Deventer, The Netherlands. 25th Apr, 2024. Deventer - Feyenoord coach Arne Slot during the Eredivisie match between Go Ahead Eagles v Feyenoord at De Adelaarshorst on 25 April 2024 in Deventer, The Netherlands. Credit: box to box pictures/Alamy Live News
E gata! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool a semnat
Manchester City v Newcastle United - Premier League
Pep Guardiola, ”în al 9-lea cer” după victoria cu Nottingham Forest: ”Este o victorie mare”
sucu-14
Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Un nou episod în duelul Klopp – Guardiola. Vezi SuperCotele pentru Liverpool – Manchester City

articol scris de Digi Sport
29.07.2022, 12:17

Prologul noului sezon din fotbalul englez este superduelul dintre Liverpool şi Manchester City, meci care va scrie încă o pagină de istorie în renumitul duel dintre Jurgen Klopp şi Pep Guardiola. Meciul care va decide cine este supercampioana Angliei se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, pe stadionul lui Leicester City.

220729_Liverpool_Man_City_1060x636
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Descoperă SuperCotele de la Liverpool – Manchester City şi alege-ţi favorita!

Liverpool, avantaj la meciuri directe în 21/22

Liverpool şi Manchester City s-au întâlnit în sezonul trecut de nu mai puţin de trei ori, iar partidele dintre cei doi granzi din Premier League sunt considerate unele din cele mai frumoase meciuri ale stagiunii 2021-2022, indiferent că ne referim la partidele din campionat sau la semifinala din Cupa Angliei.

Ambele întâlniri din campionat s-au terminat la egalitate, scorul de 2-2 fiind cel indicat pe tabela de marcaj atât la finalul meciului de pe Etihad, cât şi la finalul celui de pe Anfield. În ciuda celor două rezultate de egalitate, Manchester City era echipa care avea să ridice trofeul de campioană deasupra capului în luna mai, după o ultimă etapă incendiară, în Premier League.


Ultima întâlnire directă, de la finalul lunii aprilie, s-a disputat pe legendarul Wembley în semifinalele Cupei Angliei şi a respectat tradiţia precedentelor două meciuri. A fost o nouă partidă de GG şi 4+, doar că de această dată am avut parte şi de o câştigătoare. Liverpool s-a impus şi a mers în finală, pe care a şi câştigat-o. Dar meciul nu a fost lipsit de emoţii, chiar dacă finalista Ligii Campionilor a condus cu 3-0 la pauză. În primul minut de prelungire, Bernardo Silva marca al doilea gol al lui City, iar „cetăţenii” au alergat după egalare în ultimele secunde ale meciului, fără câştig de cauză însă.

2.05 este cota pentru GG şi peste 2.5 goluri în meci la Liverpool – Manchester City.

Guardiola îl poate egala pe Klopp

Pep Guardiola şi Jurgen Klopp sunt cunoştinţe mai vechi, derby-urile dintre City şi Liverpool fiind doar o continuare a rivalităţii lor, începute pe teritoriu german. În 2013 a fost consemnat primul duel direct între cei doi antrenori, iar ca şi acum, era vorba de o Supercupă. Borussia Dortmund o învingea pe Bayern Munchen, iar Klopp conducea cu 1-0 în confruntările directe.

Anii au trecut, Klopp şi Guardiola au schimbat nu doar echipele, ci şi campionatele şi rivalitatea lor a atins nu mai puţin de 24 de meciuri. 10 dintre ele au fost câştigate de Klopp, cinci s-au terminat la egalitate, iar nouă au fost câştige de Guardiola. Astfel, tehnicianul spaniol nu are în vedere doar câştigarea unui nou trofeu cu Manchester City, ci şi egalarea lui Klopp la numărul de victorii în duelurile directe.

Supercupa Angliei beneficiază de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Copii minune, pe bani mulţi

Liverpool şi Manchester City au realizat în această vară două dintre cele mai de răsunet transferuri din actuala perioadă de mercato.

Primii care au mutat au fost „cetăţenii”, care şi-au asigurat serviciile lui Erling Haaland pentru 60 de milioane de euro. Atacantul norvegian, născut în insulă, la Leeds, a părăsit-o pe Borussia Dortmund, fosta echipă a lui Klopp, după doi ani şi jumătate, perioadă în care a marcat 86 de goluri în 89 de meciuri, în toate competiţiile.

Răspunsul lui Liverpool nu s-a lăsat aşteptat mult timp. „Cormoranii” aveau nevoie de un nou jucător în departamentul ofensiv, din cauza faptului că Sadio Mane a dat curs ofertei lui Bayern Munchen, iar soluţia găsită de Klopp a venit din Portugalia, de unde l-a adus câteva luni mai devreme pe Luis Diaz. Darwin Nunez este numele atacantului pe care Liverpool a plătit 75 de milioane de euro. Uruguayanul a bifat doar trei sezoane în fotbalul european, fiind adus de Almeria de la Penarol în 2020. În tricoul lui Benfica, Nunez a marcat 48 de goluri în 85 de meciuri şi i-a impresionat pe fanii lui Liverpool, dar şi pe Jurgen Klopp, în sferturile Ligii Campionilor din sezonul trecut, când a marcat şi în tur şi în retur împotriva „cormoranilor”.

Cine va fi golgheterul sezonului în Premier League? Descoperă pariurile antepost pentru Premier League şi alege inspirat!

Etichete: liverpool , manchester city , pep guardiola , jurgen klopp , liverpool - manchester city , supercupa angliei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0868753464
Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
andreea-prisacariu2
”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
nadia-jemez20
”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului
ostapenko
Recomandările redacției
sucu-14
Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 CASA PARIURILOR (17.10.2021)
Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”
FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)
S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (29.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media