featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
prunea2
Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Vezi ce e de pariat în Premier League din Taiwan!

01.05.2020, 11:44

De Alex Molico

superbet
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Toată etapa a 4-a din Taiwan se joacă duminică la ora 11:00, iar Superbet e din nou prezent pentru a-ți oferi la cele mai bune cote, cele mai populare pariuri pe campionatele exotice. Mai mult, ai la dispoziție și Cash Out pentru Final (1; X;2), Șansă dublă (11; 1X; 12), Pauză - Final (1/1; 1/X; 1/2; X/1; X/X; X/2; 2/1; 2/X; 2/2) și Pauză sau Final (PsF1; PsFX; PsF2). Deschide cont la Superbet.ro și cucerește noi campionate!  

Cifrele campionatului ne transmit ideea că prima divizie din această țară în care sportul national e... baseballul e o ligă în care se joacă la victorie: 75% dintre partied se încheie fie cu Victoria gazdelor (1), fie cu Victoria oaspeților (2).  Media de goluri e 3.5 iar 67% dintre partide sunt 3+! Totuși, într-un campionat în care se joacă deschis, procentul meciurilor GG e poate neașteptat de mic: doar 55%. Iată duelurile din etapa a patra și raportul de forțe:

Hang Yuen - Ming Chuan Univ.

Pare meci de 1 solist. Gazdele au 7 puncte după primele 3 etape, oaspeții au un singur punct obținut în derby-ul studențesc (contra Taiwan University). În plus, toate cele 3 meciuri directe din prima ligă s-au încheiat cu victoria lui Hang Yuen. Toate aceste dueluri au fost meciuri în care pariurile GG (ambele marchează) și 4+ (se înscriu cel puțin patru goluri) au adus bani pariorilor. Ultimul meci direct a fost un usturător 7-0 administrat de Hang Yuen lui Ming Chuan, chiar în deplasare! În singura confruntare acasă la Hang Yuen a fost profitabil pariul IGG&IIGG (ambele echipe marchează în fiecare repriză). Hang Yuen este echipa cu cea mai bună apărare, un singur gol primit! Să fie acesta un semn că vom asista la primul NGG (cel puțin una dintre echipe nu marchează) cu Hang Yuen gazdă? Instalează gratuit aplicația Superbet, aplicația de pariuri sportive numărul unu în România, care e folosită de peste 1.000.000 de pariori!

Taicheng Lions - Taiwan Power Com.

Liderul Taipower vine în formă maximă pe terenul ultimei clasate! Cel mai dezechilibrat duel al etapei opune o formație cu zero puncte, uneia cu maxim de puncte. Leii Roșii din Taicheng au o serie de 21 de meciuri consecutive fără victorie în campionat, ultimul lor succes fiind pe 14 aprilie 2019! Și un X în fața lui Taipower ar fi o victorie! Adversarul Leilor e formația care a încheiat ultimele 3 sezoane pe locul 2, dar care a debutat ca din tun în actuala ediție de campionat cu o victorie acasă la campioana Tatung, câștigătoarea Premier League din Taiwan în ultimii 3 ani. E clar că Taipower nu vrea să mai facă greșeli, iar un meci contra codașei clasamentului e o partidă în care Taipower vine pentru 2/2 (oaspeții conduc la pauză și câștigă meciul).

Tatung FC - NTUPES


Campioana Tatung are numai 4 puncte după primele 3 etape. Singura performanță notabilă e că este echipa cu cel mai bun atac (8 goluri, dintre care 4 marcate în poarta celei mai slabe echipe din acest start de sezon, Taichung Lions). Cu un singur punct după 3 etape, Taiwan University vine intimidată și de palmaresul direct: 6 înfrângeri în 6 dueluri directe! Mai mult, ea nici n-a reușit să marcheze în ultimele 3 meciuri acasă la Tatung și a pierdut de fiecare dată la scor: 0-3, 0-4, 0-3. Când a marcat… a pierdut și mai rău: 1-5.  Totuși, forma oscilantă a echipei care domină fotbalul taiwanez anunță o posibilă bombă în acest meci. Chiar și X2 poate trece drept SuperSurpriză într-o așa confruntare. Pariază pe meciurile din Premier League Taiwan la cele mai bune cote!

Tainan City - Taichung Fut.

Singurul duel echilibrat din această rundă. Un meci între ocupantele locurilor 3 (Tainan City sau Taiwan Steel, nume după care o mai găsiți pe unele site-uri) și 4 (Taichung Futuro).  Oaspeții vin după două remize, 1-1 în deplasare la Hang Yuen și 2-2 acasă cu Tatung, un X de mare moral pentru cei din Taichung, un nume nu în peisajul primei divizii. Echipa e abia la al doilea sezon în Premier League-ul din Taiwan. Anul trecut, ea a pierdut toate cele 3 meciuri oficiale jucate cun Taiwan Steel, Dar de fiecare dată a fost învinsă la doar un gol. Ne așteaptă și acum un meci de mare luptă, o partidă care s-ar putea să fie sub media de goluri a campionatului, 3.5. Pariază aici pe cel mai echilibrat meci al etapei a 4-a din Taiwan!

Până revin marile campionate pe DigiSport, te invităm să desoperi și aceste campionate exotice în oferta Superbet și pontul prietenesc e să pariezi mereu informat și responsabil!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: advertorial , superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FOTBAL:CORVINUL HUNEDOARA-OTELUL GALATI, FINALA CUPEI ROMANIEI BETANO (15.05.2024)
Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"
UEFA Fußball Conference League, Playoff Round Saison 2023-2023 Toumba Stadion Thessaloniki, 31.08.2023 PAOK Thessaloniki
A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"
albanoo
Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant
Mircea Lucescu a reacționat, după ce Corvinul a câștigat Cupa României: ”În primul rând, e mulțumită lui”
FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC CFR 1907 CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEFRTURI DE FINALA (02.04.2024)
Recomandările redacției
prunea2
Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”

Oficial Curățenia continuă! După Joel Matip, Liverpool a decis să renunțe la încă un jucător
LONDON, UK - July 2022: Liverpool football club emblem. Liverpool are a Premier League team
Varianta de rezervă: atacantul de 1.000.000€ ar putea reveni la FCSB
Diferență uriașă! Cât câștigă pe an românii din SUA
271768952_668575447473727_3766120258784019526_n

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media