vizual digi
(P) Pentru istorie, pentru Europa! SuperOfertă pentru Corvinul - Oțelul, marea finală a Cupei
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Secretul revenirii lui Vlad Chiricheș. ”Am nişte puteri supranaturale”. Ce spune de EURO 2024
Screenshot 2024-05-15 204306
Live Video&Score Corvinul - Oțelul 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci echilibrat în finala Cupei României. Duel pentru trofeu și Europa League
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Cupa Romaniei: Corvinul Hunedoara-Otelul Galati
Finala

(P) Talentul românesc e produs de export! Vezi care sunt cei mai apreciați fotbaliști români din Serie A!

23.10.2020, 10:05

Autor: Silviu Elisei

preview-lightbox-201021_RomaniDinSerieA_Digisport
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

În zilele noastre, talentul poate fi observat cu ochiul liber, iar România n-a dus niciodată lipsă de jucători valoroși. Din nefericire, prima ligă a României a reușit doar să-i lanseze, iar de apogeul carierei acestora s-au bucurat marile echipe din Serie A, La Liga sau Premier League.

Astfel de jucători merită întodeauna atenția noastră, motiv pentru care îi cinstim și le apreciem fiecare prestație de pe teren.

Vezi cine sunt aceștia și ce parcurs au urmat pentru a-și vedea visul împlinit! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază pe meciurile acestora din campionat sau competițiile internaționale!

Mihăilă începe o nouă etapă!

La doar 20 de ani, Valentin Mihăilă își trăiește visul cu ochii deschiși, acela de a juca în unul dintre cele mai mari campionate ale Europei. Universitatea Craiova a fost o rampă excelentă de lansare, iar prima ligă o oportunitate ideală pentru a-și face talentul remarcat.


Se pare că și-a atins scopul, scouterii de la Parma au pus ochii pe tânărul mijlocaș, iar transferul s-a realizat cât ai clipi. Mihăilă e la început de carieră, însă Parma poate fi o portiță pentru un club și mai mare. Munca, perseverența și talentul acestuia îl vor duce departe, iar noi, suporterii, vom fi mereu alături de el și-l vom susține moral sau cu un SuperBilet pe echipa la care joacă.

Ne mândrim cu acesta și sperăm să-l vedem în echipamentul celor mai bune echipe ale lumii în următorii 10 ani. Serie A și Serie B vin cu SuperMeciuri azi! Aruncă o privire aici și pariază pe favoritele tale din această etapă!

Vlad Chiricheș, veteran al ligilor superioare!

Când vorbim de Vlad Chiricheș, putem spune că vorbim despre un veteran al ligilor superioare din Europa. Cei 22 de ani de carieră își spun cuvântul, iar experiența pe care acesta a acumulat-o în lotul lui Tottenham, Napoli sau Sassuolo poate fi văzută cu ochiul liber și în jocul naționalei.

Ce palmares! Premier League și Serie A, ai crede că vorbim de o legendă a fotbalului englez, însă conaționalul nostru este protagonistul, jucător pe care atât selecționerul, cât și antrenorul Roberto de Zerbi îl prețuiesc.

La 30 de ani, unii se gândesc la retragere, însă Vlad Chiricheș e mereu pregătit să avanseze, motiv pentru care ofertele vor continua să existe pentru fundașul tricolorilor. Așteptăm cu nerăbdare meciurile sale în tricoul lui Sassuolo și îi urmărim cu interes evoluția acestuia. 

Lazio se bucură de un SuperFundaș!

Dacă Ștefan Radu se năștea în Italia, cu siguranță, ar fi fost un Francesco Totti pentru Lazio Roma. Ei bine, Ștefan Radu e român și ne mândrim cu asta!

Deși și-a început cariera la Dinamo București, Lazio Roma este casa lui Ștefan Radu și totodată echipa pentru care joacă de mai bine de 12 ani. La cei 33 de ani ai săi, probabil va mai număra câteva sezoane în tricoul Vulturilor de la Roma și, cu siguranță, retragerea și-o va face tot în primul 11 al acestora.

E de apreciat loialitatea acestuia față de club, fapt care îl va încadra în Hall of Fame-ul echipei după ce va înceta să profeseze. Până atunci, ne dorim să-l vedem pe acesta în Europa sau Liga Campionilor și să-i ținem pumnii la fiecare reușită.

Ciprian Tătărușanu e noua achiziție a Diavolilor de la Milan!

Inevitabilul s-a produs! Ciprian Tătărușanu e demn de lotul celor mai bune echipe, iar AC Milan e norocoasa formație care a reușit să semneze cu acesta.

La doar 22 de ani, Ciprian Tătărușanu impresiona o țară întreagă prin paradele sale din prima ligă a României, iar acum… una din cele mai bune echipe din Serie A l-a inclus în lot. Experiența de la Fiorentina, Nantes și Lyon își spune cuvântul și chiar dacă vârsta nu-l avantajează, Ciprian Tătărușanu poate demonstra oricând că-și merită statutul. Sperăm ca Stefano Pioli să ia decizia cea bună și să-l includă pe acesta în primul 11.

Suntem nerăbdători să-l vedem în poarta uneia dintre cele mai bune formații ale Italiei și așteptăm noi surprize din partea goalkeeper-ului român. Descarcă aici aplicația Superbet și pariază pe SuperEtapele din Serie A direct de pe smartphone-ul tău!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: ciprian tatarusanu , vlad chiriches , advertorial , valentin mihaila , superbet , advertorial superbet , superbet serie a


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tottenham Hotspur v Manchester City, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 14 May 2024
Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!
Radu Dragusin la meciul amical de fotbal dintre Romania si Irlanda de Nord, desfasurat pe Arena Nationala, vineri 22 mar
Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni
tanase-sotie
Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City
Screenshot 2024-05-15 092336
Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul
Tottenham Hotspur v Manchester City, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 14 May 2024
Recomandările redacției
Screenshot 2024-05-15 204306
Live Video&Score Corvinul - Oțelul 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci echilibrat în finala Cupei României. Duel pentru trofeu și Europa League

Foto Atmosferă de senzație în finala Cupei României! Duel în teren, dar și în tribune
Screenshot 2024-05-15 203627
Reacție-fulger! Ce a scris L'Equipe după ce Simona Halep a decis să abandoneze la Paris
simona
CFR, Rapid și U Cluj ”se bat” pe fotbalistul-revelație din SuperLiga
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (12.05.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media