vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
(P) Un punct până la glorie: FCSB pregătește fiesta la meciul cu Farul!
csa
CSA Steaua, sancționată: fără spectatori și amendă mare
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Gol

(P) Mărțișorul superjucătorilor: El Clasico! Vezi detaliile care te pot ajuta să pui superpariuri!

28.02.2020, 19:07

Autor: Alex Molico, Superbet

ElClasico-Foto1-Digisport-Superbet
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Duminică de la 22:00 pe Santiago Bernabeu, Realul și Barca se întâlnesc pentru a 180-a oara în campionat într-un El Clasico posibil decisiv în lupta pentru titlu, în cazul în care va fi câștigat de catalani. Campioana en titre în La Liga s-ar distanța la 5 puncte cu 11 etape rămase de jucat. Un lucru pe care Zidane și Galacticii vor face tot posibilul să-l evite. Pregătește-te de un Supermeci pe care îl vei vedea pe Digi Sport 1 și pe care îl poți câștiga pe biletele pe care le plasezi online la Superbet, unde va fi primul El Clasico pentru care ai opțiunea Cash Out disponibilă și site! Deschide cont la Superbet.ro și joacă

EȘTI ARBITRUL SUPERPARIULUI TĂU!

Da. Vei putea „fluiera” finalul pariului, în momentul în care ești mulțumit de nivelul la care a ajuns câștigul sau vrei să te schimbi „tactica de joc și să te aperi” pentru a limita urmările unui pariu mai puțin inspirat. Cash Out-ul te apropie și mai mult de meci, te ține și mai în contact cu pariurile pe care le vei pune și îți dă mai mult control asupra pariului tău! El e disponibil și pe aplicația de pariuri sportive cea mai utilizată în România, aplicația Superbet, instalată de peste 1.000.000 de jucători. Instalează acum gratuit pentru iOS și Android de aici.

UN MECI DE 2+ MILIARDE EURO!


Cele două echipe se află la egalitate în ceea ce privește victoriile în meciurile directe din campionat 72-72. În această ediție, Realul e neînvinsă acasă, Barcelona a pierdut 4 meciuri în 12 deplasări. Realul are cea mai bună apărare, cu numai 17 goluri încasate (Courtois a bifat 11 meciuri fără gol primit), Barcelona are cel mai bun atac (62 de goluri înscrise). Valoarea de piață a celor două echipe trece de 1 miliard de euro: 1,08 miliarde euro în dreptul Realului, 1,07 miliarde euro în dreptul Barcei. Pregătește-te să vezi pe Digi Sport 1 acest SuperMeci și să pui pariuri live la Superbet, unde oferta SuperLive îți dă cele mai mari cote pentru cele mai populare pariuri din timpul marilor meciuri! O găsești aici!

REALUL POATE PIERDE TOT ÎN ACEST MECI!

Ce moment! Realul și Barca față în față într-o săptămână în care Galacticii își pot compromite întreg sezonul! Învinsă în deplasare de Levante, Realul a pierdut locul 1 în Spania duminica trecută. Miercuri, Los Blancos au pierdut pe Bernabeu în fața lui Manchester City, un eșec în urma căruia Pep Guardiola a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii împotriva Realului: 10! Lovitură grea pentru orgoliul fanilor madrileni. Tocmai o legendă a Barcei să stabilească un așa record, chiar în capitala Spaniei. Acum, Realul nu se mai gândește la asta și vrea cu orice preț victoria. Pariezi și tu pe 1 la SuperCota oferită de Superbet? Orice vrei să joci, Superbet face tot posibilul să-ți pună la dispoziție oferta cea mai avantajoasă pentru tine!

SETIEN PESTE ZIDANE!

Zidane nu stă bine nici în duelurile cu Quique Setien, antrenorul Barcei, care l-a bătut de fiecare dată pe Zizou pe Bernabeu în meciurile directe, de fiecare dată cu Betis Sevilla. Au fost două meciuri în care Realul nici măcar n-a înscris. Acum, o asemenea performanță se traduce în pariul VSO (victorie oaspeți fără ca echipa gazdele să înscrie), pentru care la Superbet ai cota: 7.00. Pariul a fost prins în ultimele 3 deplasări ale Barcei pe Bernabeu în La Liga.

GALACTICII N-AU MAI CÂȘTIGAT ACASĂ DIN 2014!

Realul pare că a dezvoltat un complex acasă contra Barcelonei. Galacticii au pierdut ultimele 4 meciuri. Zidane stă mai bine în deplasare contra catalanilor, fiindcă e neînvins pe Camp Nou. Dar duminică, va trebui să se revolte împotriva statisticii și să își conducă echipa spre victorie. Ultima victorie pe teren propriu a Realului într-un El Clasico din La Liga datează din 25 octombrie 2014. Un 3-1 în care între marcatori s-a numărat și Benzema, golgheterul din acest sezon al realului, cu 13 reușite. Messi are 18!

BATE FATI RECORDUL LUI MESSI?

