vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
News - September 17, 2017
Total neașteptat! Decizia luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo - UTA Arad
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal European

(P) SuperDerby-ul zilei: U Cluj-ASU Poli Timișoara! Ești gata să pariezi pe favorita ta?

07.09.2020, 15:19

Se spune că secretul fericirii este să-ți impui mereu o stare de bine. Suntem de acord, însă, în lumea pariorilor, secretul fericirii ține de cele mai bune derby-uri și de profitul uriaș încasat de pe urma unor SuperBilete. Ei bine, astăzi te poți declara un om fericit, fiindcă a doua divizie vine cu o surpriză pentru pariorii de pretutindeni. SuperDerby-ul dintre “Studenții” de la U Cluj și formația bănățeana, ASU Poli Timișoara, se joacă la cote înalte, la propriu! Cotele pentru SuperMeciul zilei sunt uriașe, iar tu poți profita acum cu un bilet pe favorita ta din acest meci. Ce zici? Ești gata să începi săptămâna cu dreptul? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

preview-lightbox-200907_UClujVSTimisoara_Digisport
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Conturile neîncheiate au creat marea rivalitate!

Situația dintre cele două echipe a rămas în coada de pește, sau mai bine zis, în cap de pește, ținând cont de forma țării noastre și de amplasarea ambelor orașe. Totul a început în luna martie a anului trecut, perioadă în care Studenții și-au făcut jocul ca la carte și s-au impus pe teren propriu cu rezultatul de 1-0. Timișorenii au părăsit atunci terenul cu privirile în pământ, sperând, ca în următorul sezon să își ia revanșa cu vârf și îndesat. Din nefericire pentru aceștia, victoria n-a fost de partea lor, reușind să obțină doar un egal în deplasare (0-0). Returul nu s-a mai jucat fiindcă a izbucnit pandemia de Covid-19. Situația celor de la Poli ne aduce aminte de un citat al “Regelui”: “Nu e imposibil, dar e irealizabil “, însă, de această dată, sunt toate șansele ca astrele să se alinieze și pentru formația bănățeană și să obțină mult așteptata victorie. Tu ce zici, vor reuși „Băieții în Ghete” să dea lovitura de această dată? Vezi aici oferta de pariuri pe care ți-am pregătit-o și profit acum de cotele uriașe!

2014-2015 ultimul sezon în prima ligă!

Când vorbim de prima ligă a României, vorbim și de vremurile bune ale Stundeților de la Universitatea Cluj. Sunt 101 ani de când această frumoasă formație încântă fotbalul românesc cu splendoarea jocului clujean, însă de mai bine de 5 seazone, U Cluj n-a mai prins un loc printre marile echipe ale României, în clasamentul primei ligi. Acesta poate fi, din nou, un an de glorie, însă drumul e lung și anevoios până în play off, iar în această seară, formația „Șepcilor Roșii” trebuie să treacă de noua formație a timișorenilor, echipa suporterilor. În același sezon( 2014-2015), ASU Poli Timișoara reușea să avanseze din liga a patra, intrând în rândul competitoarelor pentru un loc în liga secundă. Câtiva ani mai târziu, timișorenii și-au atins scopul, însă nu vor să se mulțumească cu atât, tinzând către un loc în cel mai dorit campionat al României. Crezi că vor reuși clujenii să recapete gloria de altădată sau timișorenii își vor depăși condiția anul acesta?

Un început promițător pentru ambele formații!

Prima etapă a mers destul de bine pentru ambele echipe. U Cluj a reușit să câștige cu 1-0 în fața moldovenilor de la Aerostar Bacău, iar Poli a remizat cu CS Mioveni pe teren propriu. În cazul bănățenilor, lucrurile puteau să meargă și mai bine, însă prima etapă poate fi considerată o încălzire pentru maratonul întregului sezon. Cu toate acestea, anul trecut, Poli a terminat pe locul 11, cu 3 poziții deasupra rivalilor din această seară. Să fi fost neiertătoarea pandemie care le-a întrerupt ritmul echipelor sau, pur și simplu, o coincidență, e greu de zis. Trecutul trebuie lăsat în spate, pentru că un nou sezon a început, iar viitorul poate fi mai bun pentru cele două cluburi. U Cluj a pornit la drum în acest sezon alături de Superbet. Un parteneriat în care liderul industriei de Betting & Gaming din România vrea să onoreze tot ce înseamnă „U” pentru fotbalul românesc și să-i fie alături. Dar fie ca în teren să învingă cine va fi mai în formă și mai motivat! Urmărește meciul din această seară și susține-ți favorita cu un pariu! Descarcă aici aplicația Superbet și intră pe SuperSocial pentru a fi la curent cu toate veștile din sport!

Poate face palmaresul diferența?

În SuperDerby-ul de azi, clujenii sunt cei care vin cu experiența la pachet, iar odată cu această experiență, vine și un palmares bogat de cupe și trofee. Cel mai prestigios dintre acestea este Cupa României, trofeu pe care Studenții au pus mâna o singură dată în sezonul 1964-1965 al cupei. Performanță istorică pentru formația ardenelinor, reușită pe care n-o vor repeta prea curând. Fondată doar de 8 ani, echipa timișorenilor a adăugat și ea câteva reușite la capitolul cupelor. În 2015 au câștigat turneul echipelor fără finanțator, iar cu un an în urmă au reușit să obțină trofeul Dinu Instal Winter Cup, o cupă simbolică, perfectă pentru a motiva jucătorii echipei. Rămâne de văzut ce importanță va avea palmaresul în această seară și dacă experiența va face diferența.


#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Etichete: superbet , u cluj asu poli timisoara , cote pariuri liga 2 , cote pariuri u cluj asu poli timisoara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”
gigii
FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€
coman
Recomandările redacției
News - September 17, 2017
Total neașteptat! Decizia luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo - UTA Arad

Exclusiv Unde se află bunurile de peste 500.000€ declarate dispărute de Laurențiu Reghecampf: ”E de râsul tuturor”
colaj reghecampf anamaria prodan
Englezilor nu le-a venit să creadă! Ce transfer pregătește Bayern după eșecul din Champions League
Serious Situation At FC Bayern Muenchen After Devastating Bundesliga Defeat
Dan Petrescu l-a descris într-un singur cuvânt pe Dan Șucu
FotoJet

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media