superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!
FOTBAL:PETRECERE FCSB CASTIGAREA SUPERLIGII (11.05.2024)
Foto Au apărut imaginile: cei de la FCSB au făcut show în club, după câștigarea titlului!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

(P) Newcastle – Manchester City: încă un mare test pentru “coțofene”! Vezi ce spun ambasadorii Superbet despre noua eră de pe St. James’ Park

18.12.2021, 09:00

Anunțat drept următorul mare proiect al fotbalului european, "mariajul" dintre Newcastle și șeicii veniți din Arabia Saudită pentru a găsi gloria în Premier League are un început complicat, departe de așteptările create fanilor și specialiștilor.

ambasadorii superbet
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Pe final de 2021, "coțofenele" au de dat un examen al realității contra lui Manchester City, duminică, în etapa a 18-a a campionatului englez. La ce ar trebui să ne așteptăm de la noua forță financiară a Europei? Aflăm opiniile experților Superbet: unele mai optimiste, altele ceva mai reci!

Newcastle, victimă sigură contra lui Manchester City? Vezi Oferta Superbet și pariază inspirat!

O mare întrebare în lumea fotbalului e legată de Newcastle United. Crezi în proiectul șeicilor sau, dimpotrivă, ești de părere că va mai dura ceva timp până "coțofenele" vor deveni o forță?

ILIE DUMITRESCU: Bună întrebarea. Pentru că e nevoie de timp. Investițiile masive nu garantează și succesul imediat. Și mai e un aspect: cine îți vinde ție, Newcastle, jucători de supervaloare?
Echipele mari își vând între ele, iar supertalentele ar alege în primul rând să meargă la Liverpool, United, City, Chelsea, dacă vin în Anglia. Apoi sunt Arsenal, Spurs… nu poți să le iei fața. Poate doar cu o sumă astronomică la salariul anual.

Dar și așa, e greu de crezut că va mai fi indulgență cu fair-play-ul financiar. Foarte greu să devii o forță, chiar dacă ai bani fără număr.
Acel Newcastle al lui Keegan a fost o forță temută și respectată de toți granzii din Premier League. De-asta a și putut să-l convingă pe Shearer să meargă la “coțofene”.


FLORIN RĂDUCIOIU: S-a vorbit foarte mult în ultima perioadă de această nouă mutare. Au un bun manager, Eddie Howe, și cred că ar putea cu investiții inspirate să obțină rezultate și Newcastle ar putea deveni un proiect câștigător. Forța materială uriașă îți poate da și atitudine de învingător. Depinde și ce obiective vor fixa în mod realist: Premier League, Champions League, ambele trofee în același an. Să vedem.

GICĂ CRAIOVEANU: Nu poți să faci o echipă peste noapte. Chiar dacă au foarte mulți bani. Va trebui să treacă ceva timp. Îți dau Manchester City sau PSG ca exemplu. Nu poți peste noapte. PSG are bani, domină campionatul intern, dar nu are succes în Europa.

BOGDAN STELEA: O să dureze cel puțin 3-4 ani, dacă nu și mai mult. Nici așa nu ai garanția că vor deveni o forță fiindcă depinde și pe cine conving să vină. Au fost refuzați de antrenori cu carte de vizită.

DANIEL PANCU: E greu să atragi la Newcastle prea mulți jucători mari și să te bați cu granzii. Nu te ajută nici orașul, nici contextul. Chiar și titlul în Anglia va fi greu de câștigat, nu mai vorbesc despre Liga Campionilor. Vedeți că City și PSG se chinuie. E clar că infuzia de capital va ridica nivelul echipei, dar nu vă așteptați la ceva notabil de la Newcastle.

Noua eră: gol în minutul 2, apoi șapte meciuri la rând fără succes!

St. James' Park a primit cu mare entuziasm plecarea lui Mike Ashley și vânzarea clubului către consorțiul deținut de prințul moștenitor al Arabiei Saudite, iar partida cu Tottenham, prima în noua formulă, a fost transformată într-o adevărată sărbătoare a încrederii și a gândurilor de mai bine. Iar pulsul a crescut și mai mult în minutul 2, când Callum Wilson a reluat în poarta lui Hugo Lloris centrarea lui Manquillo.

A fost însă doar un start cât se poate de fals. Tottenham a revenit rapid, a câștigat cu 3-2, iar pentru Newcastle începutul noului proiect s-a transformat într-o cursă lungă spre prima victorie sub noul acționariat. Una care a venit după șapte partide consecutive fără succes, un 1-0 pe teren propriu cu Burnley adus de noul antrenor Eddie Howe, care a dus Newcastle la egalitate cu Norwich (zece puncte) pe ultimul loc al clasamentului. "E nevoie de timp" nu e doar un clișeu în cazul lui Newcastle!

30 de goluri în ultimele opt meciuri Newcastle - City

După deplasarea de pe Anfield Road, Eddie Howe și băieții lui își vor măsura forțele cu cealaltă sperietoare ofensivă a campionatului englez. Manchester City vine pe St. James' Park din postura de lider și de echipă care a marcat 40 de goluri în primele 17 etape, interval în care Ederson a fost învins de doar nouă ori. Un fotbal dominant, rapid și divers prin care Pep a ajuns din nou în pole-position pentru coroana de campion al Angliei.

De obicei, Newcastle - Manchester City înseamnă spectacol și goluri multe, cel mai elocvent exemplu în acest sens fiind returul sezonului trecut, când cetățenii lui Guardiola s-au impus, tot în deplasare, cu un 4-3 de poveste, condimentat de un hat-trick al lui Ferran Torres. De altfel, ultimele opt meciuri au adus un total de 30 de goluri, adică o medie de 3.75 reușite per meci. Se respectă tradiția și duminică?

Etichete: advertorial , newcastle - manchester city , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”
gigii
Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€
coman
Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua
Tottenham Hotspur v Burnley, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 May 2024
Recomandările redacției
FOTBAL:PETRECERE FCSB CASTIGAREA SUPERLIGII (11.05.2024)
Foto Au apărut imaginile: cei de la FCSB au făcut show în club, după câștigarea titlului!

Gicu Grozav are două oferte pe masă! E dorit de o echipă care vrea titlul în SuperLigă
Gheorghe Teodor Grozav la un selfie al�turi de tinerii suporteri ploiesteni dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucures
Sepsi a rezolvat deja trei transferuri! Sunt decise și două plecări: la Slavia Praga și la CFR Cluj!
Screenshot 2024-05-12 143906
Xavi a numit cel mai bun mijlocaș din lume! Nu e de la Barcelona
FC Barcelona, Barca Getafe CF. La Liga EA Sports match. Date 26 FC Barcelona head coach Xavi Hernandez during the La Lig

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media