240603_Romania_Bulgaria_Digisport_Blog_SoMe_1060x636
(P) România – Bulgaria: amical cu miză pentru „tricolori”
vizual 2 digi
(P) Andone, Răducioiu și Craioveanu au oferit același scor corect pentru finala UCL! Stelea, alegere surprinzătoare
La Liga - Real Madrid v Alaves - Santiago Bernabéu Stadium
Urmează transferul? Ianis Hagi a făcut un anunț în direct legat de viitoarea sa echipă
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

(P) Tenisul se întoarce în Florida după un 2020 ratat. Cei mai tari jucători sunt în SUA și atacă cele 1000 de puncte. Tricolorul e prezent la datorie

24.03.2021, 13:30

Articol de Gigi Stancu, Superbet

210323_Miami_Open_Tennis_Digisport
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

Miami Open a fost amânat și apoi anulat în 2020, datele lui de disputare nimerind în mijlocul isteriei Covid-19. Isteria nu s-a vaporizat, dar mulți au obosit să se mai teamă și, măcar printre picături deocamdată și cu restricții severe respectate, trebuie să ne mai vedem și de treburi. Iar turneul de 1000 de puncte din Florida e treabă serioasă pentru tenismeni și pentru iubitorii sportului. Astfel, până pe 4 aprilie se vor auzi lovituri de rachetă pe arenele Hard Rock, iar românii speră să ajungă cât mai sus în competiție. Pariază aici pe turneul de tenis de la Miami!

Halep a trecut prin virus și SUA nu mai e tărâm interzis

Simona Halep a refuzat în 2020 să treacă Atlanticul și a spus pas tuturor turneelor la care a fost invitată în America, indiferent de câte puncte a pierdut. Până la urmă a dat de Covid la Constanța, dar a trecut prin el și nu mai are nicio problemă cu călătoriile în SUA. A spus-o chiar ea și speră ca pe fondul acestei relaxări să facă un rezultat mare la Miami, turneu pe care nu l-a câștigat niciodată. Cel mai sus a ajuns până în semifinale, în 2015 și în 2019, ultima dată eliminată de Karolina Pliskova.

Poate debuta împotriva Mihaelei Buzărnescu


Simona are pauză în primul tur datorită clasării bune, dar în turul 2 o așteaptă deja un meci complicat. O va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Mihaela Buzărnescu și Caroline Garcia, ambele fiind jucătoare împotriva cărora a mai jucat și cu care a avut mereu probleme. Nu ne-am supăra însă cu un duel românesc la Miami, chiar dacă prea devreme în competiție, tricolorul putând să meargă mai departe și cu Simona, dar și cu Mihaela. Culoarul celor două românce e însă greu până în finală, presărat cu americance problemă, dar și cu pietre de moară ca Petra Kvitova, Elina Svitolina, dar mai ales favorita 1, Ashleigh Barty, de care se pot lovi în semifinale.

Begu și Cîrstea aleargă pe celălalt culoar

Mai avem două românce pe tabloul principal, Irina Begu și Sorana Cîrstea, dar pe partea cealaltă a lui. Sorana a bifat deja prima victorie la Miami, 2-0 lejer cu puștoaica americancă în vârstă de 15 ani, Katrina Scott, pe care numele de uragan și forma din calificări n-au prea ajutat-o. Greul acum începe pentru Cîrstea, care în turul 2 o va întâlni Anette Kontaveit. Elise Mertens ar urma la rând, dar s-o vedem mai întâi pe Sorana trecând de estonianca favorită 22.

Irina Begu e mereu o enigmă pentru noi, aceasta alternând meciurile mari cu cele dezastruoase cu o lejeritate ieșită din comun. Anna Kalinskaya, o rusoaică venită din calificări, ar trebui să fie abordabilă pentru româncă, dar nu știm niciodată ce ne așteaptă. Pentru Begu ar urma Petra Martic și Garbine Muguruza, dar mai este drum lung până acolo. De toate performanțele româncelor mai depinde și forma marilor favorite, Naomi Osaka și Ashleigh Barty, jucătoare care nu lasă loc de interpretări, dacă și-au pus în cap câștigarea trofeului. Citește aici toate știrile din tenis și pariază informat!

John Isner apără galeria bătrânilor

Foarte interesantă va fi lupta pe tabloul de simplu masculin, acolo unde se anunță un câștigător în premieră. Singurul care poate strica această predicție este americanul John Isner, câștigătorul surpriză din 2018 și singurul în activitate și prezent la Miami care a pus mâna pe acest trofeu. Altfel, cu Novak Djokovic (6 titluri la Miami) și Roger Federer (4 titluri la Miami) retrași înainte de turneu, pare un an al noii generații. Daniil Medvedev e favorit 1, urmat de grecul Tsitsipas, de Alexander Zverev (Germania) și de Andrey Rublev (Rusia).

Un singur câștigător de mare șlem la start: Cilic

Mastersul de la Miami va mai bifa o premieră în acest an. Datorită retragerilor de mai sus, la care s-au adăugat cele de ultimă oră ale lui Andy Murray, Dominic Thiem și Stan Wawrinka, acest turneu va fi primul cu doar un singur câștigător de mare șlem la start, Marin Cilic. N-am uitat de spaniolul Rafael Nadal, dar acesta a anunțat din timp că nu va juca în competiția unde a bifat 3 finale, toate pierdute. Despre români la simplu masculin nu avem vești bune. Marius Copil a pierdut în calificări, așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, iar pe altcineva nu avem încă. Horia Tecău va fi însă prezent la dublu, unde va face pereche cu Marcelo Arevalo Gonzalez din El Salvador.

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Răsturnare de situație în cazul elevului agresat sexual în toaleta unei școli din București. Ce au descoperit procurorii
Răsturnare de situație în cazul elevului agresat sexual în toaleta unei școli din București. Ce au descoperit procurorii

Decizie de ultimă oră a procurorilor: au clasat dosarul acuzațiilor de viol la Şcoala Nicolae...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-06-04 at 16.07.45
”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Starul internațional căsătorit cu o româncă, de nerecunoscut! ”S-a îngrășat și el”
frey1
L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe
profimedia-0750706673
Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan
Romania v Northern Ireland - International Friendly
Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă
ROLAND GARROS 2024 3/06/2024
Recomandările redacției
La Liga - Real Madrid v Alaves - Santiago Bernabéu Stadium
Urmează transferul? Ianis Hagi a făcut un anunț în direct legat de viitoarea sa echipă

Video Exclusiv ”S-au înțeles” cu Edi Iordănescu! Ce mai lipsește până la semnarea contractului
Edward Iordanescu se bucura dupa meciul de fotbal dintre Israel si Romania, din cadrul preliminariilor Campionatului Eur
Ianis Hagi, întrebat direct de huiduielile suporterilor români! Cum le-a comentat
ianis
PSG a reacționat, după atacul fără precedent al lui Kylian Mbappe
mbappe 8

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media