Îi vom vedea pe teren pe căpitanul Realului, Sergio Ramos – jucătorul cu cele mai multe El Clasico disputate (43) și Leo Messi – cel mai prolific marcator din istoria El Clasico (26 goluri). Tot Messi e și cel mai tânăr marcator din istoria acestui derby uriaș. Dar duminică seară el ar putea pierde acest record, dacă Superpuștiul Ansu Fati va marca! E un sezon în care Fati a devenit deja cel mai tânăr marcator al Barcei în campionat și cel mai tânăr marcator din istoria formatului Ligii Campionilor. Pariezi că va înscrie? Vezi cota pe acest Superpariu special la Superbet.

REZULTAT SURPRIZĂ ÎN TUR, DUPĂ 17 ANI!

Problemele politice din Catalonia au amânat meciul tur cu aproape două luni. S-a ajuns să se joace aproape de Crăciun. Meciul din 18 decembrie 2019 a fost unul tensionat, cu VAR în prim plan, de fiecare dată Realul fiind echipa dezavantajată: Galacticii au cerut două penalty-uri, arbitrajul video refuzându-le loviturile de pedeapsă și anulându-le un gol. Partida s-a încheiat 0-0, prima remiză albă din ultimii 17 ani. Acum, o cotă de aproape 17 la Superbet pentru un al doilea 0-0 consecutiv! Ce zici, te gândești că se poate repeta rezultatul din tur?

ARBITRUL SCOATE UȘOR CARTONAȘELE!

La centru va fi Mateu Lahoz, cel care va oficia pentru a 5-a oară un El Clasico. Realul a câștigat două meciuri, Barcelona s-a impus într-un meci, o partidă încheindu-se la egalitate. Primul meci arbitrat de el e poate cel mai celebru: Finala Copa del Rey din 2014, când Bale a marcat golul decisiv după ce l-a depășit pe Bartra în duel unu la unu, printr-o procedură mai rar întâlnită: și-a prelungit mingea în lungul liniei, a ieșit de pe suprafața de joc, a accelerat și l-a întrecut pe fundașul catalan, apoi a reintrat pe gazon, a preluat balonul, a pătruns în careul catalan și l-a învins pe portarul de Cupă din acel sezon, Pinto. Lahoz a dat în medie 7 galbene în fiecare meci arbitrat în acest an. Prinde În ziua meciului cele mai bune cote la Superbet pe specialul pe cartonașe. Media de galbene pe meci în campionat e de 2 în dreptul Realului, 2,24 în dreptul Barcei.

IEI PE BILETE ȘI PARIURI SPECIALE PE CORNELE ȘI ȘUTURI PE POARTĂ?

Atunci îți e de folos să știi că Realul a primit în medie 5,60 și a acordat 4,24 cornere în primele 25 de etape. Barcelona a executat în medie de 4.76 cornere pe meci și a acordat 3.64. La capitolul șuturi pe poartă, avem parte de valori mai apropiate: 6,32 șuturi cadrate expediate de Galactici, 6,24 de șuturi ale Barcei care au prins cadrul porților adverse în actualul sezon de campionat. În tensionatul meci din decembrie... numai 6 șuturi pe poartă (2 trase de Barca, 4 de Real, în condițiile în care meciul s-a jucat pe Camp Nou!).

ABSENȚII ȘI ECHIPELE PROBABILE

Hazard nu se va duela cu Messi nici acum. În primul sezon al belgianului la Real, El Clasico rămâne un meci pe care destinul i-l refuză. Accidentat și în pericol să rateze tot sezonul, Hazard va vedea mecul alături de suspendatul Rodrygo și de accidentații Asensio. Și Barca are trei absențe importante: Jordi Alba, Luis Suarez și Sergi Roberto. Pique este incert. Dar probabil, Setien va forța și-l va titulariza.

REAL: Courtois - Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Vinicius Jr.

BARCA: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Firpo - Rakitic, Busquets, De Jong - Vidal, Messi, Griezmann

PRESIUNEA PE REAL SAU TENSIUNILE DIN INTERIORUL BARCELONEI?

Realul pare că și-a ieșit in formă, iar Barca e măcinată de conflictul dintre președintele Bartomeu și gloriile blaugrana Guardiola, Xavi, Iniesta, conflict extins și ajuns unul periculos. Messi și Pique s-au implicat și spiritele s-au inflamat. Urmează așadar un El Clasico în care toate numai victoria poate calma spiritele din jurul fiecărei echipe. Bucură-te de un Supermeci cu Superpariuri. Pontul se știe: meciul se vede la DigiSport și se pariază informat și responsabil la Superbet!

Etichete: advertorial , superbet , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0868753464
Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova
sucu-14
Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor
FC Barcelona, Barca Logo THW Kiel vs. FC Barcelona, Handball, EHF Champions League, Gruppenphase, Spieltag 7, Saison 202
”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
nadia-jemez20
A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene
Ligue 1 Uber Eats - Stade Rennais v Stade Brestois 28-04-2024
Recomandările redacției
csa
CSA Steaua, sancționată: fără spectatori și amendă mare

Andrea Compagno a trimis ”săgeți” către Gigi Becali, la două zile după ce FCSB a devenit campioană
FCSB v Dinamo Bucuresti - Romanian SuperLiga, Bucharest - 22 Jul 2023
Ancelotti i-a dat replica lui Tuchel înainte de Bayern Munchen - Real Madrid: ”Regret că nu mai știu germană!”
profimedia-0810638549
Conducerea Farului a reacționat, după ce a aflat de planurile lui Gigi Becali
gigica

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media