth Champions League 23/24 game between SL Benfica and Internazionale Milano at Benfica Cam
Recomandările redacției
Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7
Al Hilal v Al Nassr - Saudi Super Cup
Citește și
”Ați vrea să jucați finala Ligii Campionilor contra lui PSG?” Carlo Ancelotti a dat răspunsul imediat
Carlo Ancelotti (Chef-Trainer / Head Coach, Real Madrid CF) bei der Pressekonferenz nach dem Spiel. GER, FC Bayern Muenc
Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2
Captură de ecran 2024-05-01 080916
Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"
Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"
Ștefan Baiaram, out tot restul sezonului la Craiova! Pierdere mare pentru Costel Gâlcă
Ștefan Baiaram, out tot restul sezonului la Craiova! Pierdere mare pentru Costel Gâlcă
Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...”
Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Nadal, ultimul meci la Madrid cu lacrimi în tribune: imaginile fac înconjurul lumii Video
Nadal, ultimul meci la Madrid cu lacrimi în tribune: imaginile fac înconjurul lumii Video
Povestea singurei echipe românești de fotbal care a câștigat titlul în Ungaria. Campioană și în țară
Povestea singurei echipe românești de fotbal care a câștigat titlul în Ungaria. Campioană și în țară
Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc
Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Video Ce reacție a avut Florentino Perez, după golul de 2-2 marcat de Vinicius
perez

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț.
Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă