superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!
FOTBAL:PETRECERE FCSB CASTIGAREA SUPERLIGII (11.05.2024)
Foto Au apărut imaginile: cei de la FCSB au făcut show în club, după câștigarea titlului!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Serie A: Lazio-Empoli
Etapa 36

(P) SuperOfertă pentru ultimul Liverpool - Chelsea pe Anfield în "era" lui Jurgen Klopp

31.01.2024, 13:32

Etapa a 22-a din Premier League vine cu un nou moment cât se poate de special. Miercuri, de la ora 22:15, Anfield Road se va umple din nou până la refuz la mijloc de săptămână pentru o nouă reprezentație a lui Jurgen Klopp și a elevilor săi. Liverpool întâlnește Chelsea în ceea ce va fi ultima vizită a "albaștrilor" pe terenul lui Liverpool cu managerul neamț în rol de conducător al gazdelor. Va fi o partidă specială, în care "cormoranii" trebuie să confirme statutul de favoriți și să nu piardă puncte importante în lupta în trei cu Manchester City și Arsenal.

4
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Derby-ul Liverpool - Chelsea se joacă pe Superbet alături de Streaming, SuperCote, SuperPariuri, SuperAvantaj și Bet Builder!

Anunțul plecării lui "Kloppo" în vara acestui an, după nouă sezoane, a redimensionat complet actuala stagiune a lui Liverpool. Valul de emoție s-a creat, întreg clubul s-a urcat pe el, iar un ultim dans în adevăratul sens al cuvântului trebuie însoțit de cel puțin un trofeu. Iar jocul merge din plin, cu Liverpool lider în Premier League, calificată în finala Cupei Ligii Angliei și aflată încă în cursa pentru Cupa Angliei și Europa League, semn că Jurgen mai pregătește ceva magic.

Fără Salah, Liverpool are alte argumente puternice

Pusă pe picioare încă din startul sezonului grație unor transferuri foarte inspirate la mijlocul terenului, Liverpool se comportă ca un adevărat TGV în Premier League 2023/2024, mai ales când vine vorba despre meciurile pe teren propriu. Fără presiunea participării în Liga Campionilor, trupa lui Klopp a pierdut un singur meci în această ediție a campionatului englez (1-2 pe terenul lui Tottenham), iar pe Anfield, cu The Kop în spate, pare o misiune aproape imposibilă să pleci cu unul sau trei puncte. Ultima formație care a stricat petrecerea din casa "cormoranilor" este Leeds United (2-1), dar de atunci au trecut 15 luni și 22 de jocuri oficiale. În acest sezon, Liverpool are opt victorii și două rezultate de egalitate în fața propriilor fani, bucurându-se de cea mai bună apărare (opt goluri).

Semnul de întrebare? Cine-l va înlocui pe Salah, accidentat la Cupa Africii pe Națiuni, și va găsi drumul spre gol? Iar opțiunile nu sunt deloc puține, cu Diogo Jota (cotă 2.10 oferită de Superbet pentru un gol marcat), Darwin Nunez (cotă 2.30), Cody Gakpo (cotă 2.60) și Luis Diaz (cotă 3.10).


SuperEtapă în Premier League: vezi întreaga Ofertă Superbet și alege inspirat!

Chelsea dă semne de revenire. Trece Poch peste "complexul Klopp"?

Dacă la Liverpool se visează frumos la încă un sezon istoric, Chelsea nu și-a folosit deloc bine finanțele aproape nelimitate și se află într-un moment al reconstrucției sub comanda lui Mauricio Pochettino. Startul a fost greu, lotul și echipa au fost greu de asamblat, iar Chelsea se va mulțumi cu un loc de Europa în acest sezon. Albaștrii din Londra au, totuși, patru victorii în ultimele cinci meciuri de Premier League, suficient pentru locul al zecelea și o distanță de nouă puncte față de poziția a cincea, ocupată de West Ham.

Considerată, încă, o enigmă de către mulți specialiști, Chelsea își pune prezentul și viitorul în mâinile lui Mauricio Pochettino. Și se poate spune că sud-americanul vine pe Anfield aducând cu el un adevărat complex de inferioritate în fața rivalului de miercuri: Pochettino are un singur succes în cele 11 meciuri directe în care l-a înfruntat pe german!

Dincolo de importanța emoțională a momentului, Liverpool - Chelsea va funcționa și ca o încălzire pentru un meci decisiv. Pe 25 februarie, de data aceasta pe Wembley, cele două vor fi adversare în finala Cupei Ligii Angliei.

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”
gigii
Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€
coman
Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua
Tottenham Hotspur v Burnley, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 May 2024
Recomandările redacției
FOTBAL:PETRECERE FCSB CASTIGAREA SUPERLIGII (11.05.2024)
Foto Au apărut imaginile: cei de la FCSB au făcut show în club, după câștigarea titlului!

Sepsi a rezolvat deja trei transferuri! Sunt decise și două plecări: la Slavia Praga și la CFR Cluj!
Screenshot 2024-05-12 143906
Xavi a numit cel mai bun mijlocaș din lume! Nu e de la Barcelona
FC Barcelona, Barca Getafe CF. La Liga EA Sports match. Date 26 FC Barcelona head coach Xavi Hernandez during the La Lig
Ce a spus Florin Manea, după ce a aflat că Radu Drăgușin își poate spulbera propriul record: 46 de milioane de euro!
Tottenham Hotspur v Burnley, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 May 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media