Real Madrid CF Vs Sevilla FC in Madrid, Spain - 25 Feb 2024
A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat
30.03.2024, Fussball 1. Bundesliga 2023/2024, 27.Spieltag, FC Bayern München - Borussia Dortmund, in der Allianz-Arena M
Record! 500.000 de cereri de bilete au fost făcute pentru un singur meci de Champions League
dan sucu rapid (9)
Foto ”De ce aveți nevoie de 6 bodyguarzi ca să vă escorteze?”. Reacția lui Dan Șucu
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Video CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2 (3-4 d.l.d.). Trupa lui Dan Petrescu, eliminare rușinoasă din Champions League

articol scris de Digi Sport
14.07.2022, 00:20

CFR Cluj a pierdut duelul cu Pyunik Erevan, scor 2-2 (3-4 d.l.d.), din manșa a doua a duelului din primul tur preliminar din UEFA Champions League.

FOTBAL:CFR CLUJ-PYUNIK EREVAN, TURUL 1 PRELIMINAR CHAMPIONS LEAGUE(13.07.2022)
Meciul dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan / Foto: Sport Pictures
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Pentru că meciul din tur s-a încheiat cu o remiză albă, iar ardelenii au pierdut meciul din Gruia, Pyunik Erevan este echipa care s-a calificat în turul doi preliminar din UEFA Champions League. În turul doi, echipa din Erevan se va duela cu Dudelange, campioana din Luxemburg, în timp ce CFR Cluj va evolua în Conference League cu andorezii de la Inter Club d'Escaldes.

CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2 (3-4 d.l.d.). Trupa lui Dan Petrescu, eliminare rușinoasă din Champions League

CFR Cluj a fost echipa mai periculoasă în startul partidei. Încă din minutul 2, echipa antrenată de Dan Petrescu putea trece în avantaj pe tabelă după șutul în forță expediat de Păun din afara careului.

Ardelenii au deschis scorul în minutul 6 atunci când Deac a centrat foarte bine din lovitură liberă, iar Boateng a marcat cu capul. Formația din Gruia putea să facă 2-0 în minutul 17, dar șutul lui Păun de la marginea careului a lovit transversala.

Manea putea să înscrie cu capul în minutul 26, dar balonul a lovit bara laterală. Faza a continuat, mingea a ajuns la Păun care a reușit să înscrie, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.


Singura ocazie a armenilor a venit în minutul 35, la șutul de la distanță al lui Dashyan.

Ardelenii își puteau dubla avantajul în minutul 59, când Deac a trimis periculos din lovitură liberă, dar Yurchenko a reușit o serie de intervenții bune.

În repriza secundă, elevii lui Dan Petrescu nu au mai forțat, iar acest lucru a dus la golul celor de la Pyunik, din minutul 89. Harutyunyan a centrat perfect de la colțul terenului, iar Zoran Gajic a înscris cu capul în poarta lui Bălgrădean.

Până la finalul timului regulamentar, ardelenii au mai risipit două ocazii uriașe de a înscrie, prin Boateng și prin Petrila. După 90 de minute, scorul era 1-1, astfel că partida a mers în prelungiri.

În minutul 94, Deac i-a pasat genial lui Petrila printre fundașii adverși, iar puștiul CFR-ului a trimis din prima și l-a învins pe Yurchenko.

În minutul 108, ardelenii au trecut prin mari emoții după ce Burcă și-a faultat în careu un adversar. Centralul partidei nu a ezitat și a dictat penalty. Harutyunyan a fost cel care a bătut lovitura de la 11 metri, dar Bălgrădean a reușit să apere.

Totuși, Pyunik a egalat din nou prin același Gajic în minutul 119, astfel că meciul s-a decis la loviturile de departajare.

La loviturile de departajare, Bălgrădean nu a mai putut apăra niciun penalty, iar ratarea lui Petrila și cea a lui Camora le-a pecetluit soarta ardelenilor.

VIDEO Rezumatul partidei CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2 (3-4 d.l.d.)

CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2 (3-4 d.l.d.). Ardelenii, eliminați din Champions League

Penalty ratat de CFR Cluj! Camora ratează penalty-ul.

Gol Pyunik! Avagian înscrie.

Gol CFR Cluj! Muhar înscrie.

Gol Pyunik! Harutyunyan înscrie.

Gol CFR Cluj! Burcă înscrie.

Gol Pyunik! Dashyan înscrie.

Penalty ratat CFR Cluj! Petrila ratează penalty-ul.

Gol Pyunik! Cociuc înscrie.

Gol CFR Cluj! Dugandzic marchează de la 11 metri.

Min. 120: Finalul celor două reprize de prelungiri! Urmează loviturile de departajare.

Min. 119: Goool Pyunik! Același Gajic restabilește din nou egalitatea.

