superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!
gigi-becali1
Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Ultima şansă pentru Milan! Super Oferta pentru meciurile de marţi din Liga Campionilor

07.11.2023, 10:03

Ne apropiem rapid de încheierea fazei grupelor din Liga Campionilor, iar unele echipe se străduiesc să-și asigure un loc în primăvara europeană, indiferent dacă vor concura în Liga Campionilor sau în Europa League. Fiecare gol marcat sau primit devine crucial în calculul calificări.

advert
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Vezi oferta pentru meciurile de marţi din Liga Campionilor şi alege-ţi favoritele!

Ultima şansă pentru „diavoli”

AC Milan se confruntă cu o perioadă dificilă! Ultimele rezultate ale „diavolilor” demonstrează clar acest lucru, deoarece echipa nu a mai obţinut nicio victorie începând cu 7 octombrie, înainte de pauza pentru meciurile echipelor naționale. În acest sezon din Liga Campionilor, AC Milan nu numai că nu a reușit să obțină nicio victorie, dar nici măcar să înscrie vreun gol.

Elevii lui Stefano Pioli trebuie să depăşească această perioadă de criză, să revanşeze înfrângerea de la Paris, scor 0-3, și să lupte până la finalul fazei grupelor pentru a obține un loc în etapele eliminatorii ale Ligii Campionilor.

Dacă Milan a suferit o nouă înfrângere în campionat, 0-1 în fața lui Udinese, PSG a acumulat deja a cincea victorie consecutivă în toate competițiile. Ultima echipă învinsă a fost Montpellier. Fosta campioană a Franței și fosta echipă a lui Olivier Giroud, un element-cheie în ofensiva Milanului, a fost învinsă la Paris cu același scor cu care a fost învinsă și Milan pe Parc des Princes.


Vezi oferta de Super Pariuri pentru Milan - PSG şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Lupta pentru locul 2

În prezent, șansele lui Milan sunt destul de reduse, în timp ce Dortmund și Newcastle sunt echipele care se luptă pentru a obține locul secund în grupă. Dortmund a obținut prima victorie în acest sezon al Ligii Campionilor chiar împotriva lui Newcastle în meciul tur.

Rezultatul din Anglia a adus cele două echipe la egalitate de puncte, iar meciul de marți seară este crucial. În caz de egalitate de puncte, departajarea se face pe baza rezultatelor din meciurile directe, unde momentan Dortmund are avantaj.

Dortmund vine după un eșec semnificativ în derby-ul cu Bayern Munchen, bavarezii câștigând cu 4-0 chiar pe terenul Borussiei. Acest rezultat este în contrast puternic cu performanța lui Newcastle, care a provocat prima înfrângere a lui Arsenal din actualul sezon de Premier League.

Vezi oferta de Super Pariuri pentru Dortmund - Newcastle şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Guardiola caută perfecţiunea!

Manchester City a înregistrat trei victorii în trei meciuri, primind doar trei goluri și marcând nouă (câte trei în fiecare meci) în acest sezon al Ligii Campionilor.

Chiar dacă „cetățenii” se află la un pas de calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, este clar că Guardiola va fi satisfăcut doar dacă echipa sa termină faza grupelor cu un bilanţ perfect.

Young Boys se va deplasa la Manchester, fiind o echipă implicată în lupta pentru Europa League, deşi nu a obținut nicio victorie în această ediție a Ligii Campionilor. Elveţienii au obținut un singur punct într-un meci încheiat la egalitate cu Steaua Roșie Belgrad.

Cu toate acestea, elvețienii au creat unele dificultăți în meciul tur. După o primă repriză încheiată la egalitate, Young Boys a reușit să egaleze la doar patru minute după primul gol al lui City, marcat de Akanji. Campioana Angliei a revenit în avantaj în minutul 67, după conversia unui penalty reușit de Haaland, iar tot norvegianul a marcat golul pentru 3-1 în finalul partidei.

Vezi oferta de Super Pariuri pentru Man. City - Young Boys şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită
ianis
OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League
firo: Fuvuball: Soccer: April 23, 2022 1st Bundesliga, season 2021/2022 31st matchday FC Bayern Mvnchen - Borussia Dortmund 3:1, Leroy Sane, Malik Tillman, FC Bayern Mvnchen, FCB, Bayern, FC Bayern, half figure,
Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!
Chelsea v Norwich City - Premier League
Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului
Recomandările redacției
gigi-becali1
Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci
copil-dawa
Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman
florinel-coman1
Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin
Tottenham Hotspur Men's Team Press Conference, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 12 Apr 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media