featured image
(P) Bayern - Real Madrid și Borussia Dortmund - PSG sunt partidele săptămânii în Champions League
vizual digisport
(P) Exclusiv pe Superbet: SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!
florin prunea
Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Manchester City - Inter Milano, meciul verii în fotbalul continental: cote și ponturi pariuri pentru finala UCL

articol scris de Digi Sport
06.06.2023, 15:30

Finala Champions League, pe care Digi Sport o va transmite în direct pe 10 iunie de la ora 22:00, le oferă fanilor fotbalului un duel între două dintre cele mai ofensive echipe din fotbalul continental, Manchester City și Inter Milano.

featured image (1)
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Înaintea finalei de la Istanbul, multă lume se întreabă dacă Manchester City va reuși să facă față presiunii și să câștige în premieră trofeul Champions League. În 2021, când a fost la fel favorită în duelul cu Chelsea, a fost învinsă cu 1-0, iar acum o va avea în față pe Inter Milano, una dintre surprizele competiției.

Totuși, formația lui Pep Guardiola este favorită clară să câștige trofeul, iar antrenorul catalan și-ar putea trece în palmares al treilea trofeu Champions League, după cele două obținute în perioada în care se afla pe banca FC Barcelona.

Drumul spre finală a oferit multe dueluri epice pentru Manchester City. În faza grupelor, "cetățenii" au trecut fără probleme de FC Sevilla, Borussia Dortmund și Copenhaga, în timp ce Leipzig a fost învinsă la scor în optimi. În sferturile de finală, Bayern Munchen nu a avut nicio șansă în duelul cu City, în timp ce confruntarea cu Real Madrid din semifinale a fost tranșată din nou fără emoții în retur.

În plus, City beneficiază și de tot lotul la dispoziție, în frunte cu golgheterul Champions League, Erling Haaland. Astfel, echipa probabilă a lui City este următoarea: Ederson; Walker, Rúben Dias, Aké; Stones, Rodri; Bernardo Silva, De Bruyne, Gündoğan, Grealish; Haaland.


Conform cifrelor afișate în secțiunile de cote finala Champions League, City este văzută de departe cu prima șansă. Doar 1.22 este cota să ridice în premieră trofeul, iar Inter Milano are cota 4.30. Pe piața 1X2, City are 1.45 să se impună în timpul regulamentar, egalul are 5.00, iar victoria lui Inter are 7.50. Englezii încep de cele mai multe ori în forță, astfel că nu ar fi surprinzător să o atace pe Inter încă din primele minute, iar cota pentru 1 pauză/ 1 final este 2.10.

Inter a câștigat trofeul de trei ori în istorie

Inter Milano știe deja cum este să câștigi trofeul Champions League, reușind acest lucru de trei ori în istorie, ultima dată în 2010, când a învins-o pe Bayern Munchen în finala de la Madrid, deși și atunci pornea cu șansa a doua. Acesta este și motivul pentru care fanii italienilor sunt optimiști înaintea finalei de la Istanbul.

În drumul spre finală, Inter a terminat pe locul doi într-o grupă cu Bayern Munchen, FC Barcelona și Viktoria Plzen. În optimi și sferturi le-a eliminat pe FC Porto și Benfica Lisabona, în timp ce în semifinale nu a avut emoții cu rivala locală AC Milan, pe care a învins-o în dublă manșă, scor 2-0 și 1-0. Chiar dacă pornește cu șansa a doua, Inter crede în câștigarea trofeului, deși cota de 4.30 nu le dă prea mare încredere.

Simone Inzaghi nu-l va putea folosi pe Skriniar în finală din cauza unor dureri la spate. Echipa probabilă a lui Inter este: Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco; Lautaro Martínez, Džeko.

Finala Conference League se joacă miercuri

Miercuri, de la ora 22:00, la Praga este programată finala Conference League dintre Fiorentina și West Ham United. Fiorentina a început mai greu competiția și a terminat pe locul doi într-o grupă cu Istanbul Bașakșehir, Hearts și RFS, însă apoi a trecut de Braga, Sivasspor, Lech Poznan și FC Basel. În schimb, West Ham nu a avut emoții în grupa cu FCSB, Anderlecht și Silkeborg, iar în drumul spre finală le-a eliminat pe AEK Larnaca, Gent și AZ Alkmaar.

Echipele probabile:

  • Fiorentina: Terracciano; Dodô, Quarta, Milenković, Biraghi; Mandragora, Amrabat; González, Bonaventura, Ikoné; Cabral
  • West Ham: Aréola; Kehrer, Zouma, Aguerd, Cresswell; Souček, Rice, Paquetá; Bowen, Antonio, Benrahma

Agenția Unibet le oferă celor de la West Ham cota 1.90 să ridice în premieră trofeul, iar Fiorentina are cota 2.20. Cotele 1X2 oferă 2.60 pentru victoria lui West Ham, egalul are 3.20, iar succesul Fiorentinei primește cota 2.75.

Cotele sunt preluate din oferta operatorului de pariuri online Unibet, la care poți profita de o serie de funcții și promoții speciale în această perioadă. Cotele pot suferi modificări în orice moment.

Etichete: unibet , advertorial


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda nara
După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el
walker
Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
nesu
”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte
sucu 4
A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist
FOTBAL:FCSB-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (12.09.2022)
Recomandările redacției
florin prunea
Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”
Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo
Screenshot (419)
Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj
FOTBAL: FC UNIVERSITATEA CLUJ - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (04.05.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media