superbet
(P) Real Madrid, mare favorită să ajungă în finală! Bayern vrea să calce pe urmele lui Dortmund
240507_PSG_Dortmund_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
(P) PSG – Dortmund: aflăm prima finalistă a Ligii Campionilor!
d
Exclusiv A găsit antrenorul ideal pentru Rapid în SuperLigă: ”Astăzi m-aș duce și l-aș aduce”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Asii Tenisului

(P) Cine reușește „remontada”? Prinde SuperCote în Liga Campionilor!

18.04.2023, 15:01

Returul sferturilor de finală din Liga Campionilor începe în această seară, cu două meciuri de 5 stele. De la ora 22:00, Napoli primește vizita Milanului, iar Chelsea joacă împotriva Realului, pe Stamford Bridge. La Superbet, partidele care vor desemna primele două semifinaliste ale competiției beneficiază de SuperCote și SuperPariuri. Descoperă oferta completă și alege-ți favorita din Champions League!

230418_UCL_1060x636
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Vulcanul de lângă Vezuviu

Stadio Diego Armando Maradona va fi un adevărat vulcan în această seară. Învinsă cu 1-0 în turul de la Milano, Napoli speră să obțină prima calificare din istorie în semifinalele Ligii Campionilor, după ce și participarea în sferturi a reprezentat o premieră.

Cu o mână pe titlul din Serie A, unde are 14 puncte avans, cu 8 etape rămase de disputat, Napoli visează la o performanță peste cele reușite în era Maradona. Pentru returul cu Milan, Spalletti l-a recuperat pe Osimhen, marele absent al primei manșe. În acest sezon, nigerianul are 25 de goluri în toate competițiile, iar 4 dintre ele au fost marcate în cele 5 partide jucate în Liga Campionilor.

2.15 este cota Superbet pentru o nouă reușită a lui Osimhen, în timp ce Kvaratskhelia a primit cotă 3.00. De cealaltă parte, Giroud (4.00) și Rafa Leao (4.60) sunt principalii favoriți să marcheze în poarta napoletanilor.

Chiar și fără suspendații Kim și Anguissa, Napoli este favorită să câștige în fața Milanului, care a ajuns însă la 5 meciuri consecutive fără gol primit în Liga Campionilor. Trupa lui Spalletti are cotă 1.80 să câștige în această seară și 2.15 să se califice în semifinale. Oaspeții, care au ratat doar de două ori calificarea după ce au câștigat prima manșă a unei duble eliminatorii din UCL, au cotă 1.75 să meargă mai departe și 4.60 să câștige pentru a patra oară consecutiv pe Stadio Diego Armando Maradona.


Toate meciurile din Liga Campionilor beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, biletul tău devine verde, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Chelsea are nevoie de o minune

Chelsea trece printr-o perioadă extrem de nefastă. În Premier League, londonezii sunt pe locul 11, mai aproape de zona retrogradării decât de cea a cupelor europene. Demiterea lui Graham Potter și numirea ca interimar a lui Frank Lampard nu a schimbat situația „albaștrilor”.

În tur, pe Bernabeu, Real s-a impus cu 2-0 prin golurile lui Benzema și Asensio, iar o „remontada” pare extrem de dificilă pentru Chelsea, mai ales că are în fața specialista competiției, cu 14 trofee câștigate, inclusiv cel din ediția precedentă. Cotele Superbet îi indică pe „galactici” ușor favoriți și pentru o victorie pe Stamford Bridge, cu 2.45, față de 2.80, cât au primit gazdele. În privința calificării, o minune reușită de Chelsea are cotă 9.00, în timp ce Real are doar 1.08 să meargă mai departe.

La capitolul marcatori, Benzema, care a ajuns la 20 de goluri marcate în Liga Campionilor împotriva echipelor din Anglia, are cotă 2.25 să înscrie și este urmat în topul favoriților de Vinicius, cu 3.30. Din lotul londonezilor, Kai Havertz are prima șansă, cu 3.30, în timp ce Joao Felix a primit cotă 3.40 pentru un gol în poarta lui Courtois.

Meciurile din Liga Campionilor se joacă și în SuperSocial! Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câte tancuri mai are Putin? De ce e vital pentru Rusia să încerce forțarea capitulării Ucrainiei până în 2026
Câte tancuri mai are Putin? De ce e vital pentru Rusia să încerce forțarea capitulării Ucrainiei până în 2026

A început. Rușii au declanșat ofensiva terestră în regiunea Harkov, în încercarea de a sparge...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ianis
Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana
Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”
Screenshot 2024-05-10 092035
OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League
firo: Fuvuball: Soccer: April 23, 2022 1st Bundesliga, season 2021/2022 31st matchday FC Bayern Mvnchen - Borussia Dortmund 3:1, Leroy Sane, Malik Tillman, FC Bayern Mvnchen, FCB, Bayern, FC Bayern, half figure,
Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!
Chelsea v Norwich City - Premier League
Recomandările redacției
d
Exclusiv A găsit antrenorul ideal pentru Rapid în SuperLigă: ”Astăzi m-aș duce și l-aș aduce”

Cea mai dură lovitură pentru Cristi Tănase, din partea femeii care l-a ținut la ușă! Decizia instanței și prima reacție
tanase
Coșmar! În urmă cu o săptămână sărbătoreau promovarea, iar acum pot rămâne în liga a doua
Netherlands: Groningen vs Roda JC
Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez după meciul Real Madrid - Bayern Munchen 2-1: ”A fost uimitor!”
Photocall de la cérémonie du Ballon d'Or 2021 au Théâtre du Châtelet

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media