Min. 109: Bălgrădean apără lovitura de la 11 metri.

Min. 108: Penalty pentru Pyunik Erevan! Burcă își faultează un adversar în careu, iar centralul partidei dictează penalty.

Min. 94: Gooool CFR Cluj! Deac are o pasă genială pentru Petrila care trimite din prima și îl învinge pe Yurchenko.

Min. 90+5: Finalul timpului regulamentar! Urmează prelungiri!

Min. 90+4: Ocazie CFR Cluj! Petrila șutează puternic peste poartă.

Min. 90+1: Ocazie CFR Cluj! Boateng este aproape să înscrie cu capul, dar balonul trece peste poartă.

Min. 89: Goool Pyunik! Centrarea lui Harutyunyan îl găsește perfect pe Zoran Gajic care marchează cu capul.

Min. 87: Dugandzic și Bordeianu, în locul lui Debeljuh și Cvek.

Min. 79: Ardelenii construiesc o fază frumoasă la poarta lui Yurchenko, dar finalizarea lui Deac este slabă.

Min. 71: Dan Petrescu face prima schimbare. Petrila este introdus în locul lui Păun.

Min. 59: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Deac este aproape să marcheze din lovitură liberă, dar Yurchenko are o serie de intervenții bune și scorul rămâne neschimbat.

Min. 46: Începe repriza a doua!

Min. 45: Pauză!

Min. 35: Ocazie Pyunik! Dashyan își încearcă norocul cu un șut de la distanță, dar balonul trece peste poartă.

Min. 26: Ocazie pentru CFR Cluj! Manea trimite cu capul în bară după centrarea lui Păun, fază continuă, mingea ajunge din nou la Păun care trimite în poartă, însă golul este anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 17: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Păun șutează de la marginea careului, dar balonul lovește bara transversală.

Min. 6: Gool CFR Cluj! Deac centrează din lovitură liberă, Boateng apare foarte bine în fața porții și înscrie cu capul.

Min. 2: Ocazie pentru CFR Cluj! Păun driblează în afara careului, își așează balonul pentru piciorul drept și șutează, dar Yurchenko intervine bine.

Min. 1: Începe meciul!

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Deac, Boateng, Cvek – Păun, Debeljuh, Roger

Rezerve: Gal, Sava, Brucic, Dugandzic, Petrila, Yeboah, Betancor, Mistrati, Bordeianu, Matias, Braun, Muhar

Pyunik: Yurchenko – Juninho, Vakulenko, Gajic, Kovalenko – Cociuc, Renzo Jose, Gonzalez – Dashyan, Otubanjo, Nenadovic

Rezerve: Mijayelyan, Buchnev, Juricic, Andre Luiz, Harutyunyan, Najaryan, Mladenovic, Avagyan, Gareginyan, Davidyan


Dan Petrescu se teme de echipa armeană. CFR Cluj-Pyunik, 21:30, LIVE VIDEO Digi Sport 1

Fără să mai fie o surpriză pentru cineva, Dan Petrescu se teme de echipa armeană, cotată la 6,14 milioane de euro, chiar dacă el are un lot care valorează 29 de milioane de euro.

Fotbalul e imprevizibil, totul este posibil. Ce a fost nu mai contează. Nu mai contează că am luat campionatul, contează meciul de mâine (n.r. azi). Oricum dorm mai greu de când au început meciurile oficiale.

În acelaşi timp, cu orice echipă poţi să pierzi. E normal să fie presiunea mare la un astfel de meci. Diferența dintre noi și Pyunik este că ei s-au antrenat 8 zile doar pentru meciul ăsta, noi am fost plecați, a fost greu să antrenez două echipe, unii pentru Supercupă și unii pentru acest meci. 

I-am studiat, am vorbit și cu antrenorul lor, îl știu, e foarte bine pregătit, au și un staff numeros. Au venit de două zile în Cluj. Ultima oară când a jucat o echipă din Armenia la Cluj a venit ori în ziua meciului, ori cu o zi înainte, după ce a zburat 10 ore prin toată Europa.

Ei au venit cu charter-ul, au făcut două ore. Stau la un hotel foarte bun din Cluj, 41 de single (n.r.- camere de o persoană), fiecare singur... Sunt foarte bine pregătiți din toate punctele de vedere!”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă susţinută cu o zi înaintea meciului.

Mesajul lui Andrei Burcă pentru colegii săi. Meciul cu Pyunik e pe Digi Sport 1, de la 21:30, în aplicaţia Digi Sport şi pe siteul digisport.ro

"Pyunik este un adversar incomod, am simţit asta pe propria piele la Erevan. Trebuie să fim mai concentraţi, mai atenţi la ocaziile pe care le avem. Pentru că asta a făcut diferenţa în tur când nu am reuşit să marcăm.

