superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Galeria FCSB-ului are planul făcut pentru derby-ul cu Rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Premier League: Manchester United-Arsenal
Etapa 37

(P) Ready? GO! Start la Wimbledon, cu SuperAvantaj pe Superbet!

28.06.2021, 13:40

All England Tennis Club redevine gazda Wimbledon după o pauză de un an, cauzată de pandemie, iar ediția din 2021 are câteva repere istorice: Novak Djokovic vrea să facă în premieră dubla Roland Garros - Wimbledon, iar Serena Williams e cotată cu șanse mari la obținerea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam al carierei! Fără Simona Halep și Rafael Nadal, dar cu Roger Federer la start, iarba din capitala Marii Britanii e gata de o nouă ediție legendară. Fă-ți acum cont pe Superbet și bucură-te alături de noi de spectacolul tenisului pe iarbă!

02
Advertorial Superbet
  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Djokovic se ia din nou la trântă cu istoria

De cinci ori câștigător la Wimbledon (2011, 2014, 2015, 2018 și 2019) și deținător al ultimelor două titluri, Novak Djokovic e indicat de specialiști drept marele favorit al ediției din 2021, mai ales în contextul în care Rafael Nadal a spus "pas". Proaspăt câștigător la Roland Garros, sârbul e într-o luptă nebună cu istoria, iar Wimbledon e locul în care poate atinge două borne impresionante: al 20-lea Grand Slam al carierei (cifră atinsă doar de Federer și Nadal), dar și prima dublă French Open - Wimbledon din carieră! Cu Federer ajuns la 40 de ani și departe de forma care speria circuitul mondial, rivalii lui Djokovic vin din valul tânăr și se numesc Stefanos Tsitsipas, finalist la Paris, și Daniil Medvedev. În orice caz, Wimbledon 2021 nu mai e sprintul comun de odinioară, ci, mai degrabă, un maraton solitar al lui Nole!

Coroana Simonei Halep e scoasă la "licitație"

Alta e situația pe tabloul feminin, acolo de unde lipsește Simona Halep, accidentată la gamba stângă la turneul de la Roma. Campioana din 2019 și-a anunțat retragerea, iar vestea proastă dată de constănțeancă a transformat lupta pentru trofeu într-o afacere între Ashleigh Barty și jucătoarele "de forță" din circuit. În ordinea cotelor, liderul mondial e urmat de Serena Williams, Petra Kvitova, Bianca Andreescu și Garbine Muguruza, adică patru jucătoare care se bazează pe serviciu și pe loviturile foarte puternice de pe linia de fund. O mențiune specială pentru Serena, care are, la Wimbledon 2021, șansa de a obține titlul de Grand Slam #24 și a-și îndeplini ultimul mare obiectiv al carierei legendare în lumea tenisului profesionist.
Pentru România, dispariția Simonei face imposibil momentul din 2019, când Halep a ridicat marele trofeu deasupra capului, dar alte reprezentante au obligația de a ține tricolorul sus. Irina Begu (vs. Katie Volynets), Monica Niculescu (vs. Aryna Sabalenka - favorita 2) și Mihaela Buzărnescu (vs. Venus Williams) debutează încă de luni, în timp ce Ana Bogdan (vs. Anastasia Pavlyuchenkova - finalista de la Roland Garros), Patricia Țig (vs. Daria Kasatkina) și Sorana Cîrstea (vs. Samantha Murray) intră în concurs în cursul zilei de marți.

Pe Superbet ai SuperAvantaj la Wimbledon!

Așa cum te-am obișnuit încă de la Roland Garros, turneu la care multe pariuri pierzătoare au fost transformate în câștigătoare, opțiunea SuperAvantaj e activă pe Superbet și în timpul Wimbledon. Cum funcționează? Dacă jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat reușește să câștige unul dintre seturi (oricare) cu scorul de 6-0, atunci tu nu mai ai nevoie să mai aștepți finalul meciului, pentru că pariul îți va fi validat câștigător instant. Zeci de mii de SuperPariori au profitat de SuperAvantaj în timpul Roland Garros și o vor face și la Wimbledon. Vezi aici regulamentul promoției și fă-ți SuperBiletele pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului!

Pariurile pe Wimbledon îți pot aduce o SuperMașină!


22 de zile cu meciuri înseamnă 22 de zile cu SuperPremii! 22 SuperMașini, 88 smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse la bătaie în cadrul celor 22 extrageri din SuperClubul de European. 14 SuperMașini au plecat deja spre SuperPariori, dar restul își caută șoferii! Fiecare leu jucat la pariuri sportive (live sau înainte de meci), loto și virtuale îți aduce o șansă în plus la următoarea extragere. Poți strânge punctele pariind din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau dacă pariezi în agenții și introduci biletele în SuperClub!

Etichete: pariuri sportive , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”
gigii
FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€
coman
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Galeria FCSB-ului are planul făcut pentru derby-ul cu Rapid

S-a aflat abia acum! Ce s-a întâmplat după meci cu arbitrii de la Real Madrid - Bayern
Real Madrid v FC Bayern München: Semi-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Foto Cine a atras atenția la festivitatea de premiere a celor de la FCSB. ”Campionul inimii mele”
alexandra barbu
Chipciu și Nistor, OUT? Sabău ar fi anunțat conducerea lui U Cluj
FOTBAL: FC UNIVERSITATEA CLUJ - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (04.05.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media