vizual digi
(P) Pentru istorie, pentru Europa! SuperOfertă pentru Corvinul - Oțelul, marea finală a Cupei
superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Grupele sunt cap de linie pentru unii! Marseille și Midtjylland sunt cele mai slabe echipe ale sezonului. Lille, Benfica și AEK au experimentat rușinea!

24.11.2020, 08:00

de Gigi Stancu, Superbet

Cross Superbet
Cross Superbet
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Liga Campionilor este o competiție în care orice echipă de club europeană își dorește să joace, dar nu e chiar atât de simplu. Pentru cei care nu se află în topul coeficentului UEFA, drumul e greu și presărat cu multe obstacole. Mai întâi e nevoie să câștige titlul intern (pentru unele e suficient și locul 2), iar apoi e nevoie să treacă de preliminarii grele. Astfel, grupele devin un vis aproape inaccesibil, iar acest lucru face parcă să fie punctul terminus pentru cele care îl ating.

Apă la moară pentru granzii care i-ar vedea interziși într-o Ligă a Campionilor exclusivistă și ideală, pe viitor! Și dacă se va continua așa, cu unii făcând figurație, nu ar trebui să ne mire deloc! Iată argumentele lor și lucrurile pentru care ar trebui să le fie rușine unora!

Deschide cont online la Superbet și pariază că Marseille și Midtjylland nu obțin punct sau puncte nici în etapa cu numărul 4!

Marseille și Midtjylland sunt rusșinile acestui sezon de Liga Campionilor

Acuzațiile de mai sus se îndreaptă preponderent către echipele din afara Big 6, dar mai avem noroc cu câte o reprezentantă a acestui hexagon, care se face de râs. Asta pentru că toate argumentele cad, deocamdată, în condițiile în care Olympique Marseille este cea mai slabă echipă din cele 32 care s-au calificat în grupe. Francezii n-au obținut niciun punct în aceste prime 3 etape și n-au marcat niciun gol, încasând în schimb 7. Cealaltă trupă fără punct obținut este Midtjylland, semn că nici nordul n-a pus codița la pruna fotbalului. Măcar ei au marcat o dată, în poarta lui Ajax.

Lucescu și Dinamo Kiev au un singur punct

Alte 6 echipe au un singur punct obținut în primele 3 meciuri și doar șaisprezecimile Ligii Europa mai pot face sens pentru ele. Printre acestea se află și Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, dar și colega ei de suferință din grupa G, Ferencvaros e tot la această bornă. Zenit, Rennes (conaționala lui Marseille), Salzburg și Krasnodar nu o duc nici ele mai bine și au o tonă de goluri primite, cu un singur punct acumulat în clasament. Noroc că unele urmează să joace între ele și cineva va mai acumula ceva puncte, dar unii tot se vor face de râs până la capăt! Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și ghicește cine sunt aceia?

Lile, Genk, AEK Atena și Benfica știu cum e să fii Zmeură de Aur!


Nu vă gândiți că avem de-a face cu vreun sezon special, în care accidental avem în grupe echipe sub nivelul de demnitate al Ligii Campionilor! Dimpotrivă, istoria recentă a acestei competiții ne-a tot oferit deziluzii în materie și nu neapărat din estul continentului! Nu mai în urmă de sezonul precedent, Lille și Genk, reprezentantele Franței și Belgiei, s-au făcut de râs și au fost cele mai slabe echipe din grupele Ligii Campionilor. Ambele au încheiat competiția pe ultimul loc din grupă, cu golaveraje de tristă amintire. AEK Atena, în sezonul 2018-29, n-a reușit să obțină nici măcar un punct în grupa cu Bayern, Ajax și Benfica, la fel ca și Benfica Lisabona, în sezonul 2017-2018, 0 puncte în grupa cu Manchester United, FC Basel și CSKA Moscova.

Joacă SuperProno, prinde cât mai multe pronosticuri la meciurile selectate și arată-ne cât de tare ești! Nu pe gratis, evident! Intră pe site sau pe aplicația de mobil!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor din Liga Campionilor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Etichete: pariuri sportive , advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
21
Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"
FC Schalke 04 v Galatasaray - UEFA Champions League Group D
Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”
FOTBAL:CORVINUL HUNEDOARA-OTELUL GALATI, FINALA CUPEI ROMANIEI BETANO (15.05.2024)
Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri
Screenshot 2024-05-15 232704
Fanii lui Tottenham s-au supărat că Radu Drăgușin a jucat atât de bine încât au cerut: "Reziliați-i contractul!"
Tottenham Hotspur Team Training, Hotspur Way Training Centre, Enfield, UK - 17 Apr 2024
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (11.05.2024)
Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii
duckadam
Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor
Atalanta vs Juventus - Finale Coppa Italia 2023/2024
45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc
profimedia-0868202178

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media