superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!
ilie dumitrescu (2)
Exclusiv Ilie Dumitrescu știe de ce transferuri are nevoie FCSB pentru UEFA Champions League
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Serie A: Lazio-Empoli
Etapa 36

(P) Farul - Sheriff: Campioana SuperLigii începe aventura europeană!

12.07.2023, 14:15

Hagi a pus din nou Constanța pe harta Europei, iar Farul începe drumul spre grupele Ligii Campionilor. Diseară, de la ora 20:30, „marinarii” o întâlnesc pe Sheriff Tiraspol, în prima manșă a turului 1 preliminar. Moldovenii au un plus de experiență în competițiile continentale, dar campioana României este hotărâtă să nu mai repete greșelile din această vară și să ia încă din tur o opțiune serioasă pentru calificarea în faza următoare.

230711_Farul_Sheriff_DigiSport_1060x636
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Meciul de la Ovidiu poate fi urmărit pe DigiSport 1 și Live Stream pe site-ul în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri și pariuri Combinabile. Descoperă oferta completă pentru Farul – Sheriff și alege-ți favorita!

Grupele, visul unei nopți de vară

Titlul din SuperLigă le-a dat aripi constănțenilor, dar nu s-a concretizat în rezultate bune în perioada de pregătire. Farul a pierdut cele 3 amicale disputate în cantonamentul din Polonia, iar primul meci oficial al sezonului a adus tot un eșec. Sâmbătă, în Supercupă, campioana a fost învinsă cu 1-0 de Sepsi. Acum, la debutul în sezonul european, „marinarii” nu mai au voie să facă pași greșiți. Obiectivul este unul îndrăzneț, accederea în grupele unei competiții europene, indiferent de numele ei. Dacă va trece de Sheriff, Farul va juca împotriva câștigătoarei din Maccabi Haifa și Hamrun, iar o calificare în cel de-al treilea tur i-ar garanta trupei lui Hagi prezența în grupele Conference League.

De 21 de ori campioană a Moldovei, Sheriff e mult diferită față de echipa care uimea Europa în urmă cu două sezoane și o învingea pe Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu. De atunci, lotul transnistrenilor s-a schimbat considerabil. Pe site-urile de specialitate, valoarea de piață a jucătorilor Farului e peste cea a oaspeților din această seară: 21.6 milioane de euro vs 15 milioane de euro.

Pentru antrenorul „șerifilor”, fotbalul românesc nu este o necunsocută. Între noiembrie 2009 și septembrie 2010, italianul Roberto Bordin a fost antrenorul secund al CFR-ului, făcând parte din staff-ul lui Andrea Mandorlini, revenit recent în Gruia. De altfel, Bordin a fost și el pe lista clujenilor în această vară.


La Superbet, Farul are cotă 2.45 pentru o victorie împotriva lui Sheriff, care a primit cotă 3.20 să câștige la Ovidiu. Moldovenii sunt însă favoriți să meargă mai departe, având 1.77, în timp ce campioana României a primit 2.05 pentru o calificare în turul 2.

Farul – Sheriff beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent ce se întâmplă până la final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Ce spun cotele pentru marcatori?

Golgheterul Farului în sezonul trecut și desemnat MVP-ul SuperLigii, Denis Alibec este principalul favorit să marcheze în meciul de la Ovidiu. Șeptarul „marinarilor” are cotă 3.30 pentru o reușită în această seară și este urmat în topul cotelor Superbet de Rivaldinho (4.40) și Adrian Mazilu (5.50).

Din lotul lui Sheriff, Origbaajo Ismaila este cotat cu cele mai mari șanse pentru un gol în această seară, cu 4.75, peste alți doi nigerieni cu 5.75, Rasheed Akanbi și Iyayi Yatemwen.

Debutul european al campioanei României se joacă și în Super Social! Intră și tu în cea mai mare comunitate de superpariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi.

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”
gigii
Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham
Tottenham Hotspur v Burnley - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium
Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€
coman
Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua
Tottenham Hotspur v Burnley, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 May 2024
Recomandările redacției
ilie dumitrescu (2)
Exclusiv Ilie Dumitrescu știe de ce transferuri are nevoie FCSB pentru UEFA Champions League

Răsturnare de situație în cazul lui Robert Lewandowski
Exclusiv Jucătorul lăudat la ”scenă deschisă” după FCSB - CFR Cluj: ”Cel mai bun străin din SuperLiga”
Foto Siyabonga Ngezana a ”rupt” internetul: imagine virală cu Gigi Becali, în vestiar
gezana

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media