Suntem puţin dezamăgiţi şi trişti pentru că am pierdut Supercupa României (n.r. scor 1-2 cu Sepsi). Trebuie să ne dea de gândit înfrângerea, nu trebuie să mai facem paşi greşiţi pentru că suntem la campioana României şi aici pretenţiile sunt foarte mari

Ar fi ceva supărător să nu mergem mai departe pentru că suntem conştienţi că plecăm cu prima şansă. În tur ne-a lipsit doar golul", a afirmat Andrei Burcă.

E mai ușor după primul meci, știm mai bine echipa. Noi am venit să jucăm bine, să sperăm, să trecem. Ăsta e fotbalul, totul e posibil", a declarat moldoveanul Eugeniu Cociuc, de la Pyunik, care a mai precizat că nu l-a impresionat niciun jucător al CFR-ului la jocul din tur.

CFR Cluj îşi va întâlni coşmarul din 2018, pe Dudelange din Luxemburg, dacă trece de Pyunik

Dacă va reuşi să treacă de Pyunik, CFR Cluj va întâlni formaţia Dudelange, campioana Luxemburgului.

După 1-0 pe teren propriu, Dudelange a câştigat şi în deplasare, cu 2-1. În returul de la Elbasan, Dudelange a luat o opțiune serioasă pentru calificare din minutul 49, când Filip Bojic a deschis scorul. Şi doar 11 minute mai târziu, Dejvid Sinani a marcat pentru 2-0 și totul părea rezolvat.

Gruparea albaneză a reușit să reducă din diferență în minutul 78, când a punctat Redon Xhixha, însă nu a mai putut întoarce rezultatul.

CFR şi Dudelange s-au întâlnit în 2018, în play-off-ul Europa League, când Dudelange a obținut calificarea și a produs două rezultate catalogate drept ari umilinţe. Echipa română a fost învinsă cu 2-0 în turul din Luxemburg și a pierdut și manșa a doua, 2-3.

CFR Cluj are asigurată prezenţa în play-off-ul Conference League dacă elimină pe Pyunik. Meciul e de la 21:30, pe Digi Sport 1

Dacă va elimina pe Pyunik Erevan, CFR Cluj va avea asigurată prezenţa în play-off-ul Conference League. Iar dacă va trece şi de Dudelange va juca în play-off-ul Europa League si are asigurat[ prezenţa în grupele Conference League.

De asemenea, dacă va pierde cu Pyunik, atunci campioana României va juca în turul 2 preliminar din Conference League.

Etichete: preliminarii liga campionilor , video cfr cluj pyunik erevan , returl cfr pyunik


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0868753464
Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
sucu-14
Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor
FC Barcelona, Barca Logo THW Kiel vs. FC Barcelona, Handball, EHF Champions League, Gruppenphase, Spieltag 7, Saison 202
A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene
Ligue 1 Uber Eats - Stade Rennais v Stade Brestois 28-04-2024
”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
nadia-jemez20
Recomandările redacției
dan sucu rapid (9)
Foto ”De ce aveți nevoie de 6 bodyguarzi ca să vă escorteze?”. Reacția lui Dan Șucu

A auzit ce transferuri vrea să facă Gigi Becali și a dat verdictul: ”Nu știu dacă poate să-i ia locul”
gigi becali
Anunțul făcut de tatăl lui Kylian Mbappe despre starul de la PSG
mbappe
FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (6.08.2023)
Citește și
Predicția făcută de Thomas Tuchel înainte de Bayern Munchen - Real Madrid: ”Se va întâmpla!”
Fußball, UEFA Championsleague, 20240429, Pressekonferenz FC Bayern München - Real Madrid. Im Bild Trainer des FC Bayern
Ancelotti i-a dat replica lui Tuchel înainte de Bayern Munchen - Real Madrid: ”Regret că nu mai știu germană!”
profimedia-0810638549
O tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”
O tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”
Se face transferul lui Florinel Coman! Avem toate detaliile
Se face transferul lui Florinel Coman! Avem toate detaliile
Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin
Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin
Fiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile
Fiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile
Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret
Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret
Gigi Becali, „incurabil": ce se ascunde în spatele hăhăielilor sale
Gigi Becali, „incurabil": ce se ascunde în spatele hăhăielilor sale
ALERTĂ Rusia lansează 2 noi nave de luptă în Marea Neagră cu rachete ce bat la 2.000 km. Ce vânează?
ALERTĂ Rusia lansează 2 noi nave de luptă în Marea Neagră cu rachete ce bat la 2.000 km. Ce vânează?
Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc
Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc
Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu”
Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu”
Bayern - Real Madrid | LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. Spectacol asigurat: 20 de goluri în ultimele 5 meciuri directe din UCL
Soccer : UEFA Champions League : Real Madrid CF 2-2 FC Bayern Munchen

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret
Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”